Gå tilbage

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Se alle spørgsmål og svar herunder

Vi har opdelt alle spørgsmål og svar i kategorier, så du nemt kan få et overblik over hvor dit spørgsmål ligger. Klik på plus (+) for at læse svaret på de respektive spørgsmål.

  • Du kan stoppe med at tage Hairlust Hair Growth Formula Gummies eller Tablets, når du ønsker det. Vi kan dog ikke garantere, at de resultater, du har opnået i din tid på kosttilskuddet vil vare ved, hvis du stopper.

  • Hair Growth Formula Gummies og Hair Growth Formula Tablets findes til både kvinder og mænd, og forsyner dig med alle de bedste vitaminer og mineraler, som dine hårfollikler hungrer efter, for at kunne give dig en sund hårvækst.

   Hair Growth Formula Tablets indeholder en kraftig virkende dosis af en række vitaminer, mineraler og aminosyrer, inklusive en rig dosis af biotin, selen og zink som alle bidrager til at vedligeholde et normalt hår. Vi betragter tabletterne som vores kraftigste formel, med deres indhold af aminosyrer.

   Hair Growth Formula Gummies indeholder, ganske som vores tabletudgave, en lang række vitaminer og mineraler, som er udvalgt for deres gode effekt på hår. Dette kosttilskud findes i form af nogle rigtig lækre tyggevitaminer, som er særlig egnet som folk, som har svært ved at sluge piller. Ydermere mener mange af vores kunder, at det er meget lettere at huske at tage vitaminerne i en vingummiudgave, da de bare smager helt fantastisk!

   Begge produkter er velegnede til veganere samt fri for sukker, gluten og laktose.

  • Alle Hairlust produkter kan bruges under graviditet og amning. Vores produkter indeholder ingen ingredienser, som man fraråder at indtage under graviditet eller amning.

   Men som med mange andre fødevarer og kosttilskud, kan det være en god idé at få en godkendelse hos egen læge før brug af vores kosttilskud til håret. Som gravid eller ammende er det en god idé at være ekstra opmærksom på hvilke andre kosttilskud, man indtager. Hvis du er i tvivl om dit specifikke kosttilskud så spørg gerne egen læge.

  • Det afhænger meget af kosttilskuddet. Du kan sagtens tage f.eks. fiskeolier og magnesium samtidigt. Vi anbefaler dog ikke, at man tager andre multivitamintilskud imens, man tager Hairlust kosttilskud, da en for stor dosis af visse fedtopløselige vitaminer som vitamin A, D, E og K over en længere periode kan give milde bivirkninger. Hvis du er i tvivl om dit specifikke kosttilskud så spørg egen læge. 

  • Det korte svar er nej.

   Faktisk har flere undersøgelser vist, at bl.a. magnesium, zink, calcium, vitamin D og E,  har en reducerende effekt på hirsutisme (øget ansigtshårvækst), ved at stabilisere tetosteronproduktionen. 

   Kropsbehåring er bestemt af dine gener og hormoner, og påvirkes ikke af almindelige vitaminer og mineraler fra kosttilskud. Øget kropshår skyldes som regel, at hårsækkene reagerer aggressivt på testosteron. Det er også derfor, at mænd har mere ansigtshår, i form af skæg, da de producerer mere testosteron end kvinder gør.

   De anvendte vitaminer og mineraler i Hairlust arbejder på at støtte den anagene fase i hårets cyklus, og ikke, at booste hormonerne i kroppen. Læs mere om hårets vækstcyklus her.

  • Langt størstedelen af vores produkter er produceret indenfor Danmarks grænser, men vi har også produktion af bl.a. vores tilbehør i EU og Asien.

   Alle vores produkter produceres hos meget nøje udvalgte producenter, så produkterne lever op til alle krav og standarder i Danmark og EU. Der er selvfølgelig altid logistik at tage hensyn til, når man producerer og distribuerer produkter, men vi forsøger, så godt som overhovedet muligt at optimere alle processer, så vi minimerer den indflydelse, vi har på verden uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores produkter.

  • Når du modtager en ordrebekræftelse, er din ordre gået korrekt igennem. Ordrebekræftelsen indeholder dit ordrenummer og bliver sendt til den mailadresse, du har oplyst ved bestilling. Hvis du ikke modtager din ordrebekræftelse inden for kort tid, så tjek gerne dit spamfilter eller din mappe for uønsket post, reklame eller promoveringer.

   Kan du efter dette stadig konstatere, at du ikke har modtaget din ordrebekræftelse, så kontakt os venligst her.
   Det kan ske, at man får tastet en forkert e-mailadresse ved bestilling, og i sådanne tilfælde kan vi rette informationerne i systemet, og manuelt sørge for, at du modtager din ordrebekræftelse samt sporingsinformationerne på din pakke.

  • Vi trækker først pengene for din ordre, når din bestilling afsendes fra vores lager. Når dette sker vil din ordre få tildelt et pakkenummer, og du vil modtage en mail med dette sporingsnummer samt et link, som du kan bruge, når du skal spore pakken.

   Du vil kunne spore pakken efterhånden som den bliver scannet på fragtfirmaets terminaler og ved levering. Det kan tage op til 48 timer før første scan viser sig, og du vil kunne følge pakken via sporingsnummeret.

  • Nåede du ikke at hente pakken hos pakkeshoppen inden for tidsfristen på de 14 dage, så kan pakken være på vej retur til os. Hvis returforsendelsen endnu ikke er påbegyndt, er der mulighed for, at vi vil kunne få fragtfirmaet til at forlænge tidsfristen for afhentning. Er dette ikke muligt, vil vi kunne finde en anden løsning for dig.

   Hvis pakken returneres fra pakkeshoppen eller fragtselskabet vha. returkode f.eks. fordi du ikke har afhentet pakken i tide, eller hvis du har oplyst forkerte eller mangelsfulde adresseoplysninger, koster dette et retur- og administrationsgebyr på 300 kr for DHL Express Return, og 100 kr for alle andre fragtselskaber. Hvis du ønsker en ny forsendelse, så kontrakt vores kundesupport.

   Er du på ferie eller på anden vis forhindret i perioden, hvor pakken ligger i pakkeshoppen, og kan du ikke få en anden til at afhente pakken, så kontakt os gerne hurtigst muligt, så vi evt. kan få DAO eller PostNord til at forlænge tidsfristen for dig.

   Kontakt os her hvis du har nogen spørgsmål til din ordre.

  • Hvis du tilvælger at få leveret dine varer som abonnement, så bliver de løbende leveringer leveret med den leveringsmetode, som der blev angivet, da du oprettede dit abonnement. Det vil typisk være den nærmeste pakkeshop i vores system med den valgte fragtleverandør.

  • Hvis din pakke ikke indeholder en forudbestillingsvare med forlænget leveringstid, og der, efter mere end 48 timer fra du modtog besked om, at pakken var sendt, stadig ingen information fremgår udover “Data modtaget”, når du sporer din pakke via sporingslinket, så kan din pakke være gået i stå et sted i systemet.

   Du vil også sagtens selv kunne kontakte det fragtfirma, du har valgt ved bestilling, for at høre nærmere om din pakke. Her skal du oplyse det pakkenummer, du har modtaget da pakken blev sendt afsted.

   Kontakt os derfor her, hvis du har spørgsmål eller problemer med din ordre, som vi skal hjælpe dig med. Så kan vi nemlig undersøge sagen nærmere og evt. efterlyse eller sætte skub i pakken hos fragtfirmaerne.

  • Er din pakke gået i stå og ikke ankommet til pakkeshoppen, hjemme- eller erhvervsadressen inden for den normale leveringstid, så kan den være gået i stå eller blevet væk et sted i systemet. Ofte er den leveret til pakkeshoppen allerede, men mangler blot det sidste scan hos pakkeshoppen, der giver dig direkte besked om, at den er klar til afhentning. Men det sker også, at pakken desværre er forsvundet et sted i systemet.

   Er pakken forsvundet, vil vi altid kunne sørge for, at der sendes en ny pakke afsted til dig, så du med sikkerhed får de produkter, du har bestilt og glædet dig til at modtage.

   Du vil også sagtens selv kunne kontakte det fragtfirma, du har valgt ved bestilling, for at høre nærmere om din pakke. Her skal du oplyse det pakkenummer, du har modtaget, da pakken blev sendt afsted.

   Kontakt os derfor her, hvis du har spørgsmål eller problemer med din ordre, som vi skal hjælpe dig med. Så kan vi nemlig undersøge sagen nærmere og evt. efterlyse eller sætte skub i pakken hos fragtfirmaerne.

  • Har du bestilt levering med DAO eller PostNord til en pakkeshop eller et posthus, skal din pakke afhentes indenfor 14 dage fra den er ankommet i pakkeshoppen. Når de 14 dage er gået og pakken stadig ikke er afhentet, vil der automatisk blive sat en returkode på, og pakken vil blive afhentet og sendt retur til os. Hvis pakken sendes retur på denne måde vil du blive opkrævet et gebyr for returfragten, så det er en god idé at få hentet pakken hurtigst muligt.

  • Du har normalt 14 dages fortrydelsesret på køb hos Hairlust. Du mister din fortrydelsesret, hvis du åbner og bruger dit produkt eller bryder forseglingen, da produktet i så fald af sundheds- og hygiejnemæssige årsager ikke længere kan returneres. Ved fortrydelse og returnering skal produktet altså returneres i samme stand som du modtog det i.

   Skal produktet returneres, skal det sendes retur til vores adresse: Hairlust ApS, Overgaden Neden Vandet 9A, 4., 1414 København K, Danmark. Returnering skal ske for egen regning.

   Hvis du har fortrudt dit køb, så skriv gerne til os hurtigst muligt her, så kan vi guide dig i den videre proces samt holde godt øje med din pakke ved evt. returnering.

  • Hvis du har fortrudt din ordre og ønsker at annullere den, skal du skrive til os her hurtigst muligt. Vores lager er normalt utroligt hurtig til at pakke og afsende ordrer alle årets dage, og er din pakke allerede sendt afsted, vil vi ikke blot kunne annullere den.

   Kontakt os derfor direkte hurtigst muligt, noter dit ordrenummer og beskeden “Annuller ordre” i emnefeltet, så vi hurtigt kan fange din ordre i systemet.

   Hvis du skriver inden for vores kundeservice åbningstider på hverdage mellem kl. 10-16, så når vi i størstedelen af alle tilfælde at stoppe din ordre i systemet, dog ikke altid. Hvis du bestiller uden for vores kunderservice åbningstider og sender en email om annullering af din ordre, så er sandsynligheden for, at vi når at stoppe din ordre mindre.

   Der kan desværre være tilfælde, hvor vi ikke når at håndtere din forespørgsel inden pakken allerede er sendt afsted, hvis du f.eks. først kontakter os om din annullering efter pakken er blevet pakket og sendt afsted, eller hvis du skriver uden for vores åbningstider. I sådanne tilfælde vil vi kunne få sat en returkode på pakken og sendt den retur til vores lager igen. Bemærk dog, at dette koster et returgebyr på kr. 29-59 afhængig af leveringsmetode. Alternativt vil du selv kunne stå for returneringen og herefter få hele beløbet refunderet.

   Bemærk, at reglerne for fortrydelsesret er gældende og at produkterne skal returneres i samme stand, som du modtog dem. Tages produkterne i brug eller brydes forseglingen, så mister du din fortrydelsesret, da de i så fald af hygiejne- og sundhedsmæssige årsager ikke kan tages retur.

   Når du annullerer et køb og får pengene refunderet, vil beløbet i alle tilfælde sendes retur til det betalingskort, der blev brugt, da ordren blev lagt.

  • Hvis du ønsker at ombytte din bestilling til en andet produkt, så kontakt vores kundeservice her.

  • Hvis du har modtaget et forkert produkt eller et defekt produkt, så er det vigtigt du udfylder vores reklamationsform og alle punkterne herunder.

   Når du udfylder vores reklamationsform, så skal du vedlægge dokumentation for, hvad der ligger til grund for reklamationen. Hvis du reklamerer over en vare, skal du altså gemme varen og emballagen, så der er mulighed for at undersøge sagen.

   Hvis vi efter at have undersøgt produktet bekræfter, at det er forkert eller defekt, vil vi give dig de nødvendige instruktioner i hvordan du skal fortsætte.

   Kontakt os her for at starte din reklamation.

  • Det er ikke muligt at returnere eller bytte pude- eller dynebetræk, hvis forseglingen er brudt. Dette er ikke muligt af hygiejne- og sundhedsmæssige årsager.

  • Når du køber et gavekort hos Hairlust, vil du modtage det direkte i din email indbakke blot få minutter efter bestilling. Hvis gavekortet derfor skal bruges som gave, kan man printe det ud eller videresende det som mail til modtageren.

   Sørg for at indtaste den korrekte mailadresse, så gavekortet kan sendes sikkert afsted til den rette e-mail indbakke.

   På gavekortet er der angivet en personlig kode, som man skal indtaste ved checkout på vores hjemmeside. Når koden er indtastet korrekt bliver beløbet automatisk trukket fra. Bruges hele gavekortet ikke på det første køb, så gem det og brug koden igen på det næste.

   Gavekortet er gyldigt i 2 år fra udstedelsesdatoen.

  • Hos Hairlust holder vi kun sjældent udsalg og vi har desværre ikke mange tilbud på vores dejlige produkter. Vi har nemlig valgt at prissætte vores produkter så billigt som muligt, så alle kan få kvalitetshårpleje til en fair pris. Det sker dog en gang i mellem, at vi giver en rabatkode eller holder eksklusive tilbud. Læs mere om hvordan du undgår at gå glip af de gode Hairlust tilbud & rabatkoder lige her.

  • Ja! Nogle foretrækker at få deres hårpleje leveret på abonnement, så de aldrig løber tør. Det er altså derfor blot en ekstra service og ikke mindst et aktivt tilvalg.

   Du har mulighed for at få et udvalg af produkter leveret løbende og automatisk på abonnement. Det er helt gratis at oprette et abonnement. Du får desuden fast 10% rabat på dine abonnementsprodukter. Køb af produkter på abonnement er altid valgfrit, og det er ikke noget, du bliver tilmeldt, uden du selv tilvælger dette.

   Som standard bliver alle produkter foretaget som engangskøb. Abonnementet er derfor en ekstra tillægsservice, vi tilbyder. Man kan også godt kombinere et køb med både abonnementsprodukter og produkter, der ikke er på abonnement.

  • Hvis du tilvælger at få leveret dine varer som abonnement, så bliver de løbende leveringer leveret med den leveringsmetode, som der blev angivet, da du oprettede dit abonnement. Det vil typisk være den nærmeste pakkeshop i vores system med den valgte fragtleverandør.

  • Vi sender dig en bekræftelse på email, når du har oprettet en vare på abonnement. Vi sender også en email 3 dage inden, at vi afsender den næste levering, som en venlig påmindelse.

   I disse emails finder du et link til din profil, hvor der står "håndter dit abonnement", som du kan tilgå uden du behøver at logge ind. Dog udløber disse links efter nogle dage, og så skal du oprette en konto på vores hjemmeside for at kunne håndtere dit abonnement. På din konto kan du springe en levering over, ændre leveringsdato, ændre produkt og meget mere.

   Opret en konto for at administrere, ændre eller annullere dine abonnementer. Du har ikke automatisk en konto, selvom du har oprettet et abonnement eller afgivet en almindelig ordre. Opret en konto for at få adgang til dit abonnement. Når du opretter en konto, så husk venligst at brug den samme emailadresse, som da du oprettede et abonnement.

Fandt du ikke det du ledte efter?

Kontakt os

Skriv til os