Sådan virker hårserum: Fordele & hvordan man bruger detSe alle artikler

Sådan virker hårserum: Fordele & hvordan man bruger det

Hvis du er indehaver af et tyndt hår, eller har bare pletter i hovedbunden, kan det være en løsning, at du prøver et hårvækst serum, som kan hjælpe dig med at få et tykkere og kraftigere hår. Der findes imidlertid et hav af forskellige serummer til hårvækst på hylderne, så derfor kan det være lidt af en udfordring at finde et hårserum, der rent faktisk virker. Men så er det jo godt, at jeg er parat til at hjælpe dig. Læs med her, hvor vi går i dybden med alt det, du bør vide om de forskellige serummer til hår.

Det kan være en svær opgave at gå ud og finde et af de bedste hårserum. Hvad nu, hvis du kommer hjem med et produkt, der ikke virker, eller du får købt et, der irriterer hovedbunden? Eller endnu værre, hvad nu hvis det nye serum til hårvækst i stedet viser sig at give hårtab? Til alt held er jeg klar til at besvare alle dine spørgsmål omkring hårserummer, herunder hvad et hårserum egentlig er, om det virker, og hvordan det virker. Du kan ligeledes få svar på hvem, der kan få gavn af at bruge et serum til håret og hvilket serum, der passer bedst til dit hår.

Så kast dig over denne artikel og få svar på de mange spørgsmål og få nogle gode tip til at finde nogle produkter, der passer til dit hår. Jeg giver samtidig et par gode råd til, hvordan man vedligeholder et sundt hår.

Det var vist det, så lad os se at komme i gang.

Indholdsfortegnelse

Hvad er et hårvækst serum?

Når man går rundt og kigger på hylderne med de forskellige hårprodukter, er der mange forskellige typer af hårserum at vælge imellem, alt efter ønske. Nogle hårserummer er udviklet til kruset eller tørt hår og andre til forskellige former for irritation, f.eks. kløende hovedbund. Det, disse hårserummer har til fælles, er dog, at de er flydende og lette i konsistensen og skal påføres enten direkte i hovedbunden eller på selve håret. I denne artikel, vil jeg hovedsageligt fokusere på de typer af serum til hår, der bruges til at styrke hårvæksten. Du vil dog også få mit bud på nogle andre typer af serum nedenfor, så du må endelig læse hele artiklen.

Et godt serum til hårvækst kan hjælpe med at få stimuleret hårets vækst nede ved rødderne ved at styrke dine hårfollikler. Denne type serum er udviklet ved hjælp af en række virkningsfulde ingredienser, som alle hjælper med at stimulere hårets vækst og forlænge de enkelte hårstrås vækstperiode, hvilket reducerer hårtab. De bedste serummer til hårvækst er udviklet ved hjælp af en række særlige ingredienser, der har en klinisk dokumenteret effekt, og som stimulerer hårets vækst. Så inden du farer ud og køber et dyrt hårserum mod hårtab, bør du lige undersøge markedet grundigt!

Foruden de forskellige typer af hårserum mod hårtab, som retter behandlingen imod din hovedbund, findes der også nogle andre typer af hårserum, der er specielt udviklet til mænd. Wonder Beard™ Growth Serum er et af dem, og dette produkt henvender sig til mænd, som har pletter med sparsom hårvækst i skægget, eller som er på udkig efter et kraftigere og længere skæg.

Virker et serum til håret egentlig?

Til trods for at resultatet kan variere en del, alt afhængigt af f.eks. arvelige faktorer, hormoner og en persons generelle sundhedstilstand, så er der rigtig mange, der har fået stor succes med at bruge et hårvækst serum. Hvis du vil finde ud af, om du kan få gavn af at bruge et hårserum, vil jeg anbefale dig, at du først og fremmest får stillet en korrekt diagnose i forbindelse med dit hårtab. Selvom et hårserum mod hårtab er udviklet ved hjælp af en række ingredienser, der har en klinisk dokumenteret effekt, og som kan stimulere hårets vækst, er det nemlig vigtigt at holde forventningerne på et fornuftigt niveau og have tålmodighed.

Når du går på udkig efter det bedste hårvækst serum til dit hår, er det også vigtigt, at du kigger efter de produkter og ingredienser, der har en klinisk dokumenteret effekt. Ellers kan du ende med at stå med en dårlig kopi af et hårserum og betale for et produkt, der ikke har gennemgået de nødvendige laboratorieundersøgelser. Så får du et produkt, der slet ikke virker. De bedste serummer til håret har alle sammen gennemgået en række videnskabelige test, og de indeholder nogle ingredienser af høj kvalitet, som er med til at give dig et optimalt resultat.

Når du vælger at bruge et nyt produkt i din daglige rutine, er det vigtigt, at du er vedholdende. Mange dropper nemlig brugen af serummet til håret, meget kort tid efter de er begyndt, eller også får de ikke påført serummet regelmæssigt. De mest virksomme hårserummer og hovedbundsserummer, der stimulerer hårets vækst, skal typisk bruges i en længere periode, inden man kan se resultater. Så hvis du holder op med at bruge produktet for hurtigt, vil du ikke kunne se nogen positive ændringer i hårets vækst.

Serum til hårvækst: Disse ingredienser skal du se efter

Sammen med de andre gode hårprodukter er et hårvækst serum med til at stimulere din hovedbund og forlænge de enkelte hårstrås vækstfase, hvilket resulterer i mindre hårtab. Ved at bruge et produkt med nogle ingredienser, der har en klinisk dokumenteret effekt, som f.eks. Redensyl®, RootBioTec™, CAPIXYL™ og AnaGain™, kan du altid være sikker på, at opnå de allerbedste resultater.

Vi vil nu forklare lidt om, hvordan alle disse ingredienser arbejder sammen og dermed giver dig en rigtig effektiv serum til hårvækst.

 • AnaGain™ – Virker ved at stimulere de dermale papiller (cellerne nede i dine hårfollikler).
 • CAPIXYL™ – Er et peptide-kompleks kombineret med et rødkløverekstrakt, som bidrager til at modvirke og stoppe hårtab, stimulere hårets vækst og reducere betændelse i huden.
 • Redensyl® – Fremmer celleomsætningen i hårfolliklerne, styrker hårvæksten og reducerer hårtab.
 • RootBioTec™ – Bidrager til at øge hårets tæthed ved at forstærke hudens struktur i hovedbunden.

Foruden disse fire meget virkningsfulde ingredienser, har vi også inkluderet en række andre gode ingredienser, som f.eks. koffein, i vores rigtig gode Grow Perfect™ Hair Growth Serum. Udover de mange aktive ingredienser imod hårtab, indeholder den innovative formel også både biotin, kreatin, glukose og glycerin, som alle bidrager til at opretholde fugtbalancen og de plejende næringsstoffer i både hår og hovedbund, så håret opretholder sin sunde tilstand.

Hvilke fordele er der ved at bruge et hårserum?

Hair growth serum benefits

Et serum til håret virker først og fremmest ved at trænge ned og stimulere hårfolliklerne, så de producerer flere hårstrå. Nogle typer af hårserum arbejder effektivt på at gøre dine hårstrå tykkere, hvilket vil give håret et fyldigere look. Andre kan sågar fremme hårets vækst de steder, hvor du har bare pletter med sparsom hårvækst.

Ofte er der dog flere fordele ved at bruge nogle af de bedste hårserummer, end blot at få håret til at vokse hurtigere ud. De bedste hårserummer er nemlig også proppet med en lang række vitaminer og næringsstoffer, som er helt uundværlige, hvis man vil ønsker sig et sundt hår og en sund hovedbund.

Den lækre Grow Perfect™ Hair Growth Serum, fra Hairlust, er udviklet til både at mindske hårtab, stimulere hårets vækst og forbedre hovedbundens sundhed. I løbet af få uger kan dette hårserum styrke hårets vækst og gøre de enkelte hårstrå stærkere, så de bedre kan modstå hårtab. Jeg fælder selv en del, da mine hårstrå er tynde og skrøbelige. Så det bedste serum til håret for mig er klart det, der hjælper med at styrke mine hårstrå.

Udover at få forbedret sin hårvækst er der også flere andre fordele ved at bruge et godt hårserum. Den lækre Grow Perfect™ Hair Growth Serum kan nemlig forsyne din udtørrede og kløende hovedbund med en unik fugtgivende og plejende effekt, samtidig med at den beskytter hovedbunden imod skadelige påvirkninger udefra. Med sin unikke formel - der er baseret på flere forskellige fugtgivende ingredienser - er den desuden med til at opretholde hårets og hovedbundens naturlige fugtniveau, hvilket modvirker udtørring og knækkede hår. Dette hovedbundsserum indeholder også et særligt havrekerneekstrakt, som hjælper med at lindre den kløende og irriterede hovedbund ved at genopbygge og beskytte hudbarrieren.

Selvom du ikke har sat dig nogen egentlige mål for, hvor meget du vil styrke din hårvækst, vil nogle af de bedste hårserummer altid være med til at opretholde og forbedre sundheden i både dit hår og din hovedbund.

Hårtest

Produkter skræddersyet til dit hår

Tag test

Sådan bruger du et serum til hovedbunden

Nu vil jeg kort gennemgå, hvordan du bruger et serum til hovedbunden og får stimuleret din hårvækst.

 1. Håret kan både være fugtigt eller tørt. Begge dele er fint, så længe din hovedbund bare er ren.
 2. Ryst produktet grundigt. Få et overblik over de områder, der volder problemer, så du kan bruge serummet på disse områder.
 3. Hvis det er første gang, du bruger et serum til din hovedbund, så start med at dele dit hår op i sektioner. Så sikrer du dig, at produktet når helt ned i hovedbunden og ikke bare bliver siddende i håret. Det skal nemlig ned til hårfolliklerne, hvor det kan gøre gavn.
 4. Påfør produktet lidt ad gangen i hovedbunden og sørg for at massere det godt ind i hovedbunden. Brug kun nogle få dråber ad gangen. Et par dråber er rigeligt.
 5. Når du har påført produktet der, hvor du har problemer, er du færdig! Denne behandling skal ikke skylles ud igen. I stedet skal du undgå at vaske håret eller hovedbunden lige efter behandlingen.
 6. Gentag behandlingen dagligt for at opnå den bedst mulige effekt.

Husk, at denne specielle formel er meget koncentreret, så derfor er det rigeligt at bruge nogle enkelte dråber. Hvis du synes, at du står med et fedtet hår, efter brugen af produktet, kan det skyldes, at du har brugt for meget serum.

Sådan vælger du det bedste hårserum

Det er altid rart at have nogle forskellige muligheder, når det handler om hårpleje, da alle jo ikke har det samme behov. Der findes et hav af forskellige hårserummer, så derfor er det smartest at gå efter det produkt, der giver dig det resultat, du ønsker dig.

Et serum, der styrker din hårvækst

Hvis du er på udkig efter et godt og effektivt hårvækst serum, der ikke gør meget væsen af sig, men som i stedet holder, hvad det lover, så er Grow Perfect™ Hair Growth Serum det oplagte valg.

Til de udtørrede og ødelagte lokker

Hvis du står med et udtørret hår, som kruser, bare man kigger på det, eller et hår, der er særligt følsomt over for solens stråler, så er Sun Defense Hair Mist løsningen på dine problemer. Hvis du anvender den plejende spray sammen med et godt hovedbundsserum, vil disse produkter være i stand til at forsyne dig med et hår, der er både stærkt, blankt og sundt.

Hjælp til de tørre spidser

Har du brug for et hårserum, som specifikt er udviklet til at pleje dine tørre og ødelagte spidser? Så skal du helt klart vælge Split Fix™ Hair Oil. Denne hårolie, der er egnet til flere formål, forsyner håret med den nødvendige fugt og pleje og gør håret både blankt og smukt.

Til kruset, tørt eller groft hår

Hvis du leder efter et 100 % naturligt, silikonefrit hårserum til at fugte, tæmme og nære meget tørre eller krusede hårstrå, så er Moisture Hero™ Hair Oil som er skabt med seks næringsrige olier lige det du mangler.

Til den tørre hovedbund, der kløer

Hvis du er på jagt efter lidt lindring til din irriterede hovedbund, kan du med fordel prøve denne Grow Perfect™ Thickening Spray, som samtidig booster hårets vækst og forbedrer hovedbundens sundhed. Med ingredienser som rosemarinolie og havreekstrakt vil din hovedbund takke dig for dette valg.

Til skægget med de bare pletter

Hvis du drømmer om et kraftigere og tættere skæg skal du gå efter en Wonder Beard™ Growth Serum, som indeholder henholdsvis CAPIXYL™, biotin og koffein, som alle er med til at stimulere skægvæksten.

Andre produkter, der styrker hårvæksten, og som er gode at have i skabet

Når du skal på jagt efter et af de bedste hårserum mod hårtab, skal du lige huske på, at der er rigtig mange tilgange til at få håret til at vokse hurtigere, og at man rent faktisk kan bruge flere produkter på samme tid. For at opnå den optimale effekt af dit hårplejeprodukt, f.eks. dit serum til hårvækst, bør du derfor overveje at tage et kosttilskud til håret og samtidig bruge en god shampoo mod hårtab.

Et godt kosttilskud til håret, som f.eks. Hair Formula Gummies for Women, indeholder en lang række vigtige vitaminer og mineraler, som er med til at stimulere hårets vækst. Det er utrolig vigtigt at få alle disse nødvendige næringsstoffer, hvis man ønsker sig et sundt hår. De mange nødvendige næringsstoffer og mineraler, herunder zink og biotin, er nemlig med til at stimulere hårets sunde vækst.

Hairlust har endvidere udviklet Grow Perfect™ Shampoo, til tyndt hår. Den er perfekt, hvis du vil have fordelene ved et hårvækstserum og en rensende shampoo i ét. Foruden de mange ingredienser, der stimulerer hårvæksten, indeholder shampooen også nogle særligt lindrende økologiske ekstrakter fra aloe vera og rosemarin. Sæt den sammen med den komplementære Grow Perfect™ Conditioner for at holde dine eksisterende hårstrå så sunde som muligt, samtidig med at du øger ny vækst og reducerer hårtab.

Det er altid godt at få et overblik over de forskellige muligheder med udgangspunkt i dine behov og din livsstil. Jeg vil i hvert fald gerne selv have nogle forskellige muligheder at vælge imellem, når det gælder mine specifikke hårplejebehov. Det samme bør du have, når det gælder din personlige hårpleje og rejsen mod et sundere hår.

Gode tip til at vedligeholde et sundt hår

Udover at bruge nogle anerkendte kvalitetsprodukter er det også vigtigt at holde fast i en række sunde hårplejerutiner. Rutinerne nedenfor kan bidrage positivt til at holde håret i god form:

 • En sund kost - En sund kost er alfa og omega for at vedligeholde et sundt, stærkt hår. Indtagelse af næringsrige fuldkornsprodukter vil hjælpe dit hår, din hud og dine hudceller med at forblive sunde og fungere optimalt. Du bør endvidere forsøge at inkludere nogle grønne bladgrøntsager, frugter og sunde fedtsyrer, som f.eks. advocado og laks i din kost, da disse madvarer kan hjælpe med at give dig en sund hårvækst. Glem endelig heller ikke at tage et kosttilskud til håret, som f.eks. Hair Formula Gummies for Women, for at give håret et ekstra boost af vitaminer og mineraler. Jeg anbefaler dog, at du lige tager kontakt til din læge, inden du for alvor begynder at omlægge din kost.
 • Undgå brug af varme på håret – Brug af varme er en rigtig dræber, når det gælder om at vedligeholde et sundt hår. Brugen af føntørrer og glattejern ved høj varme udtørrer øjeblikkeligt håret og kan gøre det skrøbeligt og porøst. Hvis det er muligt, bør du derfor altid tørre håret i et håndklæde. Hvis du absolut skal bruge et stylingsredskab med varme, så sørg altid for at påføre et varmebeskyttende produkt på håret, inden du går i gang.
 • Undgå stramme frisurer – Det er selvfølgelig i orden at sætte håret stramt op en gang imellem, hvis der er en særlig anledning, men gør det endelig ikke til en vane. Hvis du vælger at sætte håret stramt op i en hestehale eller knold, så skal du ikke gå rundt med frisuren alt for længe.
 • Pleje af hovedbunden - Sørg for at sætte tid af til jævnligt at give din hovedbund en dejlig omgang massage for at øge blodtilførslen i hovedbunden. Et af mine yndlingsredskaber er faktisk min smarte Scalp Delight™ Scalp Massage Brush, som er en skånsom børste med bløde og fleksible silikonebørster, der sikrer en skånsom eksfoliering og stimulering af hovedbunden.

Jeg håber, at jeg har fået besvaret alle dine spørgsmål omkring, hvad et hårserum mod hårtab egentlig er, og hvordan du vælger det rette serum til dit hår!

Vores kunder siger

Fremragende

4.2 ud af 58.000+ anmeldelser

Relaterede indlæg

Se alle artikler
 • 5 gode grunde til at vælge en vegansk hårbørste med vildsvinehår

  Vegansk hårbørste med vildsvinehår: 5 gode grunde til at bruge en

 • Bambus versus silkepudebetræk: 4 grunde til at du skal vælge bambus

  Bambus versus silkepudebetræk: 4 grunde til at du skal vælge bambus

 • Ekstremt tørt hår og tørre spidser? Din shampoo kan være årsagen

  Ekstremt tørt hår og tørre spidser? Din shampoo kan være årsagen

 • 20 nemme frisurer til mellemlangt hår, som du kan nemt kan kopiere!

  20 nemme frisurer til mellemlangt hår, som du nemt kan kopiere!

 • Bedste hårpudder til tyndt hår: 7 fordele ved at bruge hair volume powders

  Bedste hårpudder til tyndt hår: 7 fordele ved at bruge hair volume powders

Se alle artikler