Gå tilbage

Hairlust returpant system

Affaldssorter Hairlust produkter og bliv belønnet

Vi introducerer Hairlust returpant system for at give vores emballage et nyt liv og for at give dig chancen for at gøre noget godt, mens du bliver belønnet.

Vi tror på hårpleje, der rækker ud over udseendet. Naturlig hårpleje med omtanke og i høj kvalitet. Vi elsker en god hårrejse og fortællingen bag enhver frisure. Men hos Hairlust brænder vi ikke kun for smukt, sundt hår; vi er også drevet af at skabe en positiv indvirkning på vores miljø og omverden.

For at gøre vores returpant system muligt har vi slået os sammen med appen Bower. På Bower kan vi sørge for, at du bliver belønnet ved affaldssortering!

Bower er en unik app, hvor du kan affaldssortere al din emballage med en stregkode. For din gode indsats for miljøet kan du tjene penge, donere til velgørenhed eller få tilbud fra partnere, som os, mens du gør noget godt for planeten.

Du får 20% rabat på din næste Hairlust bestilling ved at affaldssortere vores eller andre produkter via appen. Installer Bower nu, begynd at pante emballager og bliv belønnet her. Bower er i øjeblikket tilgængelig i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Storbritannien og USA.

Hvordan virker det?

step one scan
Scan og sorter din emballage derhjemme.
Plastposer, mælkekartoner, kosmetik, metaldåser - alt som har en stregkode kan pantes med Bower-appen! Du scanner bare stregkoden på emballagen og modtager din belønning - penge, rabatkoder eller donér din pant - direkte på din mobiltelefon, når du sorterer dit affald og dermed hjælper til en højere genanvendelse.
pre-scan-1
 
step to deposit
Gå til din nærmeste affaldscontainer.
Find din nærmeste affaldscontainer i Bower-appen - eller tilmeld din egen! Du kan pante overalt, hvor det er muligt at affaldssortere – dvs. selv ved lejlighedernes fælles miljørum, genbrugsstationen eller dine egne private affaldscontainere mm.
carrying
 
step three reward
Bekræft, at du er der, og bliv belønnet.
Når du er fremme ved din affaldscontainer vil du blive bedt om at bekræfte, at du er der, og at du har medbragt din emballage. Når du har gjort det og smidt din emballage i den rigtige beholder, får du pant-værdien for alt, hvad du har scannet derhjemme.
scan-package-1

Download Bower