Symptomer på psoriasis i hovedbunden? Sådan behandles det effektivtSe alle artikler

Symptomer på psoriasis i hovedbunden? Sådan behandles det effektivt

Er du træt af at skulle kæmpe med en irriterende kløe og skæl, der stammer fra den psoriasis, der hærger din hovedbund? Uanset om du har kæmpet med psoriasis i kortere eller længere tid, eller du er i tvivl om generne skyldes psoriasis i hårbunden eller ej, så er det om at læse med her.

Det kan være en stor mundfuld at have en hudsygdom som psoriasis, men bare rolig, nu er der hjælp at hente. I denne artikel vil jeg se nærmere på denne hudsygdom. Jeg vil hjælpe dig med at få afmystificeret de forskellige symptomer på psoriasis i hovedbunden og se nærmere på behandlingsmulighederne.

Selvom der allerede findes flere forskellige medicinske behandlinger, er der også stor interesse for at udnytte de mange lindrende ingredienser fra naturen til at bekæmpe symptomerne på psoriasis i hovedbunden. De forskellige former for naturlige behandlinger på psoriasis i hovedbunden og nogle særlige livstilsændringer kan nemlig være vejen til at få lindret mange af symptomerne.

Så lad os se at komme i gang og finde vejen til en mere sund og afbalanceret hovedbund.

Indholdsfortegnelse

Hvad er psoriasis i hovedbunden for en hudsygdom?

Psoriasis er en kronisk autoimmun lidelse, der sætter hastigheden på hudcellernes livscyklus i vejret, hvilket resulterer i udslæt og skællende plamager, også i hovedbunden. Psoriasis er kendetegnet ved en vedvarende kløe, rødme og et synligt rødligt udslæt med grålige fastsiddende skæl.

Psoriasis er desværre meget mere end blot en fysisk lidelse. Det er nemlig ikke kun en utrolig generende sygdom, men også en sygdom, der kan have en enorm indflydelse på patientens hverdagsliv og mentale overskud. Den vedvarende kløe, og de skællende plamager, kan have en utrolig negativ indvirkning på selvværdet og gøre kontakten med andre mennesker til en udfordring.

Men hvor udbredt er denne hudsygdom egentlig? Hvis du døjer med psoriasis, skal du først og fremmest vide, at du langtfra er den eneste. Ifølge flere studier er det omkring to til tre procent af befolkningen, der kæmper med denne hudsygdom, hvoraf ca. halvdelen har psoriasis i hovedbunden.

Få styr på symptomerne på psoriasis i hovedbunden

Scalp Psoriasis Symptoms

Hvordan finder man ud af, om symptomerne stammer fra psoriasis eller bare er et tegn på tør hovedbund? Her får du en liste med nogle af de mest fremtrædende symptomer på psoriasis i hovedbunden:

 • Skællende og tørre plamager: Rødlige plamager med grålige eller hvide skæl er et tydeligt tegn på psoriasis. Pletterne, der skæller og har en speciel farve, optræder for det meste ved hårgrænsen i f.eks. panden, nakken eller ved ørene og er et tydeligt tegn på hudsygdommen psoriasis.
 • Kløe: Mange, der lider af psoriasis, oplever vedvarende kløe i hovedbunden, hvilket kan være utrolig generende og i den grad have en negativ indvirkning på det fysiske og mentale overskud i hverdagen.
 • Rødme (erytrodermi): Hvis du har et karakteristisk højrødt udslæt i hovedbunden skyldes det med stor sandsynlighed, at der er betændelse i huden.
 • Udtørring og irritation: Psoriasis i hårbunden vil ofte resultere i, at huden udtørrer og bliver irriteret, og at du får en brændende fornemmelse i hovedbunden.
 • Hårtab: Selvom psoriasis i hårbunden ikke automatisk fører til hårtab, kan den omfattende kløe og kradsen, den intensive berøring af de følsomme hudområder og den hårdhændede behandling godt føre til stress og øget hårtab.

Derfor er det alfa og omega hurtigt at få klarhed over, om det drejer sig om psoriasis i hovedbunden, eller det er en anden lidelse. Det er afgørende at få stillet en korrekt diagnose og komme i gang med en effektiv behandling.

Lær at skelne psoriasis i hårbunden fra andre hudlidelser

 • Skæl: Selvom både psoriasis i hovedbunden og flere andre lidelser kan forårsage skældannelse, er de fleste lidelser med skæl i håret ofte karakteriseret ved, at hudflagerne er mindre og knap så synlige. Hvis det drejer sig om psoriasis, vil skællene for det meste være store og have en grålig farve. Mange af de lidelser, der forårsager skæl i håret, skyldes svamp i hovedbunden, hvorimod psoriasis er en autoimmun hudsygdom.
 • Seboroisk eksem: Er en kronisk lidelse, der har visse ligheder med psoriasis, f.eks. rødme og skældannelse. Skællene fra seboroisk eksem er dog som regel mere gullige og fedtede.
 • Eksem i hovedbunden: Eksem kan have en meget negativ indvirkning på hovedbunden. I de fleste tilfælde vil man kunne se pletter med rødme og betændelse flere steder i hovedbunden, og der vil være vedvarende kløe.

Under alle omstændigheder bør du altid kontakte din læge for at få stillet en korrekt diagnose.

10 udbredte behandlinger mod psoriasis i hovedbunden

Først og fremmest skal det understreges, at psoriasis, inklusive psoriasis i hårbunden, er en kronisk hudsygdom, og at der ikke findes en helbredende behandling. Det er imidlertid sådan, at der findes en række effektive strategier, der kan reducere symptomerne på psoriasis i hovedbunden og forbedre livskvaliteten hos patienterne. En holistisk tilgang med en række konkrete livsstilsændringer, målrettede behandlinger og en omhyggelig pleje er nøglen til at navigere rundt i denne kroniske lidelse og til at få forbedret det fysiske og mentale helbred.

Her får du en liste over de behandlinger, der oftest bliver anvendt inden for den medicinske verden, især når det gælder de mere alvorlige tilfælde af psoriasis i hovedbunden.

 1. Topiske kortikosteroider: Disse typer af antiinflammatoriske lægemidler indeholder binyrebarkhormon, som hjælper med at reducere rødmen, kløen og betændelsen i hovedbunden. De fås i flere forskellige varianter, såsom cremer, salver og opløsninger.
 2. Topiske calcineurinhæmmere: Disse typer af lægemidler er immunmodulerende og kan være særligt velegnede på følsomme hudområder, f.eks. i ansigtet og i hovedbunden. De fås enten som salve eller creme og skal påføres direkte på de områder, der er angrebet.
 3. Lægemidler med salicylsyre: Salicylsyre hjælper med at blødgøre skællene og fjerne dem og er et af flere behandlinger imod psoriasis i hovedbunden. Dette middel findes ofte i de forskellige shampooer til psoriasis i hovedbunden og i cremer og salver. Præparaterne med salicylsyre skal påføres direkte i hovedbunden for at have en eksfolierende effekt og for at fjerne skællene.
 4. Lægemidler med kultjære: Kultjære har en antiinflammatorisk og antiproliferativ effekt, hvilket nedsætter hudcellernes vækst. Denne traditionelle behandling af psoriasis i hovedbunden findes ofte i shampooer, olier og cremer og skal bruges direkte i hovedbunden.
 5. D-vitamin-derivater: Disse syntetiske udgaver af D-vitamin hjælper med at regulere hudcellernes vækst og kan være gavnlige, når der skal styr på symptomerne på psoriasis i hovedbunden. Præparaterne skal påføres direkte i hovedbunden.
 6. Systemisk behandling: I mere alvorlige sygdomstilfælde kan der være brug for tabletbehandling eller en behandling med indsprøjtning for at ændre på kroppens immunreaktion. Det er dog værd at skrive sig bag øret, at der desværre ofte er en del bivirkninger ved brug af denne medicin.
 7. Biologiske lægemidler: Biologiske lægemidler er udviklet til at ramme specifikke områder i immunforsvaret og reducere den betændelse, der er forbundet med psoriasis i hårbunden. Alt afhængigt af hvilket præparat, der er tale om, bliver det ofte givet ved hjælp af en indsprøjtning.
 8. Dithranol: Dithranol hjælper med at normalisere hudcellernes DNA-aktivitet og mindsker den overdrevne vækst og udvikling af hudceller. Disse cremer, salver og opløsninger skal påføres direkte i hovedbunden og have lov til at virke, inden de skylles ud.
 9. Salver eller lægemidler med retinoider til oral anvendelse: Retinoider, såsom f.eks. tarzarotene eller acitretin hjælper med at normalisere hudcellernes vækst. De flydende lægemidler med retinoider, til oral anvendelse, er normalt det foretrukne valg ved svære tilfælde af psoriasis i hovedbunden.
 10. Fugtgivende og blødgørende præparater: Mens de mange medicinske præparater til at bekæmpe psoriasis kan være uundværlige, er det imidlertid også vigtigt at huske at bruge et fugtgivende produkt. Det kan være en olie eller et andet blødgørende produkt, som hjælper med at afhjælpe udtørring og bekæmper kløen, og som går hånd i hånd med den medicinske behandling af psoriasis i hovedbunden.

Det er vigtigt at bemærke, at valget af behandling hænger nøje sammen med lidelsens sværhedsgrad, hvordan du responderer på den valgte behandling og din sygdomshistorik. Derfor er det af afgørende betydning at få hudlægens vurdering, når man skal have den rette behandling af psoriasis i hovedbunden.

I det næste afsnit vil jeg gå på opdagelse i de forskellige naturlige ingredienser imod psoriasis i hovedbunden, og give dig et bud på en mere holistisk tilgang til plejen af din hovedbund. Disse behandlinger skal ses som et ekstra supplement til de traditionelle medicinske behandlinger imod psoriasis i hovedbunden.

7 naturlige behandlinger af psoriasis i hovedbunden

Natural Remedies for Scalp Psoriasis

Aloe Vera

Aloe vera indeholder en lang række antiinflammatoriske egenskaber, som kan lindre kløe og rødme, hvilket gør denne naturlige ingrediens til et fantastisk valg i kampen mod psoriasis i hårbunden.

Påføring: Påfør den rene aloe vera gel direkte i hovedbunden, og lad den sidde et stykke tid, inden du skyller håret. Hvis du vil have lindret symptomerne på psoriasis i hovedbunden kan du også vælge at bruge et af de mange skånsomme hår- og hovedbundsprodukter, der indeholder aloe vera.

Havre

Havre har en lindrende effekt, som kan mindske kløe og irritation.

Påføring: Lav din egen havreblanding ved at blande nogle finvalsede havregryn med noget vand. Derefter påfører du blandingen i hovedbunden og skyller håret igen efter et par minutter. Du kan også søge efter nogle specielle produkter med havreekstrakt, f.eks. en mild shampoo til psoriasis i hovedbunden.

Tea Tree Oil

Tea tree oil har nogle ganske specielle antimikrobielle egenskaber, som hjælper med at reducere betændelse i huden.

Påføring: Prøv at fortynde lidt tea tree oil med en basisolie. Derefter masserer du forsigtigt olieblandingen godt ned i hovedbunden. Lad den sidde i et lille stykke tid, og skyl den derefter ud. Som med alle andre olier vil jeg anbefale, at du laver en lille allergitest på et mindre område af huden, inden du påfører olieblandingen i resten af hovedbunden. Hvis du ikke har mod på at blande olien selv, kan du også købe nogle af de produkter, der allerede indeholder tea tree oil. Så er du sikker på, at du får en sikker og effektiv behandling.

Havsalt

Havsalt er kendt for sine mange terapeutiske egenskaber, er fyldt med mineraler, såsom magnesium, kalk og kalium, og er derfor et rigtig godt valg, hvis du har en irriterende kløe eller betændelse i huden.

Påføring: Uanset om du sværger til en af de velkendte shampooer, eller en hjemmelavet behandling, kan dette salt give dig en skånsom eksfoliering, hjælpe med at fjerne skæl og reducere inflammation i huden.

Fyrretræstjære

I lighed med kultjære kan den naturlige fyrretræstjære hjælpe med at reducere hudcellernes vækst og mindske en betændelsestilstand i huden.

Påføring: Denne fyrretræstjære er inkluderet i flere forskellige shampooer til psoriasis i hovedbunden eller specielle cremer og skal påføres i henhold til anvisningen.

Olivenolie

Olivenoliens fugtgivende egenskaber kan afhjælpe udtørring og reducere skældannelse.

Påføring: Prøv at massere lidt olivenolie godt ind i hovedbunden. Lad derefter olien sidde et stykke tid, inden du vasker den ud.

UV-stråler

Kontrolleret og moderat brug af UV-stråler kan være med til at reducere hudcellernes vækst. Du skal dog være opmærksom på de mange risici, der er forbundet med UV-stråler og huske at bruge solcreme de steder, der ikke er angrebet af psoriasis.

Man kan derfor overveje at dyrke en smule solbadning eller spørge sin læge til råds vedr. brugen af en UV-lampe.

Anbefalinger

Alle disse naturlige kilder kan være en god hjælp, hvis man døjer med en mild psoriasis, da de kan hjælpe med at lindre symptomerne på psoriasis i hovedbunden. Som supplement til den medicinske behandling, eller i de mere alvorlige tilfælde, kan det være en fordel at bruge de naturlige kilder, som tilbyder en holistisk tilgang til behandling af psoriasis i hovedbunden.

Husk, at effekten kan variere alt efter sygdommes sværhedsgrad, og at det er en god ide at konsultere sin læge, inden du går i gang med en behandling. Det gælder navnlig, hvis du har fået ordineret nogle medicinske præparater.

Skånsom shampoo til psoriasis i hovedbunden

Når du skal have styr på din psoriasis i hårbunden, er det en god ide at få fat i en god shampoo til psoriasis i hovedbunden. Den kan nemlig skabe balance i hudens pH.

De hårshampooer, der optræder på listen nedenfor, er ikke beregnet til at være den primære behandling til psoriasis i hovedbunden, men derimod et supplement til den medicinske behandling. Shampooerne er skånsomme, har en lindrende og antiinflammatorisk effekt og kan være et godt supplement, når du skal bekæmpe symptomerne på psoriasis i hovedbunden. De omtalte shampooer er alle sammen fuldkommen fri for silikone, sulfater, mineralske olier og parabener, og derudover er de økologisk certificerede og veganske. Hvis du kæmper med nogle omfattende symptomer, vil jeg anbefale, at du investerer i en specialshampoo.

Moisture Hero™ Shampoo - en fugtgivende shampoo til tør hovedbund

Hovedingredienser i denne behandling af psoriasis i hovedbunden: Aloe vera, glycerin, antiinflammatoriske ekstrakter fra hyldeblomst og teblade, jojobaolie og kakaosmør.

Moisture Hero™ Shampoo, som har en lang række antiinflammatoriske ingredienser, er den optimale fugtgivende løsning til et udtørret hår og en tør hovedbund. Det gør den til et godt valg, hvis du dagligt kæmper med symptomer på psoriasis i hovedbunden.

Instant Relief™ Dandruff Shampoo - en antimikrobiel shampoo

Hovedingredienser i denne behandling af psoriasis i hovedbunden: Tea tree oil, aloe vera, glycerin og den antimikrobielle dermosoft® decalact MB.

De aktive ingredienser Instant Relief™ Dandruff Shampoo som er udviklet specielt til bekæmpelse af skæl, kan med sine antimikrobielle og antiinflammatoriske egenskaber også tilbyde lindring til dem, der lider af psoriasis.

Split Fix™ Shampoo - en lindrende shampoo til tørre spidser og en udtørret hovedbund

Hovedingredienser i denne behandling af psoriasis i hovedbunden: Aloe vera, hav salt fra Italien, havreekstrakt og fugtgivende olier.

Denne sulfatfrie Split Fix™ Shampoo, der er udviklet til tørt og skrøbeligt hår og spaltede spidser, er både skånsom og fugtgivende. Den lindrende formel gør den også utrolig velegnet til brug ved psoriasis i hårbunden.

Curl Crush™ Shampoo - til krøllet hår og til en mild psoriasis i hovedbunden

Hovedingredienser i denne behandling af psoriasis i hovedbunden: Aloe vera, hav salt og glycerin.

Denne skånsomme, sulfatfrie shampoo, der er specielt udviklet til krøllet hår, forsyner håret med den nødvendige fugt, mens den samtidig vasker det rent. Shampooen er et ideelt valg til dem, der har krøllet hår, eller hvis man har en mild psoriasis i hårbunden.

Grow Perfect™ Shampoo - til psoriasis i hovedbunden og til hårtab

Hovedingredienser i denne behandling af psoriasis i hovedbunden: Aloe vera, hav salt, glycerin og glukose.

Denne stimulerende og plejende Grow Perfect™ Shampoo ahar en særlig lindrende og fugtgivende effekt og er udviklet til at styrke hårets vækst. Derudover er den også velegnet til dem, der har symptomer på psoriasis i hovedbunden.

Hvis du vil opnå et optimalt resultat, kan du med fordel kigge på den holistiske tilgang til problemet og prøve en af de specielle hårshampooer, som f.eks. en mild shampoo til psoriasis i hovedbunden.

Husk balsammen

Brugen af balsam er grundpillen i enhver hårpleje, hvis du skal kunne vedligeholde fugtniveauet i din hovedbund og dit hår. En hovedbund, der er angrebet af psoriasis, kan have stor gavn af den ekstra fugtgivende effekt, som en god kvalitetsbalsam kan byde på.

Tip: Vælg en balsam, der er udviklet til din hårtype. Det giver sikkerhed for, at den kan supplere shampooens fugtgivende effekt. Scalp Delight™ Detox Conditioner er et fremragende valg til en tør og irriteret hovedbund, takket være produktets lette og lindrende formel, som både indeholder aloe vera og glycerin. I modsætning til mange andre balsammer kan du også bruge den i hovedbunden.

Giv hovedbunden en massage

Hvis du giver hovedbunden en god omgang massage med en skånsom scalp massage brush, vil du kunne fjerne de skællende plamager i hovedbunden og give hovedbunden en sund eksfoliering. Børsten sørger samtidig for, at shampooen bliver fordelt godt i håret.

Tip: Vær forsigtig, når du bruger børsten, og prøv at undgå at skrubbe eller kradse alt for meget i hovedbunden. Det kan i værste fald forværre symptomerne på psoriasis i hovedbunden. En blid massage med cirkulære bevægelser er rigeligt til at opnå det ønskede resultat.

Ved at få indarbejdet disse gode rutiner i din daglige hårpleje, vil du kunne få den maksimale effekt af den specielle shampoo til psoriasis i hovedbunden. Husk, at vedholdenhed er nøglen til succes, og at du kommer langt med en skånsom massage.

Hårtest

Produkter skræddersyet til dit hår

Tag test

8 livsstilændringer, der har en positiv indvirkning

Lifestyle Changes for Scalp Psoriasis Management

Udover en række effektive specialshampooer og behandlinger kan det også spille en afgørende rolle at lave nogle særlige livsstilsændringer, når man skal have styr på sin psoriasis i hårbunden. Derfor kan du med fordel overveje at ændre følgende:

De daglige kostvaner

Du kan f.eks. få glæde af at indarbejde en speciel antiinflammatorisk kost, som vil kunne være med til at dæmpe de irriterende symptomer på psoriasis i hovedbunden. Sørg for at indtage en masse frugt, grøntsager, fuldkorn og omega-3-fedtsyrer, og gå udenom de forarbejdede fødevarer. Derudover skal du sørge for at indtage godt med vand, da væskebalancen er med til at opretholde hudens naturlige fugtbalance, hvilket også gælder for hovedbunden.

Stresshåndtering

Stress er kendt for at kunne forværre psoriasissymptomer. Prøv derfor at kaste dig ud i nogle afslappende aktiviteter, som f.eks. meditation, yoga eller vejrtrækningsøvelser, hvor du har fokus på din mentale sundhed.

Jævnlig hårvask og brug af fugtgivende produkter

Hvis du vasker håret jævnligt, vil det kunne forhindre, at der sker en ophobning af skæl i hovedbunden, og de fugtgivende ingredienser vil lettere kunne opretholde hovedbundens naturlige fugtbalance. Husk at vælge et hårplejeprodukt, der er sulfatfrit og skånsomt.

Undgå de ting, der kan forværre sygdommen

Det gælder om at få identificeret de faktorer, der kan være med til at forværre dine symptomer. Det kan f.eks. dreje sig om nogle specifikke hårprodukter, udefrakommende faktorer eller bestemte fødevarer.

Sørg for at have en sund livsstil

Sørg for at holde en passende vægt, begrænse dit alkoholindtag og lægge cigaretterne på hylden. Disse tre livsstilsændringer vil bidrage til at lindre symptomerne på psoriasis i hovedbunden.

Undgå at pille eller kradse i hovedbunden

Prøv at undgå at pille eller kradse i din hovedbund, da det kan føre til yderligere irritation. I stedet bør du kaste dig ud i en skånsom massageteknik eller bruge et præparat med salicylsyre.

Overvej at få en kortere frisure

Nogle synes, at det kan være lettere at påføre de forskellige behandlinger, hvis man har kort hår. Det kan tilmed være med til at forstærke virkningen af en creme eller salve og dermed gøre plejen mere effektiv. Hvis du mangler inspiration til en ny kort frisure, kan finde vores bud på 15 korte frisurer til kvinder her.

Begræns brugen af stylingredskaber med varme

Varmen fra føntørreren og krøllejernet kan meget nemt udtørre håret og hovedbunden. Derfor er det vigtigt at begrænse brugen af disse redskaber og i stedet styrke hovedbundens balance ved at lade håret lufttørre eller tørre det i et skånsomt håndklæde når det er muligt.

Ved at få indarbejdet disse livsstilændringer vil du være i stand til at skabe en god balance i hovedbunden og dermed få mere styr på din psoriasis. Nøglen til at få det bedre, og give hovedbunden den rette pleje, er, at du passer din behandling og har en holistisk tilgang til din daglige hårpleje.

Hvornår skal du søge hjælp mod psoriasis i hårbunden?

Det er tid til at konsultere en læge i de tilfælde hvor:

 • Du har vedvarende symptomer, eller symptomerne bliver værre: Hvis de almindelige håndkøbsprodukter ikke er nok til at få bugt med din psoriasis i hovedbunden, og symptomerne er vedvarende eller bliver værre, bør du søge læge.
 • Du har nogle symptomer, der er invaliderende: I de tilfælde, hvor du har en intens kløe eller smerte i huden, eller hvis symptomerne har en meget negativ indvirkning på din hverdag.
 • Hudsygdommen spreder sig, eller der opstår nye symptomer: Din psoriasis spreder sig til nye steder på kroppen.
 • Du har svært ved at pleje dit hår og hovedbund: Psoriasis i hårbunden kan gøre det vanskeligt at give håret og hovedbunden den rigtige pleje.
 • Sygdommen har indflydelse på din mentale tilstand: Du er mentalt påvirket, lider af angst eller dårligt selvværd, som kan kræve professionel behandling.
 • Der er tegn på infektion: Rødme, hævelse, varmepåvirkning eller udtørring indikerer, at der kan være tale om en hudinfektion.
 • Der er bivirkninger ved din behandling: Hvis du oplever uønskede bivirkninger fra din behandling imod psoriasis i hovedbunden, bør du altid søge læge.
 • Du er gravid eller ammer: Du bør altid konsultere din læge, inden du går i gang med en ny behandling.

I tilfælde af at du har spørgsmål, eller mangler vejledning vedr. din hudsygdom, bør du altid kontakte lægen.

I denne artikel har vi set nærmere på de forskellige grader af psoriasis i hovedbunden og på den holistiske tilgang til behandlingen af denne lidelse. Jeg har også givet dig et bud på nogle af de naturlige behandlingsmetoder, f.eks. en shampoo til psoriasis i hovedbunden. Derudover har jeg anbefalet en række livsstilsændringer. Uanset om du vil prøve en af de specielle shampooer, et alternativt produkt til behandling af psoriasis i hovedbunden, eller du vil opsøge din læge og få rådgivning, så starter rejsen mod den sunde hovedbund med at få et godt overblik over de forskellige behandlingsmetoder.

Vores kunder siger

Fremragende

Relaterede indlæg

Se alle artikler
 • Kan en pille til håret give længere og fyldigere hår? Sådan virker det

  Kan en pille til håret give længere og fyldigere hår? Sådan virker det

 • Hvordan får man håret til at vokse hurtigere? 5 nemme tips & produkter

  Hvordan får man håret til at vokse hurtigere? 5 nemme tips & produkter

 • Vitaminer til håret: Her er de 10 bedste hårvitaminer & hvordan de virker

  Vitaminer til håret: Her er de 10 bedste hårvitaminer & hvordan de virker

 • Kosttilskud til håret – virker det overhovedet?

  Kosttilskud til håret – virker det overhovedet?

 • Koffein shampoo: virker det? Her er alt du skal vide om shampoo med koffein

  Koffein shampoo: virker det? Her er alt du skal vide om shampoo med koffein

Se alle artikler