20 nemme frisurer til mellemlangt hår, som du kan nemt kan kopiere!Se alle artikler

20 nemme frisurer til mellemlangt hår, som du kan nemt kan kopiere!

Hvis du gerne vil prøve noget nyt, men ikke helt kan beslutte dig for, om det klæder dig bedst med kort eller langt hår, så kan du med fordel kigge nærmere på en af de mange flotte frisurer til skulderlangt hår, f.eks. en smart french bob. Denne mellemlange page frisure er nemlig velegnet til de fleste ansigtsformer, den er nem at sætte og tilbyder et hav af muligheder for styling.

I denne artikel vil jeg også se nærmere på nogle flotte og nemme frisurer til mellemlangt hår. Så uanset om du drømmer om en smart long bob eller en kindlang french bob, så er det om at læse med her. Gør dig klar til at gå på opdagelse i 20 helt nye, nemme frisurer til skulderlangt hår, som vil få dig til at styrte hen og booke en tid hos frisøren med det samme.

Indholdsfortegnelse

7. Flotte frisurer til mellemlangt hår

En smart skulderlangt frisure er både klassisk, elegant og moderigtig. Et tidløst og sofistikeret valg, som har hittet i mange år. Om lidt vil jeg dykke ned i nogle af de nyeste varianter af denne klassiske frisure. Jeg har lavet en liste med syv forskellige frisurer, der inkluderer det hele, lige fra den kindlange french bob til den flotte mellemlange page frisure. På den måde er du godt klædt på til dit næste frisørbesøg.

1. Frisuren til mellemlangt hår med etager og pandehår

Den første på listen over frisurer til mellemlangt hår er en rigtig showstopper, der har en glidende overgang mellem de forskellige etager og et "gardinpandehår". Pandehåret giver frisuren et særligt elegant strejf og fremhæver de flotte etager og strukturer i denne fyldige, skulderlange frisure.

2. Den klassiske page frisure, som fremhæver kæbelinjen

Når det handler om en elegant frisure til mellemlangt hår, er denne mellemlange page nærmest ikonisk. Det, der gør netop denne frisure til noget ganske særligt, er præcisionen og snittet i klipningen. Den skarpe kant afspejler det enkle og stilrene look, som fremhæver kæbelinjen og indrammer ansigtet. Kast dig ud i dette supermoderne look, som i den grad kan fremhæve din personlige stil.

3. Den korte "french bob"

En trendy french bob er et vovet valg, som virkelig kan fremhæve klipningen i de korte længder, som kun går til lige under øreflippen. Denne frisure er et oplagt valg, hvis man vil lave et statement med en lækker frisure. Det, der får denne short bob til at skille sig ud fra andre frisurer, er det specielle pandehår, som giver hele frisuren et særligt løft og et strejf af parisisk elegance. Denne hårstyle er det perfekte valg, hvis du har lidt naturlig fald i håret. Med en french bob får du en superelegant, men afslappet stil, som gør, at du skiller dig ud fra mængden.

4. "Short bob" med en skarp kant

Omfavn det seje og moderne look med denne bob, som er symbolet på det æstetiske og moderigtige klip. Det karakteristiske ved denne glatte page er hårets ultraskarpe kant. Den mellemlange page frisure er et perfekt valg til det glatte hår, da frisuren virkelig kan fremhæve de glatte lokkers elegance. Du bør dog skrive dig bag øret, at en short bob med lige kant kræver noget ekstra vedligeholdelse, i form af jævnlige frisørbesøg og et tæt samarbejde med dit glattejern (og en varmebeskyttende spray).

5. En pjusket "short bob" med pandehår

Fremhæv det afslappede, tilfældige look med denne pjuskede short bob. De forskellige længder og det tynde, pandehår i etager afspejler en sorgløs tilgang til livet, og klippet får håret til at falde naturligt. Denne nemme frisure til mellemlangt hår har etager og er det optimale valg, hvis du har fald i håret, da det pjuskede klip både understreger hårets naturlige struktur og fald og samtidig giver bevægelse i håret. Det skaber et afslappet, men tjekket look. Med den rette hårvoks eller mineral clay vil du også kunne skabe dette look i et glat hår.

6. Den runde skulderlange frisure

Denne skulderlange frisure forener det glamourøse look med et blødt, elegant look. De lette etager og den runde klipning forsyner håret med et blødt udtryk. Det skulderlange hår, som lige nøjagtig berører skuldrene, vil kunne forsyne ethvert look med et fantastisk elegant strejf. Hvis du vil style denne frisure til perfektion, kan du føntørre håret over en rund børste og bøje spidserne indad, så håret indrammer dit ansigt.

7. Den glamourøse skulderlange page med sideskilning

Hvis du er på jagt efter en frisure til skulderlangt hår, der kan løfte dit look til nye højder, så er denne bob lige sagen. Denne frisure med store bløde krøller giver begrebet ”elegance” en helt ny betydning. Det dynamiske klip fremhæver nemlig den elegante stil i denne skulderlange frisure. Denne frisure til mellemlangt hår er lige sagen, hvis du ønsker at efterlade et uforglemmeligt indtryk og gøre din frisure til et rent mesterværk.

5. Flotte frisurer til mellemlangt hår med etager

Nu skifter vi fokus og går over til de lange pager, bedre kendt som ”lobs”. Disse nemme frisurer til mellemlangt hår har enten en længde, der når til skulderne, eller som går til lige over kravebenet. En frisure med skulderlangt hår, som disse nedenstående long bobs, tilbyder den perfekte balance mellem kort og langt hår, og den kan styles på et hav af måder. Samtidig har den et elegant og harmonisk udtryk.

1. Den klassiske skulderlange "long bob"

Denne ikoniske long bob forener det sofistikerede, skarpe klip med en lang række muligheder for styling. Den skulderlange frisure gør det muligt lynhurtigt at forvandle et almindeligt hverdagslook til et elegant aftenlook. Det, der gør denne klassiske frisure til mellemlangt hår endnu mere tiltalende, er, at den også er velegnet til flere forskellige hårtyper og hårtykkelser.

2. Den 90'er inspireret, etageklippede "long bob"

Denne long bob er med sin moderne elegance med til at afspejle den smarte stil fra 90’erne. Den mellemlange page frisure har flere lette etager og et skråt pandehår, som skaber et virkeligt elegant look. Det er de flotte etager, der danner rammen om denne retro-inspirerede long bob, mens den bløde kant indrammer ansigtet på smukkeste vis.

3. Det skulderlange hår med pjuskede etager

Pust nyt liv i din skulderlange frisure med denne lækre, pjuskede frisure. Denne nemme frisure til mellemlangt hår forener den evigt moderne mullet-frisure med nogle lange, bevægelige etager, hvilket giver denne long bob noget mere kant. Frisuren byder endvidere på nogle flotte pjuskede etager i den forreste del af håret, hvilket er med til at understrege det afslappede og tilfældige look. Til trods for frisurens lidt oprørske undertoner, er denne frisure til mellemlangt hår også med til at afspejle det topmoderne look. Frisuren er i øvrigt også perfekt til et mellemlangt krøllet hår.

4. Den mellemlange page frisure med "butterfly" pandehår

Denne kortere udgave af den populære long bob byder på nogle fjerlette etager, der skaber en flot volumen og et moderigtigt look. De fjerlette etager skaber bevægelse og struktur i håret og forsyner denne klassiske mellemlange page frisure med en dejlig lethed. Til trods for at denne page kræver en anelse mere styling, så er anstrengelserne det hele værd, når man ser resultatet. Denne frisure er både velegnet i mellemlangt hår og langt hår.

5. Den mellemlange page frisure til fint og glat hår

Denne long bob er det oplagte valg til et fint hår, og samtidig kan den elegante frisure fremhæve de lyse striber i håret. Det, der adskiller denne long bob fra andre skulderlange frisurer, er det pjuskede pandehår. Pandehåret giver denne frisure til mellemlangt hår et ganske særligt tvist, i sammenligning med den almindelige, klassiske page, og det er endda uden, at der bliver klippet ret meget ind i de lange længder.

4. Trendy frisurer til mellemlangt hår

I dette afsnit skal vi se nærmere på de alsidige frisurer til mellemlangt hår, der er en anelse længere end til skulderne. Det er de frisurer, der kan skabe mere bevægelse i et glat, langt hår, og som afspejler perfektion og elegance.

1. Den mellemlange page frisure med en skarp kant

Denne stil er både enkel og utrolig elegant og er resultatet af et lige klip, med en skarp kant, som understreger den sofistikerede, elegante stil. Denne stil er også velegnet til et mellemlangt krøllet hår og tilbyder flere muligheder for styling, uanset om du vælger det glatte, elegante look, med den skarpe kant, eller du vil have nogle bløde krøller.

2. Den moderigtige frisure til mellemlangt hår med etager, som indrammer ansigtet

Med sine mange etager er denne frisure et rent mesterværk, som indrammer ansigtet og gør frisuren supermoderne. Omdrejningspunktet i denne fantastiske frisure er de mange mindre etager, som sirligt er klippet ind i håret for at skabe fylde, bevægelse og give frisuren en helt speciel stil. Frisuren er velegnet til de fleste hårtyper, og de mange etager er med til at fremhæve hårets naturlige struktur, uanset om du har glat hår eller mellemlangt krøllet hår.

3. Frisuren til mellemlangt krøllet hår

Denne frisure til mellemlangt hår har en længde, der når til lige over skuldrene og er et godt eksempel på en frisure, der virkelig kan fremhæve dine flotte krøller. Frisuren har mange etager, som er med til at fuldende den flotte, runde facon, og som er med til at udnytte potentialet i det mellemlange krøllede hår.

4. Etageklippet frisure til hår med fald

Denne frisure er bygget op ved hjælp af et hav af etager, der skaber bevægelse og struktur, og som giver frisuren et elegant strejf. Dette specielle etageklip er særligt velegnet til et tykt eller mellemlangt krøllet hår eller et hår med fald, da det understreger hårets naturlige fald og bevægelse. Uanset om du vil fremhæve etagerne ved hjælp af et krøllejern, eller du vil have et mere tilfældigt, afslappet look, så er denne frisure det perfekte valg, hvis du ønsker dig nogle flere muligheder for styling.

4. Lækre frisurer til mellemlangt krøllet hår

Velkommen til en verden af krøller, og hvor det er skønheden i hårets naturlige struktur, der er i centrum. Disse klip til mellemlangt krøllet hår er en hyldest til de mange krøllede hårtyper.

1. Den perfekte "long bob" til krøllet hår

Denne skulderlange frisure er en hyldest til de mange forskellige former for krøller, og frisuren har et væld af etager og et sødt pandehår, der indrammer ansigtet. De mange etager forstærker den naturlige bevægelse i krøllerne og skaber en dynamisk og rund facon.

2. Den eksklusive "short bob" til krøllet hår

Gå på opdagelse i en verden af elegance og god stil med denne frisure til mellemlangt krøllet hår. De mange korte etager forsyner denne klipning med en rund facon og skaber en sød og charmerende stil. Denne stil favner både bevægeligheden og den flotte struktur i håret, mens den samtidig er et hit til alle former for krøllet hår, lige fra det let krøllede til små sig-zag krøller.

3. Den mellemlange page til zig-zag krøller

Hvis du er på udkig efter en ny frisure til dit krøllede hår, kan du med fordel kaste dig ud i denne unikke klipning. Den formår på fornemmeste vis at udfordre den klassiske runde klipning, der ofte er det gennemgående tema i de forskellige frisurer til krøllet hår. Denne klipning, som er meget velegnet til små, tætte krøller, har nemlig en lige kant, hvilket gør den til et godt alternativ, hvis du vil fremhæve krøllerne. Den lave sideskilning og det smarte pandehår giver klipningen et strejf af asymmetri, som gør den til noget særligt, og som fremhæver den smarte stil.

4. Et flot pagehår med fletninger til de små, tætte krøller

Det flettede hår har længe været et kæmpe hit, da det er en rigtig god måde at style de små krøller på. Det, der gør denne flettede page endnu mere tiltalende, er, at den ikke kræver den helt store vedligeholdelse. Du kan beholde fletningerne i op til seks til otte uger, hvilket gør denne frisure til mellemlangt hår til et praktisk og nemt valg, hvis man vil have en frisure, der kan holde længe. Uanset om du går efter små fletninger eller de lidt kraftigere, så er denne mellemlange page frisure med fletninger et rigtig godt bud, hvis du vil understrege din personlige stil og fremhæve strukturen i dine naturlige krøller.

Otte musthaves til styling af en skulderlang frisure

Styling Must-Haves for Mid-Length Hair

Uanset om du går efter en mellemlang page frisure, en af de etageklippede frisurer eller vil fremhæve dine smukke krøller, så kan nedenstående tip bidrage til, at din klipning når nye højder. Brugen af de rette produkter kan nemlig fremhæve skønheden og det specielle i klipningen, så din frisure altid sidder på den bedst tænkelige måde til hverdag. Her får du et bud på nogle af de uundværlige hårprodukter til styling af håret og en opskrift på, hvordan du skal bruge dem:

 • En varmebeskyttende spray: Da man ofte skal bruge føntørrer, glatte- eller krøllejern til de forskellige skulderlange frisurer, er det helt afgørende at bruge en heat protectant spray, hvis man vil undgå, at håret får varmeskader.
 • Tørshampoo: En god tørshampoo er uundværlig, når man lige skal friske den kindlange french bob eller den mellemlange page frisure lidt op. Tørshampooen fjerner det overskydende fedt i hovedbunden og giver dig dermed mulighed for at skippe en hårvask. Mit personlige favoritprodukt er denne non-aerosol tørshampoo ved navn Refresh Powder™ Dry Shampoo, som er fremstillet af 99% naturlige ingredienser.
 • Hårolie: Et par dråber af en naturlig hårolie kan hjælpe med at få styr på de krusede lokker og forsyne spidserne og de lange længder med en flot glans.
 • En krøllecreme eller krøllegel: Alt afhængigt af hvilken stil man ønsker, vil en god krøllecreme eller gel kunne forsyne det krøllede hår med et perfekt hold og give den afslappede short bob en flot struktur. Klik på linket og læs mere om de mange gode produkter til krøllet hår.
 • En bredtandet kam eller en skånsom wet brush: Hvis du vil forhindre, at håret knækker eller bliver ødelagt, er det ikke til at undvære en bredtandet kam eller en detangling wet brush, som giver dig mulighed for at rede det våde, skulderlange hår ud på en skånsom måde.
 • Et volumengivende produkt: Hvis man har et fint, tyndt hår, kan der være behov for et godt volumengivende produkt, f.eks. en volumenpulver eller en spray, som kan forsyne håret med noget ekstra fylde og struktur.
 • En hårspray med fleksibelt hold: Vælg en god hårspray med et fleksibelt hold, og sæt din frisure, som du ønsker, uden at skulle kæmpe med at håret bliver stift og porøst.
 • En mat hårvoks: Hvis du er til det afslappede, tilfældige look, er en hårvoks simpelthen fuldkommen uundværlig, da den kan skabe den perfekte stil.

Husk, at nøglen til at få en perfekt frisure er at bruge de produkter, der passer til din hårtype, og som er velegnede til give dig det look, du ønsker.

Hårtest

Produkter skræddersyet til dit hår

Tag test

Uanset om du har fået lyst til at kaste dig ud i en klassisk short bob, en kindlang french bob eller en flot long bob, så kan en af disse nemme frisurer til mellemlangt hår være et rigtig godt kompromis, hvis man ønsker sig en lækker frisure, der er nem at sætte. Du skal bare finde den frisure, der fremhæver din personlige stil på den bedst tænkelige måde.

Vores kunder siger

Fremragende

4.2 ud af 58.000+ anmeldelser

Relaterede indlæg

Se alle artikler
 • Bambus versus silkepudebetræk: 4 grunde til at du skal vælge bambus

  Bambus versus silkepudebetræk: 4 grunde til at du skal vælge bambus

 • Ekstremt tørt hår og tørre spidser? Din shampoo kan være årsagen

  Ekstremt tørt hår og tørre spidser? Din shampoo kan være årsagen

 • Bedste hårpudder til tyndt hår: 7 fordele ved at bruge hair volume powders

  Bedste hårpudder til tyndt hår: 7 fordele ved at bruge hair volume powders

 • Den bedste volumen shampoo og conditioner til fint hår: Sådan virker de!

  Den bedste volumen shampoo og conditioner til fint hår: Sådan virker de!

 • Den bedste dybderensende shampoo: Sådan holder du din hovedbund ren

  Den bedste dybderensende shampoo: Sådan holder du din hovedbund ren

Se alle artikler