15 korte frisurer til kvinder, der klæder alle–uanset alder + nemme stylingstipsSe alle artikler

15 korte frisurer til kvinder, der klæder alle–uanset alder + nemme stylingstips

Går du også og overvejer, om tiden er inde til at få en ny frisure? Uanset om du vil springe ud i et helt nyt look, have mere volumen i dit tynde hår eller have et klip, der fremhæver dine krøller, så kan du finde noget for enhver smag i denne omfattende guide med alle de smarte korthårsfrisurer til kvinder.

En kort frisure er et alsidigt og moderigtigt valg, og den klæder de fleste kvinder, uanset alder. Denne guide omfatter både et bud på et kort hår til kvinder over 60 og tager samtidig højde for de yngre kvinders ønsker og stil. Jeg vil se nærmere på det hele, fra det moderigtige korte hår til kvinder, til frisuren, der fremhæver hårets naturlige struktur, og som aldrig går af mode, nemlig et pjusket kort hår til kvinder.

Synes du også, at dit hår er blevet tyndere? Så kan du tage det helt roligt, for jeg vil også komme med et bud på de frisurer til tyndt hår, som kan puste nyt liv i selv det tyndeste hår. Desuden vil jeg komme ind på, hvilke overvejelser du skal gøre dig, inden du kaster dig ud i en ny frisure og forklare lidt om, hvordan du skal style de forskellige korte frisurer til kvinder.

Er du klar til at høre mere om de mange moderigtige korthårsfrisurer til kvinder? Denne guide giver dig et bud på, hvor mange forskellige frisurer, der findes til et kort hår og afslører, at det ikke er hårets længde, der er afgørende, når vi taler skønhed.

Indholdsfortegnelse

Sådan finder du den perfekte korthårsfrisure

Hvis du skal finde den perfekte korte frisure til dit hår, må du hellere begynde med at få styr på alle detaljerne først. Først og fremmest bør du overveje følgende punkter, inden du bestiller tid hos frisøren:

Sådan finder du den perfekte korthårsfrisure

1. Din hårtype og hårets struktur

Brug et øjeblik på at få styr på din hårtype. Har du glat hår, fald i håret, krøller eller noget midt imellem? Du bør altid vælge den frisure, der passer bedst til din hårtype, medmindre du har oceaner af tid til at style håret hver eneste morgen. Hvis du har krøllet hår, så husk, at håret kan se kortere ud, end det reelt er.

2. Overvej, om du tør kaste dig ud i en helt ny stil

Hvor modig er du egentlig, når det gælder din frisure? Hvis du f.eks. skulle gå fra en langhårsfrisure til en af de korte frisurer til damer, ville det måske føles som en stor beslutning. Men hvis du gerne vil have en ny stil, så prøv alligevel at springe ud i det. Hvis du ikke ønsker de store ændringer, eller måske bare er på udkig efter et lækkert, kort hår til kvinder over 60, har denne guide også et bud på nogle nye, smarte og uprøvede muligheder.

3. Gør op, hvor meget tid vil du bruge på styling

Inden du sætter dig i frisørstolen, skal du gøre op, hvor meget tid du vil bruge på at style håret til hverdag. Nogle af de korte frisurer til kvinder kræver ikke den store styling, mens andre kræver daglig styling. Gør op, hvor lang tid du har lyst til at bruge på at style dit hår til hverdag.

4. Tag hensyn til din ansigtsform

Der findes mange smarte korthårsfrisurer til kvinder, men når du skal vælge en frisure, skal du huske at tage hensyn til din ansigtsform. Nogle frisurer passer bedre til en bestemt ansigtsform, mens andre frisurer er mere alsidige. Det er vigtigt at finde ud af, om din ansigtsform er rund, oval, firkantet eller hjerteformet, så frisuren kan fremhæve dine smukke ansigtstræk. Hvis du er i tvivl, kan du spørge din frisør.

5. Personlighed og stil

Din frisure er med til at afspejle din personlighed. Er du til det mere vovede eller foretrækker du en klassisk, elegant frisure? Du bør vælge en frisure, der passer til din personlighed og livsstil, så frisuren føles som en naturlig del af dig.

Overvejelser du skal gøre dig, inden du klipper lokkerne

Er du klar til at springe ud i at få en kort frisure til damer? Det er super, men inden du bestiller tid hos frisøren, er der lige nogle ting, du bør overveje. Om lidt vil jeg afsløre alle fordelene og ulemperne ved de forskellige korthårsfrisurer til kvinder. Der er jo fordele og ulemper ved enhver frisure, og det gælder uanset, om du vælger en kort frisure til fint hår eller en af de klassiske, korte frisurer til damer med krøllet hår.

 1. Et kort hår er let at vaske og sætte - Det korte hår til kvinder er et hit for mange, da det ikke kræver oceaner af tid at vaske og tørre. Det er dejligt praktisk. Du kan vinke farvel til at skulle bruge en halv flaske hårshampoo ad gangen og til at skylle håret i timevis. Mange af de nye, korte frisurer til kvinder er utrolig populære, netop fordi de ikke kræver det store.
 2. Et kort hår tørrer hurtigere - Nogle gange kan tidsplanen om morgenen godt være lidt stram, men hvis du har kort hår, er det ingen sag at tørre håret. Det korte hår vil spare dig for mange kostbare minutter på badeværelset.
 3. Stylingen afhænger af frisuren - I de fleste tilfælde er det en leg at sætte og style et kort hår, men der findes dog også nogle korte frisurer, der kræver lidt ekstra. Det pjuskede korte hår til kvinder eller den klassiske, korte frisure til damer med krøllet hår kan sommetider kræve lidt ekstra føntørring.
 4. Et kort hår ser som regel velplejet og fyldigt ud - Hvad er det bedste ved at have kort hår? Det er, at det ser velplejet og stilrent ud, og mange af de smarte, korte frisurer til kvinder kan tilmed få håret til at fylde lidt mere. En korthårsfrisure til kvinder gør håret let og luftigt og får hårstråene til at stå mere oprejst, hvilket skaber fylde.
 5. Et kort hår skal klippes jævnligt - Hvis det korte hår skal sidde lige i skabet, vil det kræve nogle frisørbesøg af og til for at bevare stilen og de flotte kanter. Derfor skal du huske at afsætte tid til at blive klippet f.eks. hver fjerde til ottende uge, alt afhængigt af din frisure.
 6. Færre muligheder for at style håret - En kort frisure til kvinder kræver, at du vinker farvel til nogle af de sædvanlige frisurer. Det er slut med hestehalen og en hurtig knold, men til gengæld kan det moderigtige korte hår til kvinder fremhæve din stil på en helt anden måde.
 7. Find en dygtig frisør - At klippe et moderigtigt pjusket kort hår på kvinder stiller visse krav til frisørens færdigheder. Derfor skal du sikre dig, at frisøren har den nødvendige erfaring, når det gælder de korte frisurer til kvinder. En dygtig frisør er nemlig det første skridt på vejen til at virkeliggøre dine drømme om et nyt, lækkert hår.
 8. Medbring et billede til inspiration - Til sidst vil jeg anbefale, at du medbringer et billede af den frisure, du ønsker dig. Hvis frisøren kan se frisuren på forhånd, er du sikker på, at du går derfra med det rigtige klip.

Fem lækre, korte frisurer til damer

Er du klar til at få mit bud på de bedste korthårsfrisurer til kvinder? Lad os begynde med nogle af de korteste og mest opsigtsvækkende frisurer - nemlig den type af kort hår til kvinder, som kaldes for pixie-frisurer. Hvad er en pixie-frisure? Når det gælder korte frisurer til damer, er pixie-frisurerne kendetegnet ved at være korte i siderne og nakken og længere på toppen og have et pandehår.

1. Det fjerlette og ultrakorte klip i en frisk farve

Lad os lægge ud med en af de nye, seje og opsigtsvækkende frisurer, når det gælder kort hår til kvinder. Den sarte, lyserøde, pjuskede frisure er et vovet og selvsikkert valg, der bevirker, at du skiller dig ud fra mængden. Det her er en af de rigtig gode korte frisurer til kvinder, der har lyst til at kaste sig ud i en stor forandring.

Desuden er denne korte frisure til damer utrolig enkel at vedligeholde og sætte, og den kræver kun et minimum for at se elegant ud. Efter en lynhurtig styling er du klar til gå ud ad døren.

Tip til styling:

 • Understreg den fjerlette struktur i håret med en lille smule matte clay wax for at opnå et mere pjusket og tilfældigt look.
 • Brug noget lækkert tilbehør, f.eks. nogle store øreringe, et flot hårbånd eller et spænde for at fremhæve din stil.

2. Den klassiske korte frisure til damer

Den næste frisure, jeg vil fremhæve, er en af de mest gennemtestede og charmerende korte frisurer til damer. Frisuren har lange længder på toppen, hvilket skaber et blødt og sofistikeret look, som aldrig går af mode. Når vi taler om kort hår til kvinder over 60, er denne stil lige sagen, men yngre kvinder kan også sagtens få glæde af dette moderigtige klip.

De lange længder på toppen giver mulighed for flere former for styling. Uanset om du foretrækker et afslappet look, et elegant, stilrent look, eller du vil have lidt mere spræl i frisuren, er det korte hår til kvinder altid et hit.

Tip til styling

 • Leg med hårets struktur, og prøv at krølle håret. Det kan give denne klassiske frisure et ekstra lille tvist.
 • Eksperimenter med et skråt pandehår, eller prøv at sætte noget af håret tilbage i et spænde, hvis du vil fremhæve en bestemt stil.

3. Store, bløde krøller og skarpe kanter

Når vi taler kort hår til kvinder, er denne pixie-frisure med store, fyldige krøller ikke til at komme udenom. De store, bløde krøller på toppen giver denne frisure en stilren elegance, mens den korte og skarpe kant i siderne og nakken giver frisuren et moderne pust.

Denne flotte, korte frisure til damer er et perfekt valg, hvis du har en lidt tykkere hårtype eller krøller, da frisuren i den grad fremhæver hårets naturlige struktur og fald.

Tip til styling:

 • Giv krøllerne et pust med lidt saltvandsspray for at få et mere tilfældigt look.
 • Få nogle striber i de lange længder for at skabe mere dybde i håret.

4. Det tilfældige og afslappede look

Denne korte frisure til kvinder afspejler både den afslappede og den elegante stil. Hvis du er tilhænger af en afslappet og lidt rodet frisure, vil denne korte frisure til damer lige være sagen for dig. Det skønne ved frisuren er, at selv et meget tyndt, fint hår vil kunne komme til at se fyldigt ud. Det er grunden til, at frisuren ligger i top, når det gælder korte frisurer til kvinder.

Det hemmelige våben, der kan få frisuren til at sidde perfekt, er brugen af hårvoks. Efter en lille klat hårvoks er du klar til at begive dig ud ad døren.

Tip til styling:

 • Understreg den tilfældige stil ved at rode lidt op i håret.
 • Overvej eventuelt at få nogle flotte striber, som kan understrege strukturen i klipningen.

5. Den elegante pixie-frisure med et flot pandehår

Denne korthårsfrisure til kvinder er et raffineret og klassisk valg, som både udstråler elegance og personlig stil. Frisuren med det smarte pandehår er en rigtig favorit, når det gælder kort hår til kvinder over 60. Den flotte kombination med de skarpe kanter og det bløde pandehår understreger den charmerende stil, mens den samtidig udstråler klasse.

Løft frisuren til et helt nyt niveau med et hair volume produkt, der forsyner håret med struktur og hold, og som samtidig understreger den perfekte stil.

Tip til styling

 • Brug en volumenspray eller volumenpudder til at give håret en flot, naturlig fylde.
 • Prøv at lave en sideskilning eller nogle bløde krøller for at forsyne håret med en moderne, klassisk elegance.

Fem korthårsfrisurer med lidt mere længde

Mange kvinder foretrækker en af de kortere frisurer med lidt mere længde, der indrammer ansigtet, f.eks. en klassisk kort page, en mullet-frisure (kort i siderne og langt i nakken), eller en af de mange frisurer, der er en blanding af kort hår og pagehår. Alle disse korte frisurer til kvinder er med til at udvide repertoiret og skabe nye muligheder.

1. Den afslappede page

Denne korthårsfrisure til kvinder afspejler pagehårets tidløse charme og puster nyt liv i den klassiske page. Det legende og tilfældige element bliver understreget af de tunge og lette lag, hvilket gør denne page tidløs.

Hvis du er på jagt efter en alsidig frisure, er denne frisure et af de allerbedste valg, når det gælder en korthårsfrisure til kvinder. Den kan nemlig styles på flere forskellige måder. Du kan f.eks. rede håret tilbage og skabe et elegant look, lade håret falde naturligt, uden at gøre noget ved det, eller du kan rode lidt op i frisuren og give den noget ekstra kant.

Tip til styling

 • Prøv at eksperimentere med nogle forskellige stylingprodukter og værktøjer for at få den rigtige struktur og stil i håret. Lav nogle lette krøller, eller skab et tilfældigt, rodet look.
 • Kast dig ud i at eksperimentere med skilningen, og prøv at lave en midterskilning, til det klassiske look, eller en sideskilning for at give frisuren et mere moderne tvist.

2. Pagehår med lige længder og en skarp kant

Der er ingen slinger i valsen, når det gælder denne elegante page, hvor alle længderne er klippet lige over. Denne page er indbegrebet af klassisk elegance. Det glatte hår har en skarp kant, hvilket understreger det elegante klip, og frisuren afspejler en perfekt, raffineret stil. Når det handler om at finde nogle gode korte frisurer til et fint hår, er denne frisure også et optimalt valg.

Mens det unikke klip i den grad fremhæver din stil, har du samtidig også mulighed for at give frisuren den struktur, du ønsker dig. Hvis du laver nogle bløde krøller, vil denne korte frisure til kvinder få et mere dynamisk og sofistikeret udtryk.

Tip til styling

3. Den halvlange, pjuskede frisure med et flot pandehår

Denne korte pagefrisure afspejler den lette og sofistikerede stil. De pjuskede længder forsyner denne klassiske frisure med lidt ekstra kant. Frisuren er særligt velegnet til de krøllede hårtyper, hvor den naturlige struktur i krøllerne er med til at understrege den ungdommelige stil. Det smarte skrå pandehår tager denne frisure til næste niveau og indrammer på flotteste vis din ansigtsform.

Tip til styling:

 • Understreg den pjuskede stil med en smule hårvoks, og rod lidt op i håret.
 • Prøv at sætte pandehåret på flere forskellige måder. Du kan f.eks. rede det lige ned, eller du kan lave en sideskilning for at få en mere karakteristisk stil.

4. Pagehår med et let pandehår

Denne søde korthårsfrisure til kvinder er en skøn variant af den klassiske page med lige længder. Det lette pandehår løfter stilen og skaber et look, der er både moderigtigt og lækkert.

Da frisuren har pandehår, kan der være brug for lidt ekstra styling, men alt i alt er denne frisure både praktisk og let at vedligeholde.

Tip til styling:

 • Brug en rund børste eller et glattejern til at style pandehåret med, så du får en flot effekt, der indrammer ansigtet.
 • Pift frisuren op med noget lækkert tilbehør, såsom et hårbånd, eller brug krøllejernet og lav nogle flotte krøller.

5. Den moderne udgave af mullet-frisuren, med korte længder fortil og lange længder i nakken

Her får du en kortere, mere moderne udgave af den klassiske mullet-frisure (som af nogle kaldes for ”svenskerhår”). Den nye, moderne frisure bliver ofte omtalt som et perfekt miks af det korte hår og den ikoniske mullet-frisure. Frisuren byder på et kort pandehår, lange længder ved ørerne og nogle flotte, lange længder i nakken. Og du kan tage det helt roligt, denne frisure kan ikke på nogen måde sammenlignes med 80’ernes kontroversielle ”svenskerhår”. Her får du i stedet en frisure, der sætter din personlige stil i højsædet, og som egner sig fortrinligt til et fint hår.

Tip til styling:

 • Prøv at eksperimentere med nogle forskellige stylingprodukter for at fremhæve hårets struktur. Det kan forsyne denne moderne udgave af mullet-frisuren med lidt ekstra kant og fremhæve det smarte klip.
 • Hvis du vil pifte frisuren endnu mere op, kan du få nogle striber i forskellige farver.

Fem lækre frisurer til et kort, krøllet hår

Et krøllet hår får nyt liv, når det bliver kort. Derfor får du lige fem bud på et godt klip til det krøllede hår. Giv dine smukke krøller nyt liv. Find en dygtig frisør og få vejledning i, hvordan du opnår de bedste resultater.

1. Den runde klipning fremhæver krøllerne

Denne frisure til krøllet hår kan i den grad fremhæve de naturlige krøller i håret. Hvor et pjusket kort hår til kvinder fungerer rigtig godt i et glat eller let krøllet hår, er denne frisure derimod skræddersyet til et krøllet hår. Den runde klipning står flot til de bevægelige krøller og skaber en let, forfriskende effekt.

Når du skal style håret, gælder det om at få fremhævet krøllernes naturlige form og flotte struktur.

Tip til styling

 • Brug lidt krøllecreme i det fugtige hår, og kram håret for at få krøllerne rigtig frem og reducere kruset.
 • Hvis du har små, fine krøller, kan du med fordel bruge krølleskum for at skabe noget mere fylde i krøllerne.

2. Det fjerlette og ultrakorte klip til krøllet hår

Et pjusket kort hår til kvinder er ikke nødvendigvis ensbetydende med, at du skal have glat hår. Denne fantastiske frisure er nemlig så alsidig, at den også kan bruges i krøllet hår. Frisuren kræver ikke det store og skaber en perfekt balance mellem de bløde og de skarpe linjer.

Til alle jer, som hungrer efter en enkel frisure, der er let at sætte, er denne korthårsfrisure lige sagen. Den kræver meget mindre styling end en langhårsfrisure med krøller, hvilket gør den til et superpraktisk og tidsbesparende valg.

Tips til styling:

 • Drop stylingprodukterne, og pust nyt liv i de naturlige krøller ved at lade dem lufttørre. På den måde slipper du også for alt besværet om morgenen.
 • Hvis du vil holde styr på kruset og give håret lidt ekstra fugt, kan du påføre en smule krøllecreme eller krøllegel på de fugtige krøller.

3. Den krøllede page med flere længder

Denne korte pagefrisure kan virkelig fremhæve krøllernes smukke struktur. I modsætning til den glatte pagefrisure kan den krøllede pagefrisure fremhæve den naturlige bevægelse i krøllerne. De mange forskellige lag er med til at understrege krøllernes form, så du kan få et hoved fyldt med smukke krøller.

Når det gælder et kort hår til kvinder over 60, er denne frisure et glimrende valg. Frisuren er dog også populær blandt de yngre kvinder, da den både understreger den afslappede og elegante stil.

Tip til styling:

 • Brug lidt krølleskum i det fugtige hår for at få ekstra fylde og struktur i håret.
 • Prøv at lave en sideskilning i håret, så du får et asymmetrisk look, der fremhæver de forskellige lag i klipningen.

4. Den korte frisure til damer, der har krøllet hår

Når det gælder kort hår til kvinder over 60, behøver det slet ikke at være så kedeligt. Denne charmerende korthårsfrisure med nogle længere længder er et stort hit, hvis du har krøllet hår. Stilen er elegant og moderne og fremhæver de store, bevægelige krøller. Hvis det gælder en frisure til dem, der har krøller eller fald i håret, vil denne frisure også være sagen. Med de lange længder på toppen og lidt kortere hår i siderne og nakken kan denne klipning virkelig fremhæve dine naturlige krøller og puste nyt liv i håret.

Tip til styling:

 • Brug lidt krøllecreme eller krølleskum på det fugtige hår, og kram håret for at fremhæve krøllernes struktur og give håret lidt ekstra pleje.
 • Prøv at lave en skilning nogle forskellige steder i håret, så du kan finde ud af, hvad der klæder dig bedst.
 • Prøv at lave en skilning nogle forskellige steder i håret, så du kan finde ud af, hvad der klæder dig bedst.
 • 5. Den korte frisure til kvinder, der har fald i håret

  Få fremhævet det naturlige fald i dit hår med denne korte frisure til damer. Dette look er til dem, der sætter pris på at have en frisure, der er let at style og enkel at vedligeholde.

  Vink farvel til de mange timer ude på badeværelset om morgenen. Dette klip fremhæver den enkle stil og lægger op til, at du lader krøllerne bestemme frisuren uden at blande dig.

  Tip til styling:

  • Læg føntørreren væk, og lad håret lufttørre. Brug et skånsomt bambushåndklæde, og lad håret tørre, som det er.
  • Hvis det gælder det korte hår til kvinder over 60, kan denne frisure piftes op med nogle flotte striber, som understreger krøllernes struktur.

  Ni af de allerbedste produkter til kort hår

  de allerbedste produkter til kort hår

  Det kan være noget af en udfordring at style et kort hår, og det gælder om at finde de produkter, som kan fremhæve din flotte klipning. Hvis du er på jagt efter nogle produkter, som passer til din hårtype og klipning, er det om at spidse ører:

  Mineral Clay Wax til den afslappede, lidt rodede frisure

  Skab et tilfældigt look, en lækker struktur og et fleksibelt hold med denne Mineral Clay Wax. Den perfekte redning, når du skal lave et kontrolleret kaos i din korte frisure.

  Få ekstra volumen i håret med Volume Wizard Hair Powder

  Pust nyt liv i det korte hår med en struktur, der siger sparto. Denne hårpudder kan øjeblikkeligt forsyne alle korthårsfrisurer med et løft og en flot struktur. Den er også velegnet, hvis du har et fint hår eller en af de korte frisurer til kvinder.

  Final Touch™ Hair Spray og Styling Stick

  Læg sidste hånd på værket med Final Touch™ Hair Spray og/eller Styling Stick. Disse non-aerosol produkter kan i den grad holde styr på frisuren og samtidig give håret en flot glans, så håret ser tjekket og velplejet ud.

  Curl Crush™ Defining Gel, Cream og Mousse til de korte krøller

  Fremhæv dine smukke krøller med produkterne fra Curl Crush™, som inkluderer en plejende hårgele, en krøllecreme og en krølleskum. Uanset om du er på udkig efter mere struktur i krøllerne, en fugtgivende effekt eller nogle flotte, luftige krøller, er disse styling produkter det optimale valg til et kort krøllet hår.

  Thermal Shield™ Heat Protectant giver håret varmebeskyttelse

  Pas godt på dine korte lokker, når du styler dem. Med Thermal Shield™ Heat Protectant er du godt beskyttet imod varmeskader og forebygger samtidig, at der opstår andre skader på dit hår.

  Få et lækkert strandlook med Ocean Water™ Sea Salt Spray

  Få det perfekte strandlook med denne Ocean Water Sea Salt Spray. Med denne spray kan du få det helt rigtige strandlook med en optimal struktur i håret, der giver dig en perfekt fremtoning.

  Hårtest

  Produkter skræddersyet til dit hår

  Tag test

  I denne artikel har jeg set nærmere på nogle af de forskellige korthårsfrisurer til kvinder. Uanset om du er på jagt efter et kort hår til kvinder over 60 eller et pjusket kort hår til kvinder med glat hår, er der et hav af muligheder. De korte frisurer til kvinder kan forsyne enhver hårtype med noget ekstra volumen og skabe den opmærksomhed, som mange kvinder ønsker sig. Du skal bare finde en frisure, der passer til dine behov og din hårtype, og som kan fremhæve din naturlige skønhed.

  Vores kunder siger

  Fremragende

  4.2 ud af 58.000+ anmeldelser

  Relaterede indlæg

  Se alle artikler
  • Frisure til naturkrøllet hår? Få de naturlige krøller frem uden krus!

   Frisure til naturkrøllet hår? Få de naturlige krøller frem uden krus!

  • Sådan skaber du den populære frisure "Wet Hair Look" trin for trin

   Sådan skaber du den populære frisure "Wet Hair Look" trin for trin

  • 5 gode grunde til at vælge en vegansk hårbørste med vildsvinehår

   Vegansk hårbørste med vildsvinehår: 5 gode grunde til at bruge en

  • 20 nemme frisurer til mellemlangt hår, som du kan nemt kan kopiere!

   20 nemme frisurer til mellemlangt hår, som du nemt kan kopiere!

  • Stor guide: 10 flotte frisurer til langt hår med pandehår og etageklip

   Stor guide: 10 flotte frisurer til langt hår med pandehår og etageklip

  Se alle artikler