Julegaveideer fra 150 kroner: Her er de 20 bedste julegaver til hende der har altSe alle artikler

Julegaveideer fra 150 kroner: Her er de 20 bedste julegaver til hende der har alt

Vi er nok mange, der kan blive enige om, at det kræver sin mand (eller kvinde) at finde rundt i de mange forskellige gaveideer på nettet. Det er aldrig en nem opgave, at skulle finde en julegave til hende, der har alt, og de fleste har da også en indbygget frygt for, at gaven ikke falder i modtagerens smag.

Der findes et hav af gode forslag til julegaveideer til hende, men hvad skal man egentlig gå efter? Hvis du også mangler nogle passende julegaveideer til hende, hvad enten det er din veninde, din mor eller noget helt tredje, så er det bare med at læse med her.

Jeg er klar til at hjælpe dig med at finde de bedste julegaver til hende, der skal forkæles lidt, og det er uanset, om du er ude efter en julegave i luksusklassen eller et mere prisvenligt alternativ. Nu er det slut med at gå hvileløst rundt mellem hylderne på udkig efter en tilfældig gave.

I denne omfattende guide over gaveønsker til kvinder, vil jeg gå på opdagelse i de forskellige sæt med hårplejeprodukter, så du finder den helt rigtige gave. Ved hjælp af en lille smule research kan hårplejesættet nemlig blive den perfekte skræddersyede julegave, så du helt kan slippe for den sædvanlige liste med julegaveønsker til hende.

Indholdsfortegnelse

Derfor er hårplejeprodukter en god julegave

Når mændene skal finde på nogle julegaveideer til hende derhjemme, er der rigtig mange, der automatisk går på jagt efter en parfume eller noget undertøj, men faktisk er der et hav af gode grunde til at vælge et sæt med hårplejeprodukter frem for de traditionelle julegaver.

Først og fremmest er det fordi, at et sæt med nogle lækre hårplejeprodukter både er en eksklusiv og en praktisk gave. Når du skal finde julegaven til hende, der har alt, eller til far eller søster, drejer det sig om at gå i en stor bue uden om de gaver, der kommer til at ligge i skabet og samle støv eller stå ubrugte på hylden. Et lækkert hårplejesæt er lige til at tage i brug, og samtidig sender det et signal om, at der er tale om en personlig gave, der er udvalgt med omhu. Der vil med andre ord blive sendt mange søde tanker i din retning hver eneste gang, din kæreste, kone eller søster rækker ud efter shampooen og balsammen eller styler håret ved hjælp af den nye hårbørste, du har givet hende.

Og der er faktisk endnu en fordel. En sæt med hårplejeprodukter kan nemlig tilpasses, alt efter modtagerens behov. Uanset om der er brug for nogle produkter til et tyndt, glat hår eller et stort krøllet hår, vil du altid kunne finde det helt rigtige sæt med hårplejeprodukter. At give et sæt med hårplejeprodukter er nemlig lig med at give en gave, der er skræddersyet til modtagerens behov. Det betyder, at det ikke længere er nødvendigt at studere de mange lister på nettet med ”julegaveideer til hende”, og at du undgår at skulle ud i en gætteleg omkring tøjstørrelse, yndlingsfarve m.v.

Fire grunde til at give et hårplejesæt i julegave:

Er du også træt af at surfe på nettet for at finde nogle gode julegaveideer til hende, du holder af? Er du opsat på at finde den perfekte gave i år? Så er det med at spidse ører, for nu vil jeg afsløre, hvorfor sættet med hårplejeprodukter bare er julegaven til hende, der har alt.

 1. En smart alt-i-en-løsning: Hvis du mangler nogle gode julegaveønsker til hende, du bor sammen med, eller en anvendelig julegave til din søster, kan du med fordel se nærmere på et af de mange sæt med hårplejeprodukter. Hvis du vælger et sæt, får du nemlig et helt team af produkter, der er skræddersyet til én bestemt hårtype. De fleste sæt med hårplejeprodukter indeholder f.eks. både en shampoo og en balsam eller et stylingprodukt. Med et bredt udvalg af hårprodukter vil du nemt og hurtigt kunne takle de fremtidige udfordringer i forhold til dit hår.
 2. Et prisvenligt alternativ: Hvis du skal ud at finde nogle gode gaveønsker til kvinden i dit liv, eller din veninde, kan det hurtigt løbe op. En gaveæske med hårplejeprodukter er ikke bare ensbetydende med, at du forkæler håret, du forkæler også pengepungen, nu du ikke efterlader den helt tom. Hvis du går efter en smart sampak med nogle lækre hårplejeprodukter, kan du som regel gøre et godt køb. På den måde får du både valuta for pengene og optimal pleje til håret.
 3. En alsidig og anvendelig gave: Hvis du skal ud og finde den bedste julegave til hende, du har kær, er det værd at vende blikket mod en gave, der kan bruges af alle og enhver, såsom en gaveæske med hårplejeprodukter. Hårplejeprodukter er en gave, alle kan bruge, uanset alder og køn. Et hårplejesæt er altså det perfekte valg, uanset om du er på jagt efter den bedste julegave til hende, der vil forkæle håret lidt ekstra, eller til dine forældre eller din veninde.
 4. Luksus i hverdagen: Hvis du mangler inspiration til nogle gode julegaveønsker til hende, der går meget op i sit hår, skal du se nærmere på nogle af de mange lækre sæt med hårplejeprodukter, som forsyner hverdagen med lidt ekstra luksus. På den måde giver du dine nærmeste mulighed for at nyde badet lidt ekstra med nogle lækre luksusprodukter.

Er du klar til at sprede lidt glæde og høre mere om de forskellige hårplejeprodukter? Så lad os sammen besøge verdenen af hårplejegavesæt.

De seks bedste julegaver til hende

Lad mig først og fremmest starte med at introducere mine seks yndlingspakker. De omtalte produkter er alle sammen fremstillet med tanke på at give håret en optimal pleje. De er propfyldt med en lang række virksomme, naturligt udvundne ingredienser, og samtidig får du 20% rabat på dem.

Grow Perfect™ Bundle: Den bedste julegave til hende, der vil forkæle håret lidt ekstra

Dette sæt er udviklet til at pleje det tynde hår og modvirke hårtab, og er det oplagte valg til enhver, der ønsker at give håret et naturligt boost.

 • Hovedingredienser: De naturligt udvundne og aktive, virksomme ingredienser: Rosmarinolie, CAPIXYL™, RootBioTec, Anagain™, Redensyl®.
 • Pakken indeholder: Grow Perfect Shampoo™, Grow Perfect Conditioner™, Grow Perfect™ Thickening Spray og Grow Perfect™ Hair Growth Serum.
 • Målgruppe: Dette gavesæt er den perfekte julegave til hende, der ønsker sig et kraftigere og sundere hår.

Split Fix™ Bundle: Julegaven til hende, der har alt

Vink farvel til dine spaltede spidser, og byd de silkebløde lokker velkommen med denne naturlige løsning til det ødelagte og udtørrede hår.

 • Hovedingredienser: Estere fra jojobaolie, sheasmør, kokosolie samt ekstrakt fra mango, havre og blåbær.
 • Pakken indeholder: Split Fix™ Shampoo (plejende og sulfatfri), Split Fix™ Conditioner, Split Fix™ Leave-in Conditioner og Split Fix™ Hair Oil.
 • Målgruppe: Et oplagt valg til dem, der har et tørt og skrøbeligt hår, der har tendens til at knække og spalte.

Moisture Hero™ Bundle: Julegaven der forebygger tørt og kruset hår

Denne pakke med fem ultrafugtgivende, økologisk certificerede hårplejeprodukter kan få has på selv det tørreste, mest porøse og krusede hår.

 • Hovedingredienser: AQUAXYL™, sukkerekstrakt, glycerin, sheasmør, jojobaolie og hydrolyseret grønsagsprotein.
 • Pakken indeholder: Moisture Hero™ Shampoo, Moisture Hero™ Conditioner, Moisture Hero™ Hair Mask, Moisture Hero™ Pre-Shampoo Balm og Moisture Hero™ Hair Oil.
 • Målgruppe: Alle, der har et hår, der hungrer efter fugt, og som drømmer om en længerevarende fugtgivende effekt.

Enriched Blonde™ Bundle: Den bedste julegave til hende, der har lyst eller gråt hår

Har du eller en af dine nærmeste et lyst, affarvet eller gråt hår? Dette lækre gavesæt er i stand til at neutralisere de uønskede gullige nuancer i håret og forstærke hårets naturlige farve og glans.

 • Hovedingredienser: En række lilla farvepigmenter og nogle specifikke økologiske olier fra henholdsvis abrikoser og mandler samt nogle særlige ris- og grøntsagsproteiner, der styrker et farvebehandlet eller aldrende hår.
 • Pakken indeholder: Enriched Blonde™ Silver Shampoo, Enriched Blonde™ Silver Conditioner og Enriched Blonde™ Silver Hair Mask.
 • Målgruppe: Alle og enhver med lyse, affarvede eller grå lokker.

Scalp Delight™ Bundle: Julegaveideen til hende, der vil pleje sin hovedbund

Det perfekte sæt med hårprodukter til vask, eksfoliering, stimulering og pleje af hovedbunden.

 • Hovedingredienser: Økologisk rosmarinolie, kolloid havre og ekstrakt fra henholdsvis grapefrugt, blåbær og acaifrugt.
 • Pakken indeholder: Den eksfolierende Scalp Delight™ Detox Scrub, Scalp Delight™ Detox Conditioner og Scalp Delight™ Scalp Massage Brush.
 • Målgruppe: Denne sampak er velegnet til alle hårtyper, men er især til dem, der har en tør, kløende, skællende eller irriteret hovedbund.

Curl Crush™ Bundle: Julegaven til hende, der har krøllet hår

Denne serie til krøllet hår har en fugtgivende og styrkende effekt på håret og kan samtidig skabe en flot struktur i alle former for krøllet hår.

 • Hovedingredienser: Økologisk advokado- og solsikkeolie, det særligt fugtgivende AQUAXYL™, glukose samt en række ris- og grøntsagsproteiner.
 • Pakken indeholder: Curl Crush™ Shampoo, Curl Crush™ Conditioner, Curl Crush™ Co-wash, Curl Crush™ Defining Cream og Curl Crush™ Defining Gel.
 • Målgruppe: Alle dem, der har krøller eller fald i håret, og som drømmer om nogle bløde krøller, uden krus, med en smuk struktur.

6 julegavesæt med shampoo og balsam

En god shampoo og en nærende balsam er grundpillen i enhver hårpleje og noget, som næsten alle kan bruge. Så når du mangler nogle julegaveønsker til hende, der går op i sit udseende, og du er på udkig efter den bedste julegave til hende, kan du med fordel vælge et sæt med shampoo og balsam. Der findes flere lækre hårplejesæt, og jeg kan især anbefale følgende sæt:

Grow Perfect™ Duo – Det perfekte sæt til det tynde hår og hårtab

Til alle jer, der drømmer om et tykkere og sundere hår, kan jeg varmt anbefale dette sæt med shampoo og conditioner. Begge produkter er naturligvis helt fri for sulfater, silikone og parabener.

 • Hovedingredienser: Rosmarinolie, Anagain™, koffein, glycerin og aloe vera.
 • Målgruppe: Denne gaveæske med shampoo og balsam henvender sig til begge køn, og er især velegnet til dem, der har et tyndt hår og som døjer med hårtab.

Split Fix™ Duo – Den fugtgivende duo til de spaltede spidser

Nu kan du endelig vinke farvel til dine spaltede spidser og i stedet byde velkommen til en helt ny verden af fugtgivende og beskyttende produkter med den økologisk certificerede, veganske Split Fix™ Duo. Hvis du står og mangler et par gode julegaveønsker til hende, du bor sammen med, og hun går op i at pleje sit hår, så er denne shampoo lige sagen.

 • Hovedingredienser: Estere fra jojobaolie, kakaosmør, kokosolie samt en række økologiske ekstrakter fra mango, havre, æble og acaifrugt.
 • Målgruppe: Det oplagte valg, hvis man har et ødelagt og udtørret hår, der knækker, eller har spaltede spidser.

Moisture Hero™ Duo - En shampoo og balsam til det tørre og krusede hår

Vink farvel til det krusede hår og sig goddag til en kaskade af fugtgivende ingredienser, med den 99,5% naturlige Moisture Hero™ Duo.

 • Hovedingredienser: Aquaxyl™ sukkerekstrakt, glycerin, jojobaolie, hydrolyseret grøntsagsprotein og økologisk granatæble- og hyldeblomstekstrakt samt teblade.
 • Målgruppe: Begge produkter er skræddersyede til et tørt, porøst og kruset hår, der har brug for nogle produkter med en længerevarende fugtgivende effekt.

Enriched Blonde™ Duo - Et plejende sæt til det affarvede, lyse eller grå hår

Denne sampak med en lilla shampoo og conditioner er det perfekte valg, hvis man skal have neutraliseret de uønskede gullige nuancer i håret og fremhævet den smukke, lyse tone.

 • Hovedingredienser: Protectagen™ (mikroproteiner fra ris), Aquaxyl™, abrikosolie og ekstrakt fra henholdsvis lakridsrod og mango.
 • Målgruppe: Hvis du står og mangler nogle julegaveideer, så er dette sæt, som fremhæver de smukke, lyse eller grå lokker, lige sagen.

Volume Wizard™ Duo - Volumengivende shampoo og balsam til det fine hår

Hvis du eller dine nærmeste har et fint, skandinavisk hår, der har brug for et varigt løft, er denne gaveæske med produkterne fra Volume Wizard™ Duo simpelthen et must.

 • Hovedingredienser: Hydrolyseret hvedeprotein, glycerin og frugtekstrakt fra æble, tranebær og grapefrugt, der er rige på en lang række antioxidanter.
 • Målgruppe: Når det gælder om at finde nogle gode gaveønsker til kvinden, der går op i sit hår, så er dette sæt næsten helt uundværligt.

Curl Crush™ Duo – Det perfekte sæt til pleje af det krøllede hår

Står du og mangler en lækker julegave til din veninde, som har langt, krøllet hår? Så kan du med fordel give hende et sæt med produkter fra Curl Crush™ Duo. De kan forsyne hendes krøllede hår med den optimale pleje til hverdag, og de er tilmed godkendt til brug ved Curly girl-metoden. Produkterne er uundværlige, når det gælder om at rense og pleje krøllerne.

 • Hovedingredienser: Økologisk sheasmør, advokadoolie, mikroproteiner, bambusekstrakt og Aquaxyl™.
 • Målgruppe: Disse produkter er velegnede til alle former for krøller. De reparerer, plejer og har en fugtgivende effekt på de tørre og krusede krøller.

Gaveæsker med produkter til brug ved styling af håret

Hvis du vil tilføre hårplejen en ekstra dimension, og få dit hår til at sidde perfekt, er det brugen af stylingprodukter, der er nøglen. En sampak med en række specifikke stylingprodukter kan nemlig få det optimale ud af din frisure, uanset om du ønsker dig en flot knold på hovedet eller at understrege dine krøller. Disse stylingprodukter er i øvrigt velegnede til alle hårtyper.

Final Touch™ Duo - Læg sidste hånd på værket med dette sæt

Uanset hvilken hårtype og frisure du har, har du brug for nogle forskellige stylingprodukter, når du skal have håret til at sidde perfekt.

 • Pakken indeholder: En non-aerosol Final Touch™ Hairspray, der giver håret et medium hold og glans samt en Final Touch™ Hair Styling Stick, som kan give dig den perfekte tilbagestrøgede frisure.
 • Hovedingredienser: Plejende aloe vera, akaiekstrakt og glycerin.
 • Målgruppe: Alle, der går op i at style deres hår eller nybegynderen, der står og mangler de rigtige produkter.

Et Bamboo Heatless Curls Kit i bambusmateriale

Mangler du en god julegave til hende, der har alt? Går din mor eller søster også og drømmer om at få nogle lækre krøller, og har de dårlige erfaringer med at bruge et varmt krøllejern? Så har jeg den perfekte løsning – et Bamboo Heatless Curls Kit. Med dette krøllesæt kan man nemlig lave de perfekte krøller i løbet af natten eller på nogle ganske få timer.

 • Pakken indeholder: Et specielt hårbånd til at krølle håret og to bløde hårelastikker, som er lavet af de blødeste bambusmaterialer.
 • Målgruppe: Enhver, der drømmer om at få nogle misundelsesværdige krøller, men som ikke vil udsætte håret for varmeskade.

De bedste julegaver til hende - gaveideer til under 150 kroner

Hvem siger egentlig, at gaver altid skal være hundedyre? Nedenfor har jeg lavet en lille liste over nogle prisvenlige gaveideer til under 150 kroner. Disse gaver vil med garanti være et hit, og de kan forsyne modtagerens hverdag med lidt ekstra luksus, helt uden at ruinere dig.

Et Bamboo Hair Towel – håndklædet, der hurtigt og skånsomt kan tørre håret

Et superblødt og utroligt praktisk håndklæde til håret. Håndklædet er fremstillet af et bæredygtigt bambusmateriale, som er designet til at tørre håret på en skånsom måde. Håndklædet er et must, hvis man går op i at give sit hår en ordentlig pleje. Håndklædet er samtidig et økovenligt og prisvenligt alternativ til det traditionelle håndklæde af bomuld.

En Wet Hair Detangler Brush, der skånsomt reder det uglede hår ud

Denne detangler brush er et uundværligt værktøj, når du skal rede dit våde eller tørre hår ud uden at ødelægge det. Denne hårbørste kan nemlig rede håret ud uden at rive i det, så du undgår de mange knækkede hår. Med sin praktiske størrelse og sit specielle ergonomiske håndtag, som er fremstillet af hvedestrå, er denne hårbørste derfor et optimalt valg, hvis du ønsker at tage dig godt af dit hår. Hårbørsten fås i tre forskellige farver.

Scalp Delight™ Scalp Massage Brush: Giv hovedbunden en plejende og stimulerende behandling

Giv hovedbunden en sund og stimulerende omgang massage med Scalp Delight™ Massage Brush. Hårbørsten øger blodomløbet i hovedbunden og tilfører baderutinen en helt ny luksuriøs dimension. Den er samtidig uundværlig, hvis man vil sætte gang i hårets vækst og vil give hovedbunden et stimulerende boost i ny og næ. Hovedbundsbørsten kan bruges af alle, såvel kvinder som mænd.

En Final Touch™ Hair Styling Stick – få styr på de flyvske strithår

Nu er det blevet meget lettere at få styr på de små, krusede, flyvske hår og at få lavet en elegant opsat frisure med en flot glans. Den smarte Final Touch™ Hair Styling Stick er mit favoritværktøj, når jeg skal lægge sidste hånd på min frisure. Denne mascaralignende stick passer lige til håndtasken og er den perfekte julegave til hende, der ofte sætter håret op, og som vil have styr på de små strithår.

Fire gode tip til at finde det perfekte hårplejesæt

Er du stadig i tvivl om, hvilke hårprodukter du skal gå efter? Når du skal finde den perfekte gaveæske, er der en række specielle faktorer, du skal være opmærksom på. Derfor har jeg lavet en lille liste med nogle punkter, du skal overveje, når du skal ud at finde det helt rigtige sæt med hårplejeprodukter.

1. Sæt dig ind i, hvilken hårtype gavens modtager har

Når du skal finde den bedste gave til din kæreste, mor eller moster er det vigtigt, at du kender deres hårtype. Du skal have helt styr på, om du skal have fat i nogle hårprodukter til krøllet hår eller nogle plejende produkter til et fint hår. Du skal nemlig finde det sæt med hårplejeprodukter, der passer bedst til modtagerens hårtype. Hvis du er i tvivl, kan du i stedet vælge et af de sæt, der passer til de fleste hårtyper.

2. Få styr på, hvilke ønsker modtageren har i forhold til sit hår

Er modtageren af gaven f.eks. ude efter at få noget mere fylde i håret, nogle flotte krøller eller at styrke hårets vækst? Det er vigtigt at gøre sig klart, hvad det er, modtageren af gaven ønsker at opnå. Det gør det lettere at finde en gave, som modtageren bliver glad for.

3. Prøv at sætte dig i modtagerens sted, og besvar nogle enkle spørgsmål

Prøv at forestille dig, at du er modtageren af gaven, og prøv så at besvare disse spørgsmå, som du kan finde i denne hårtest. Denne lille ”undersøgelse” vil hjælpe med at sikre, at du vælger de produkter, der er skræddersyede til modtagerens behov. En omhyggelig forberedelse viser også, at der ikke bare er tale om en tilfældig gave.

Hårtest

Produkter skræddersyet til dit hår

Tag test

4. Produkternes kvalitet spiller en rolle

Når det handler om at give andre en gave, er jeg af den overbevisning, at kvalitet spiller en langt større rolle end kvantitet. Jeg vil meget hellere give modtageren to lækre kvalitetsprodukter fremfor fire produkter af en dårligere kvalitet. Derfor er det vigtigt, at du læser lidt om produkterne, så du er sikker på, at modtageren kun får det bedste. Jeg vil anbefale, at du finder et hårplejesæt med nogle produkter, der både indeholder veganske, naturlige og økologiske ingredienser, og som er fuldkommen fri for sulfater, mineralske olier eller syntetiske parfumestoffer.

Nu da vi er kommet til vejs ende på denne lille rejse i hårprodukternes verden, er der ingen tvivl om, at djævlen ligger i detaljen. Der findes nemlig et hav af forskellige gaveæsker, lige fra den luksuriøse gaveæske til det krøllede hår til den lækre gaveæske til det fine, tynde hår. Det gælder bare om at vælge den rigtige.

Vores kunder siger

Fremragende

4.2 ud af 58.000+ anmeldelser

Relaterede indlæg

Se alle artikler
 • Aloe Vera: 5 fordele ved at bruge Aloe Vera shampoo til hår og hovedbund

  Aloe Vera: 5 fordele ved at bruge Aloe Vera shampoo til hår og hovedbund

 • Sådan skaber du den populære frisure "Wet Hair Look" trin for trin

  Sådan skaber du den populære frisure "Wet Hair Look" trin for trin

 • Bambus versus silkepudebetræk: 4 grunde til at du skal vælge bambus

  Bambus versus silkepudebetræk: 4 grunde til at du skal vælge bambus

 • Hvad er Curly Girl Metoden? Sådan kommer du i gang med metoden

  Hvad er Curly Girl Metoden? Sådan kommer du i gang med metoden

 • Vitaminer til håret: Her er de 10 bedste hårvitaminer & hvordan de virker

  Vitaminer til håret: Her er de 10 bedste hårvitaminer & hvordan de virker

Se alle artikler