Hvordan får man tykkere hår? 10 nemme tips til sundt og fyldigt hårSe alle artikler

Hvordan får man tykkere hår? 10 nemme tips til sundt og fyldigt hår

Hvem ønsker sig ikke et langt, tykt hår? Er det hele bare et spørgsmål om gode gener, eller findes der rent faktisk nogle gode metoder, der kan give dig et tykt hår på en helt naturlig måde? I denne artikel vil jeg give dig nogle gode råd til, hvordan du kan få tykkere hår – både nogle gode råd til styling og til nogle enkle livsstilsændringer samt give dig nogle tip til, hvilke produkter, du skal bruge for at få tykkere hår.

Stiller du også dig selv spørgsmålet, hvordan får man tykkere hår? Selvom du ikke kan ændre på antallet eller størrelsen af dine hårfollikler, er der faktisk en række andre ting, du kan gøre for at styrke din hårvækst og forhindre, at håret knækker. Læs med her og få besvaret spørgsmålet, hvordan får jeg tykkere hår!

Indholdsfortegnelse

Hvad kendetegner et langt, tykt hår?

Inden vi ser nærmere på, hvordan du kan få tykkere hår, er vi lige nødt til at høre lidt mere om, hvad der egentlig kendetegner et tykt hår. Betegnelsen tykt hår beskriver hårets tæthed og ikke diameteren på de enkelte hårstrå. Hårstrå med en stor diameter kaldes for grove, mens hårstrå med en lille diameter kaldes for fine. Derfor er det muligt både at have et hår, der er fint og tykt og groft og tyndt.

Nogle er så heldige, at de slet ikke behøver at stille sig selv spørgsmålet, hvordan får man tykkere hår, da de fra naturens hånd er udstyret med gode gener og et fyldigt hår. Derudover spiller helbredet også en stor rolle med hensyn til dit hårs tykkelse og længde. Hvis du lider af en af de meget udbredte former for hårtab, som f.eks. androgen alopeci eller telogen effluvium, vil det uvilkårligt gå ud over både tykkelsen og længden på dit hår. Så hvis du er en af dem, der lider af hårtab, skal du først og fremmest tale med din læge og finde årsagen til hårtabet. Din læge vil nemlig også kunne give dig nogle tip til, hvordan du kan få tykkere hår.

Andre faktorer, som f.eks. din daglige kost og dine hårplejerutiner, kan også have stor indflydelse på dit hårs tykkelse og længde. Den gode nyhed er dog, at da hårets tykkelse ofte hænger sammen med den daglige kost, og hvordan du plejer håret, kan du selv hjælpe hårfolliklerne, så de kan give dig et tykt hår, ved bl.a. at forbedre den daglige pleje af dit hår og ved at tage et kosttilskud til håret, f.eks. Hair Formula Gummies for Women. Det du skal gøre er simpelthen at læse med her, så du kan få besvaret spørgsmålet, hvordan får man tykkere hår!

Sådan får du tykkere hår: 7 gode stylingsteknikker

Så er du klar til at høre, hvordan du kan få tykkere hår? De første råd handler om styling. Du kan nemlig følge disse syv stylingsteknikker, som kan hjælpe med at give dig et tykt hår her og nu, men også, hvordan du sikre dig, et langt og fyldigt hår i fremtiden.

Her er mine bedste råd til hvordan du får tykkere hår, når du styler det.

1. Hvordan får man tykkere hår: Du vasker hår for ofte

Don’t Over Wash

Et af de vigtigste punkter, der kan styrke væksten af et langt, tykt hår, er at vaske håret et passende antal gange om ugen. Hvis du vasker håret for hyppigt, udtørrer det spidserne og hovedbunden, hvilket kan efterlade dit hår i en skrøbelig tilstand, hvor det er tilbøjeligt til at knække. På den anden side kan for lidt hårvask føre til, at dine hårfollikler går hen og bliver tilstoppet af sebum, døde hudceller og rester fra diverse hårprodukter. Det kan så hindre, at hårfolliklerne kan producere nye, sunde hårstrå.

For at give håret nogle optimale vækstbetingelser, så du kan få et langt, fyldigt hår, skal du sigte mod at vaske hår to til tre gange om ugen, og bruge en god shampoo og balsam, f.eks. Grow Perfect™ Duo der er udviklet til specifikt at styrke en sund hårvækst. Hvis du kæmper med bekadiget hår og spaltede spidser, så prøv Split Fix™ Duo i stedet for.

2. Hvordan får man tykkere hår: Sænk temperaturen

Sænk temperaturen

Et andet godt råd er at undgå at vaske hår i meget varmt vand, hvilket kan give dig et hår, der er udtørret, skrøbeligt og langt mere tilbøjeligt til at knække. For at få tykkere hår skal du i stedet skrue ned for temperaturen og vaske håret i lunkent vand, hvilket vil hjælpe håret med at opretholde sin naturlige fugtbalance.

3. Hvordan får man tykkere hår: Drop varmestyling

Drop varmestyling

Hvis du har et seriøst ønske om at få besvaret spørgsmålet, hvordan får man tykkere hår, skal du passe på varmestyling. Stylingsredskaber som føntørre og krøllejern er gode at style håret med og kan skabe det perfekte look, men de er desværre også virkelig skadelige for håret, hvis du ikke bruger en god varmebeskyttende spray. Varme redskaber kan forstyrre og ødelægge det yderste lag på hårstrået, hvilket får fugten til at sive ud af hårstrået. Når det sker, er håret virkelig i fare for at knække, og du kan få spaltede spidser. Det er grunden til, at det er klogt at reducere brugen af varme redskaber, så meget som muligt, hvis du har et mål om at få langt og tykt hår.

I stedet bør du gå på udkig efter nogle varmefri metoder, der kan hjælpe dig med at krølle håret, eller du kan sætte håret op i en beskyttende frisure som fletninger eller en knold. Du skal dog altid bruge Hair Rings i stedet for traditionelle hårelastikker, da brugen af traditionelle hårelastikker også kan bevirke, at håret knækker (og dermed forhindrer dig i at få tykkere hår).

Hvis du alligevel vælger at style håret med føntørreren og krøllejernet, skal du sørge for at forberede håret til denne behandling ved at bruge et varmebeskyttende produkt, f.eks. Thermal Shield™ Heat Protectant, som er fyldt med antioxidanter og naturlige fugtigende ingredienser, der hjælper med at afbøde nogle af de skadelige virkninger af varme værktøjer. Til sidst kan du fuldende looket ved hjælp af Final Touch Hair Spray, som sørger for, at håret bliver hvor det skal.

4. Hvordan får man tykkere hår: Red håret forsigtigt

Red håret forsigtigt

Hvis du gerne vil have opskriften på, hvordan man kan få tykkere hår, så er et af de vigtigste punkter, at du er forsigtig, når du reder i håret. Håret er utrolig skrøbeligt, når det er vådt, så derfor bør du altid være meget forsigtig, når du reder det, for at undgå at det knækker. Begynd i spidserne, og arbejd dig så op imod hovedbunden. Du kan bruge en bredtandet kam eller den specielle Wet Hair Detangler Brush som er specialdesignet til at redde et skrøbeligt, vådt hår ud, uden at knække det. Takket være børstens bløde silikonepigge glider den ubesværet gennem håret og filtrer det ud. Derudover har børsten et specielt ergonomisk design, som bevirker, at den er let at holde om og bruge.

5. Hvordan får man tykkere hår: Børst, børst, børst

Børst, børst, børst

Hvis du med jævne mellemrum børster dit hår grundigt igennem, er du godt på vej mod dit mål om at få tykkere hår, da en børstning af håret hjælper med at fordele alle de naturlige fedtstoffer fra hovedbunden ud i selve håret og dermed er med til at holde håret fugtmættet og sundt.

Jeg foretrækker selv at bruge en af de lette bambusbørster, Bamboo Hair Brushes, fordi disse børster har nogle særlige, antistatiske knopper på piggene, som stimulerer blodomløbet i hovedbunden, hvilket er med til at booste hårvæksten. Desuden er disse børster fremstillet af bambus, som er et miljøvenligt alternativ til de traditionelle hårbørster i plastik.

6. Hvordan får man tykkere hår: Skru op for volumen

Skru op for volumen

Dette tip hører teknisk set ikke til under stylingskategorien, og så alligevel gør det. For Grow Perfect™ Thickening Spray kan nemlig bidrage til at booste hårets hair volume, samtidig med at pleje hårfolliklerne.

Mens håret stadig er fugtigt, sprayer du Grow Perfect™ Thickening Spray på nede ved hårrødderne. Dette produkt, som gør håret fyldigere, giver masser af volumen nede ved rødderne, og giver hovedbunden en sund behandling med en økologisk mynteolie. Ved jævnlig brug kan rosmarinolie naturligt medvirke til at styrke væksten, så du får et langt, tykt hår. Lad håret lufttørre, og påfør en smule Volume Wizard™ Hair Powder i hovedbunden, og massere det godt ind. Dette hårpudder booster øjeblikkeligt volumen i håret, og det holder hele dagen!

Udover Volume Wizard™ Hair Powder, har Hairlust lanceret et nyt produkt, Grow Perfect™ Hair Growth Serum, som også booster volume, styrker tykkelse af håret, reducerer hårtab og samlet set forbedrer hovedbundens sundhed. Denne serum indeholder også kaffefrøolie, som naturligt medvirker til at styrke væksten, så du får et langt, tykt hår.

7. Hvordan får man tykkere hår: Få en studsning

Få en studsning

Det lyder måske ulogisk, men hvis du sørger for at få klippet håret med jævne mellemrum, kan det faktisk være en hjælp til at få et langt og tykt hår. Hår, som ikke bliver klippet jævnligt, får nemlig spaltede spidser. Hvis disse spaltede spidser ikke bliver klippet af, kan de vandre op ad hårstråene og få dem til at knække. Så hvis du godt kunne tænke dig at få tykkere hår, og holde håret i sund form og forebygge knækket hår, skal du gå en tur til frisøren og få klippet håret ca. hver 2-3 måned.

Før og efter Hairlust

Hairlust før og efter
Før
Foreløbigt resultat
Hairlust før og efter
Før
Foreløbigt resultat
Hairlust før og efter
Før
Foreløbigt resultat
Hairlust før og efter
Før
Foreløbigt resultat
Hairlust før og efter
Før
Foreløbigt resultat

* Resultater varierer fra person til person.

Se alle anmeldelser

3 livsstilsændringer, der kan give dig tykt hår

Så hvordan får jeg tykkere hår? Foruden at ændre vaner, når du styler dit hår, er der også en række livsstilsændringer, der kan styrke den sunde hårvækst og medvirke til, at du kan få tykkere hår. Prøv derfor at indarbejde en eller flere af nedennævnte livsstilsændringer, som kan hjælpe dig med at få et langt, tykt hår.

1. Spis klogt

Spis klogt

Som jeg nævnte tidligere er en god ernæring vejen frem, når det handler om at få langt og fyldigt hår. Så hvordan kan du så få tykkere hår ved hjælp af din kost? For at sikre, at du får alle de vitaminer og mineraler, du skal bruge til en sund hårvækst, er det en god idé at tage et kosttilskud til håret, f.eks. Hair Formula Gummies for Women. Disse lækre hårvitaminer er udviklet til effektivt at hjælpe dig med at få et sundt hår indefra og ud, ved hjælp af en kraftigt virkende kombination af 5.000 mg. biotin og en række andre hårvenlige næringsstoffer. Desuden er disse vitaminer veganske, glutenfri og fri for kunstige farve- og smagsstoffer, så derfor ved du bare, at de er rigtig gode!

Et tip: Hairlust’s kosttilskud til kvinder fås også i en tabletudgave, ligesom Hairlust også har en speciel udgave til mænd, nemlig Hair Formula Tablets for Men!

2. Hovedbundsmassage

Hovedbundsmassage

En anden vigtig livsstilsændring, du kan lave for at få tykkere hår, er at give dig selv en sund hovedbundsmassage. Hvorfor det? Fordi en hovedbundsmassage booster blodomløbet i hovedbunden. Blodet transporterer alle de næringsstoffer, du indtager, videre ud til dine celler. Derfor giver det også rigtig god mening, at du kan hjælpe hårfolliklerne ved at styrke blodomløbet, hvilket sikrer, at de får alle de næringsstoffer, de skal bruge for at producere en sund hårvækst.

Den nemmeste måde at give dig selv en god hovedbundsmassage på derhjemme er ved bruge Scalp Delight™ Scalp Massage Brush. Den kan du bruge til at massere din hovedbund med, mens du vasker hår eller sågar, mens du ser TV. Det, der er vigtigst, er, at hovedbundsmassagen bliver en fast rutine i hverdagen, så din hovedbund får en god massage flere dage om ugen. Det vil dine hårfollikler virkelig takke dig for!

Brug børsten med Scalp Delight™ Detox Scrub for ekstra hovedbundsforkælelse.

3. Skift dit hovedpudebetræk ud

Skift dit hovedpudebetræk ud

Er du klar over, at dit hovedpudebetræk kan være en medvirkende årsag til at dit knækker? De fleste hovedpudebetræk er lavet af bomuld, som består af ru fibre, der gnider mod håret natten igennem. Det kan efterlade dig med et ødelagt og skrøbeligt hår. Så kan man virkelig tale om at have morgenhår!

Løsningen er at skifte dit hovedpudebetræk af bomuld ud med et af bambus, som f.eks. Silky Bamboo Pillowcase. Bambus har nemlig nogle meget glattere fibre end bomuld, og det er også langt mere miljøvenligt! Hvis du ofte går i seng med nyvasket, vådt hår eller bruger en hårkur i tørt hår natten over, så har Hairlust også et Bamboo Towel Pillowcase.

Hvordan får jeg tykkere hår: 3 uundværlige produkter

Tro det eller ej, men de produkter du anvender til dit hår kan rent faktisk have en stor indvirkning på dit hårs sundhed, længde og tykkelse. Så hvis du er på jagt efter et tykkere hår, så tjek lige badeværelsesskabet for disse uundværlige produkter, der kan være med til at styrke din hårvækst!

Grow Perfect™ Duo

Split Fix™ Duo

Brugen af en volumen shampoo, der giver fyldigt hår og mere volumen, kan være en god hjælp til at få håret til at se tykkere ud. Fint eller tyndt hår kræver en kombination af skånsom rensning plus let fugt for at holde det sundt og fyldigt.

Det er lige nøjagtig, hvad Grow Perfect™ Duo gør! De lette, naturligt fugtgivende ingredienser, som f.eks. økologisk aloe vera og klinisk dokumenterede hårvækstboostere, Anagain™ og rosmarinolie, gør dette sæt med shampoo og balsam til et oplagt valg til enhver, der tænker, hvordan får jeg tykkere hår?

Split Fix™ Hair Mask

Split Fix™ Hair Mask

Hvis dit hår er meget udtørret eller beskadiget, har du brug for noget ekstra forstærkning, der kan give håret noget mere fugt. Det er lige nøjagtig her Split Fix™ Hair Mask kommer ind i billedet. Denne nærende hårmaske er udviklet ved hjælp af en række naturlige fugtgivende ingredienser, hvilket resulterer i, at de enkelte hårstrå bliver langt mere modstandsdygtige og kan vokse sig lange uden at knække.

Protein Repair™ Hair Mask

Protein Repair™ Hair Mask

Nogle af de beskadigede hårtyper, især det kemisk skadede hår, har brug for nogle specielle proteinbehandlinger ud over de traditionelle fugtgivende behandlinger. Derfor har Hairlust udviklet en Protein Repair™ Hair Mask til denne særlige hårtype. Takket være denne maskes høje indhold af protein, er den nemlig i stand til at hjælpe med at genopbygge den beskadigede struktur på de enkelte hårstrå. For at opnå de bedste resultater bør du anvende behandlingen en til tre gange om måneden og samtidig anvende Moisture Hero™ Pre-Shampoo Balm for at holde håret mættet med fugt mellem de to proteinbehandlinger.

Jeg håber, at denne artikel har givet dig et godt indblik i, hvordan du kan få et tykkere hår ved hjælp af nogle naturlige metoder! Ved at følge de rigtige hårplejeteknikker, og lave et par enkle livsstilsændringer, er du nemlig godt på vej til at få et langt, fyldigt hår.

Hårtest

Produkter skræddersyet til dit hår

Tag test

Vores kunder siger

Fremragende

4.2 ud af 58.000+ anmeldelser

Relaterede indlæg

Se alle artikler
 • Bambus versus silkepudebetræk: 4 grunde til at du skal vælge bambus

  Bambus versus silkepudebetræk: 4 grunde til at du skal vælge bambus

 • Ekstremt tørt hår og tørre spidser? Din shampoo kan være årsagen

  Ekstremt tørt hår og tørre spidser? Din shampoo kan være årsagen

 • 20 nemme frisurer til mellemlangt hår, som du kan nemt kan kopiere!

  20 nemme frisurer til mellemlangt hår, som du kan nemt kan kopiere!

 • Bedste hårpudder til tyndt hår: 7 fordele ved at bruge hair volume powders

  Bedste hårpudder til tyndt hår: 7 fordele ved at bruge hair volume powders

 • Den bedste volumen shampoo og conditioner til fint hår: Sådan virker de!

  Den bedste volumen shampoo og conditioner til fint hår: Sådan virker de!

Se alle artikler