Langt hår hurtigereSe alle artikler

Hvordan får man langt hår hurtigt? 9 gode råd til at få håret til at vokse

 Drømmer du også om at få et langt og sundt hår? Det kræver som regel en god portion tålmodighed, men det betyder jo ikke, at du ikke kan fremskynde processen lidt…

 Så kunne du tænke dig at vide, hvordan man kan få langt hår hurtigt? Så er du kommet til det helt rette sted. Selvom vi ikke ligefrem kan give dig opskriften på, hvordan du kan få langt hår natten over (gid det var muligt), kan vi imidlertid komme med et bud på nogle gennemprøvede metoder, der kan styrke en sund hårvækst. Så hvis du gerne vil vide, hvordan man får et langt og sundt hår, så skal du læse med her!

Indholdsfortegnelse

Hvordan får man langt hår – 9 metoder

Nu da du ved, hvad du skal være på udkig efter, når du er ude at købe produkter, er det blevet tid til at tale lidt om hårpleje! Hvis du gerne vil vide, hvordan man får langt hår hurtigt, så gælder det om at få tilpasset den daglige hårpleje, så håret får de mest optimale vækst betingelser.

1. Sådan får man langt hår hurtigt: En sund vaskerutine

Hvis du vil have svar på, hvordan man får langt hår, skal du først og fremmest se på, hvordan du vasker dit hår. Den måde, hvorpå du vasker håret, kan helt seriøst have enorm indflydelse på, om hårstråene bliver blanke og stærke, eller du kommer til at stå med et mat og livløst hår.

Først og fremmest skal du sikre dig, at du bruger en god shampoo og balsam, der understøtter og fremmer hårets vækst. Vi anbefaler, at du anvender Grow Perfect™ Duo, som er udviklet specielt til at fremme hårvækst i tyndere hår. Alternativt vil Split Fix™ Duo være din løsning hvis dit problem med at få langt hår kommer af at dit hår knækker og er tørt, samt at du har spaltede spidser.

Derefter er det tid til at se nærmere på, hvor ofte du vasker håret. Hvis du vasker håret alt for ofte, risikerer du at udtørre det, hvilket bare gør håret endnu mere tilbøjeligt til at knække. Hvis du derimod ikke vasker håret så ofte, kan det resultere i, at der dannes et lag af ophobede rester fra diverse produkter i hovedbunden, hvilket tilstopper hårfolliklerne og nedsætter hårets vækst.

HairLust - Split Fix™ Duo HairLust - Split Fix™ Duo
Sælger hurtigt ⚡️
Spar 15%

Split Fix™ Duo

Genopbyggende shampoo og balsam sæt, som forebygger spaltede spidser og knækkede hår.

358 kr

304 kr

Læs mere
HairLust - Grow Perfect™ Duo HairLust - Grow Perfect™ Duo
Spar 15%

Grow Perfect™ Duo

Shampoo og balsam til fint og tyndt hår, beriget med AnaGain™ og økologisk rosmarin.

358 kr

304 kr

Læs mere

Vi anbefaler, at du vasker håret 2 til 3 gange om ugen, afhængig af hårets behov.

Når du vasker håret, så husk altid at skrue ned for det skoldende varme vand, og forsøg med lavere grader (skoldvarmt vand kan udtørre håret og efterlade det i en skrøbelig tilstand, hvor det nemt knækker). Og husk, spring aldrig balsammen over!

2. Sådan får man langt hår hurtigt: Tør håret rigtigt

Hvis du gerne vil vide, hvordan du kan få et langt og sundt hår, er det ligeledes vigtigt at beskæftige sig med den måde, du behandler håret på efter vask. Håret er mest udsat og skrøbeligt, når det er vådt, så derfor er det klogt at tørre det ved hjælp af et blødt turbanhåndklæde, som f.eks. vores Bamboo Hair Towel Wrap Wrap, i stedet for et traditionelt badehåndklæde i bomuld. Bambus har glattere fibre end almindelige bomuld og er desuden meget bedre til at absorbere fugt. Det bevirker, at der vil være mindre krus i håret og færre knækkede hår!

HairLust - Bamboo Hair Towel Wrap, White HairLust - Bamboo Hair Towel Wrap, White
Spar op til 10%

Bamboo Hair Towel Wrap, White

Turban håndklæde til håret af bambus, som skånsomt tørrer håret efter badet.

89 kr

Læs mere
HairLust - Bamboo Hair Towel Wrap, Pink HairLust - Bamboo Hair Towel Wrap, Pink
Spar op til 10%

Bamboo Hair Towel Wrap, Pink

Turban håndklæde til håret af bambus, som skånsomt tørrer håret efter badet.

89 kr

Læs mere

Når du skal rede håret ud, så brug altid en bredtakket kam eller en speciel hårbørste, som f.eks. en denne Detangle Wet Brush, som er udviklet til at rede det våde hår skånsomt ud, uden at volde skade på det.

HairLust - Wet Hair Detangler Brush, Pink HairLust - Wet Hair Detangler Brush, Pink

Wet Hair Detangler Brush, Pink

Hårbørste, udviklet specielt til brug i filtret, vådt hår, som reducerer risikoen for brud.

69 kr

Læs mere
HairLust - Wet Hair Detangler Brush, Purple HairLust - Wet Hair Detangler Brush, Purple

Wet Hair Detangler Brush, Purple

Hårbørste, udviklet specielt til brug i filtret, vådt hår, som reducerer risikoen for brud.

69 kr

Læs mere

3. Sådan får man langt hår hurtigt: Plej hovedbunden

Alle, der gerne vil have tips til, hvordan man kan få langt hår, skal være særligt opmærksomme på netop dette punkt! Som vi nævnte tidligere, vokser håret frem fra hårfolliklerne, som sidder i hovedbunden. Det er desværre bare sådan, at der ikke er særlig mange, der sørger for at pleje deres hovedbund ordentligt!

En meget vigtig ting, du kan gøre for din hovedbund, er at inkludere en eksfolierende hovedbundsscrub, som f.eks. Hairlust Scalp Delight™ Detox Scrub, i din faste hårplejerutine. Denne eksfolierende behandling fjerner på en skånsom måde diverse ophobede rester fra produkter og eventuelt overskydende hudfedt og døde hudceller, hvilket alt sammen kan tilstoppe hårfolliklerne og forhindre en normal, sund hårvækst. Desuden indeholder den en række ingredienser, der styrker hårvæksten, f.eks. rosmarin og Gluadin® Kera-P LM. For at optimere virkningen, så prøv denne detox hovedbundsscrub sammen med vores specielle børste til hovedbundsmassage, Scalp Delight™ Scalp Massage Brush, som har bløde og fleksible silikonepigge, hvilket sikrer en skånsom eksfoliering og stimulation af hovedbunden.

HairLust - Scalp Delight™ Detox Scrub HairLust - Scalp Delight™ Detox Scrub
Sælger hurtigt ⚡️

Scalp Delight™ Detox Scrub

Opfriskende hovedbundsscrub til tør, kløende eller fedtet hovedbund.

199 kr

Læs mere
HairLust - Scalp Delight™ Scalp Massage Brush HairLust - Scalp Delight™ Scalp Massage Brush

Scalp Delight™ Scalp Massage Brush

Hovedbundsbørste med bløde silikonepigge for skånsom eksfoliering og stimulering.

99 kr

Læs mere

Du skulle også tage at prøve vores Grow Perfect™ Thickening Spray. Dette helt unikke leave-in produkt virker ved at styrke hovedbundens sundhed ved hjælp af en kombination af mynteolie, rosmarin, aloe vera og mikroproteiner. Ved hjælp af sin beroligende og nærende effekt hjælper behandlingen med på længere sigt at styrke en sund hårvækst. Den medvirker også til på kort tid at få håret til at se tykkere ud ved at booste hårets volumen nede ved rødderne!

HairLust - Grow Perfect™ Thickening Spray HairLust - Grow Perfect™ Thickening Spray

Grow Perfect™ Thickening Spray

Leave-in volumen spray, beriget med RootBioTec™, der arbejder på at øge hårets tæthed.

229 kr

Læs mere

4. Sådan får man langt hår hurtigt: Undgå høj direkte varme

Hvis du ønsker at få langt hår hurtigt, så bør du mindske (læs: stoppe) brugen af varme stylingsredskaber til håret. Hvis du alligevel ønsker at tørre eller style dit hår af og til ved hjælp af varme (det ved jeg, vi alle gør!), så husk altid at bruge en varmebeskyttende spray. Min favorit er Thermal Shield™ Heat Protectant.

Hvis du opbevarer dig i direkte sol, så beskyt håret med en solhat, eller brug et UV-beskyttende produkt i håret.

HairLust - Sun Defense Hair Mist HairLust - Sun Defense Hair Mist

Sun Defense Hair Mist

Ultra fugtgivende leave-in hår mist, der også giver solbeskyttelse til håret.

179 kr

Læs mere
HairLust - Thermal Shield™ Heat Protectant HairLust - Thermal Shield™ Heat Protectant
Nyhed 🎉

Thermal Shield™ Heat Protectant

Silikonefri varmebeskyttelse til håret, til brug før styling, som beskytter imod varmeskader op til 200°C.

179 kr

Læs mere

5. Sådan får man langt hår hurtigt: Hårpleje indefra og ud

Det er sådan, at hvis du vil have opskriften på, hvordan man kan få et langt og sundt hår, så vil det ikke være nok bare at booste blodtilførslen til hovedbunden, hvis du ikke også samtidig får alle de nødvendige næringsstoffer! Det er derfor, det er så utroligt vigtigt at spise en kost, der er sund for håret og som inkluderer følgende ingredienser:

 • Fedtfattige proteinkilder (tænk på kyllingebryst, bønner og linser)
 • Masser af frugt og grøntsager (særligt den grønne slags)
 • Sunde fedtsyrer (som advokado, laks og nødder)

Hvis du vil være fuldstændig sikker på, at du får alle de nødvendige næringsstoffer, så du kan få langt hår, kan du overveje at tage et kosttilskud til håret, som f.eks. Hairlust Hair Formula Gummies for Women. Disse lækre tyggevitaminer er propfyldte med biotin, silica, folsyre, C-vitaminer og zink, som er helt uundværlige for at få en normal, sund hårvækst. Derudover er tyggevitaminerne veganske og fremstillet af gode råmaterialer, og fik vi sagt, at de var sukkerfrie? Hvis du ikke lige er til tyggevitaminer, kan du også få vores kosttilskud i en ekstra stærk tabletudgave. Er du stadig ikke overbevist? Så læs lige vores blogartikel “Virker kosttilskud til håret egentlig?".

HairLust - Hair Formula Gummies for Women HairLust - Hair Formula Gummies for Women
Spar op til 60%

Hair Formula Gummies for Women

Sukkerfrie vitaminer med højt indhold af biotin, som bidrager til at vedligeholde et normalt hår.

249 kr

149 kr

Læs mere
HairLust - Hair Formula Tablets for Women HairLust - Hair Formula Tablets for Women
Spar op til 60%

Hair Formula Tablets for Women

Sluge-venlige tabletter, baseret på silica fra bambus og et højt indhold af biotin.

249 kr

149 kr

Læs mere

6. Sådan får man langt hår hurtigt: Fugt, fugt og atter fugt!

Hvis du spekulerer over, hvordan man kan få længere hår, kan vi simpelthen ikke understrege betydningen af fugtighed stærkt nok! Et fugtmættet hår er lig med et stærkt hår. Som du sikkert allerede ved, så er nøglen til at få længere hår at forhindre, at håret knækker. Derfor anbefaler vi, at du prøver vores Split Fix™ Hair Mask, en til to gange om ugen. Denne økologisk certificerede behandling forsyner de udtørrede hårstrå med pleje og fugtgivende ingredienser udefra og ind ved hjælp af fugtighedsgivende planteekstrakter.

Hold dit hår næret hele dagen med Split Fix™ Leave-in Conditioner som fugter og genopbygger håret for at forhindre spaltede spidser, krus og knuder.

HairLust - Split Fix™ Hair Mask HairLust - Split Fix™ Hair Mask

Split Fix™ Hair Mask

Silikonefri hårkur til tørt, skrøbeligt eller skadet hår, som forebygger spaltede spidser og knækkede hår.

199 kr

Læs mere
HairLust - Split Fix™ Leave-in Conditioner HairLust - Split Fix™ Leave-in Conditioner
Nyhed 🎉

Split Fix™ Leave-in Conditioner

Silikonefri leave-in balsam til tørt, skrøbeligt eller skadet hår, som forebygger slitte, spaltede spidser.

179 kr

Læs mere

7. Sådan får man langt hår hurtigt: Start et hårplejeritual inden sengetid

Vil du have endnu et tip til, hvordan man får langt hår? Svaret ligger måske i måden, du sover på! Nøjagtig som du følger en aftenrutine med afrensning af din hud, bør du også have en fast rutine med at pleje dit hår om aftenen inden sengetid:

 • Begynd med at børste håret grundigt igennem for at stimulere blodomløbet i hovedbunden og for at fordele de naturlige fedtstoffer fra hovedbunden i håret.
 • Dernæst skal håret sættes i en form for beskyttende frisure, lav f.eks. en løs fletning eller knold. Et tip: Brug de såkaldte Hair Rings i stedet for de traditionelle elastikker med metal for at forhindre, at håret knækker, mens du sover.
 • Til sidst bytter du lige dit hovedpudebetræk og dynebetræk af bomuld ud med et Silky Bamboo Pillowcase og Silky Bamboo Duvet Cover. Bambussens glatte, silkeagtige overflade forebygger, at håret begynder at kruse og filtre i løbet af natten, og i stedet vil du vågne op med et glattere hår med et sundere udseende. Desuden vil bambusstoffet ikke udtørre dit hår på samme måde, som bomuld gør. Vink farvel til et skørt og kruset hår!
HairLust - Silky Bamboo Pillowcase, Sky Blue HairLust - Silky Bamboo Pillowcase, Sky Blue
Spar op til 10%

Silky Bamboo Pillowcase, Sky Blue

Bambuspudebetræk, med en silkeblød, glat overflade, der beskytter hår og hud.

199 kr

Læs mere
HairLust - Silky Bamboo Duvet Cover, Cameo Pink HairLust - Silky Bamboo Duvet Cover, Cameo Pink
Spar op til 10%

Silky Bamboo Duvet Cover, Cameo Pink

Bambus dynebetræk, med en silkeblød, glat overflade, der er skånsom for din hud og allergivenlig.

499 kr

Læs mere

8. Sådan får man langt hår hurtigt: Få en studsning

Ironisk nok er frisørsaksen og en hårklipning din bedste ven, hvis du gerne vil have et længere hår. Naturligvis er det ikke den regelmæssige klipning i sig selv, som får håret til at vokse hurtigere. Nej, det er ved at forebygge, at håret spalter, at en regelmæssig klipning kan være en god idé. Spaltet hår vil arbejde sig op i tråde og kan i værste fald resultere i, at du skal have klippet flere centimeter af ved næste frisørbesøg. Vi anbefaler, at du snakker med din frisør, så i sammen kan finde den rytme som passer bedst til din hårtype!

9. Sådan får man langt hår hurtigt: Undgå stramme håropsætninger

Vores allersidste råd på spørgsmålet ”hvordan får man langt hår hurtigt”, er ikke desto mindre et vigtigt punkt, da det omhandler din daglige håropsætning og frisure. Sørg for at bruge de rigtige redskaber, når du sætter håret op, og lad være med at stramme eller hive for meget i dit hår.

En stram hestehale give dig dét, din frisør vil kalde for en ”kemisk klipning”. Dette sker, når dit hår når sit bristepunkt og knækker af, der hvor elastikken sidder. Vi anbefaler at du bruger de skånsomme Hair Rings, som er nemme og behagelige for håret, og forårsager minimal skade på hårlokkerne.

HairLust - Hold On Tight Hair Rings 6-Pack, Yellow/Orange HairLust - Hold On Tight Hair Rings 6-Pack, Yellow/Orange

Hold On Tight Hair Rings 6-Pack, Yellow/Orange

Skånsomme hårelastikker, der holder frisuren på plads uden at skade håret.

39 kr

Læs mere
HairLust - Hold On Tight Hair Rings 6-Pack, Pink/Purple HairLust - Hold On Tight Hair Rings 6-Pack, Pink/Purple

Hold On Tight Hair Rings 6-Pack, Pink/Purple

Skånsomme hårelastikker, der holder frisuren på plads uden at skade håret.

39 kr

Læs mere

Hårets livscyklus: De grundlæggende fakta

Hvordan vokser håret egentlig?

Håret vokser frem fra hårfolliklerne, som sidder i hovedbunden. Et menneske har omkring 100.000 hårfollikler i hovedbunden, og hver eneste af disse follikler producerer et hårstrå!

Håret vokser i en livscyklus, der består af fire faser:

livscyklus

 • 1. Den anagene fase eller vækstfasen, som varer mellem to og syv år
 • 2. Den katagene fase regressionsfasen, som kun varer to til tre uger
 • 3. Den telogene fase hvilefasen, som varer i tre måneder
 • 4. den eksogene fase afstødelsesfasen, hvor håret falder af
HairLust - Hair Formula Gummies for Women HairLust - Hair Formula Gummies for Women
Spar op til 60%

Hair Formula Gummies for Women

Sukkerfrie vitaminer med højt indhold af biotin, som bidrager til at vedligeholde et normalt hår.

249 kr

149 kr

Læs mere
HairLust - Hair Formula Tablets for Women HairLust - Hair Formula Tablets for Women
Spar op til 60%

Hair Formula Tablets for Women

Sluge-venlige tabletter, baseret på silica fra bambus og et højt indhold af biotin.

249 kr

149 kr

Læs mere

Hvor hurtigt vokser håret?

I gennemsnit vokser håret 0,5 centimeter til 1,7 centimeter om måneden, men den hastighed, som det vokser med, afhænger af flere forskellige faktorer, herunder alder, genetik og køn.

Hvorfor holder håret op med at vokse?

Nogle gange kan forskellige former for hårtab (som f.eks. androgen alopeci) nedsætte eller sågar helt stoppe hårvæksten.

I de fleste tilfælde er det dog sådan, at nedsat hårvækst er resultatet af en dårlig hår- og hovedbundspleje. Ser du, det er nemlig sådan, at hvis du ikke tager dig godt af din hovedbund, er dine hårfollikler ikke i stand til at opretholde en optimal vækst! Samtidig vil du kunne opleve at håret knækker, hvis du ikke plejer dine hårlokker. Dette vil forhindrer dig i at få længere hår, til trods for at håret vokser med en god, sund hastighed.

Nøglen til succes, når det gælder om, at få et langt hår hurtigt, findes ved at forlænge hårets vækstfase i livscyklussen og på samme tid forebygge, at håret knækker.

Så hvis du gerne vil have et bud på, hvordan man får et langt og sundt hår, er nøglen til succes at forlænge hårets vækstfase i livscyklussen og lige så vigtigt, at forebygge, at håret knækker. En bedre forståelse af hårets livscyklus og god, nærende hårpleje, både indefra og udefra, samt ekstra kærlighed til hovedbunden vil kunne hjælpe dig vil altså kunne hjælpe dig med at få håret til at vokse hurtigere.

Før og efter Hairlust

Hairlust før og efter
Før
Foreløbigt resultat
Hairlust før og efter
Før
Foreløbigt resultat
Hairlust før og efter
Før
Foreløbigt resultat
Hairlust før og efter
Før
Foreløbigt resultat
Hairlust før og efter
Før
Foreløbigt resultat

* Resultater varierer fra person til person.

Se alle anmeldelser

Sådan får du et længere hår: Kig efter disse ingredienser

Sådan får du et længere hår

Så, hvordan får man så langt hår hurtigt? Allerførst skal vi lige dykke ned i de forskellige former for ingredienser, der kan hjælpe med at styrke hårvæksten. Så hvis du gerne vil vide, hvordan man får et langt og sundt hår, så begynd med at kigge efter de produkter, der indeholder disse ingredienser:

Sådan får du et længere hår: Prøv rodekstrakt fra basilikum

Dette rodekstrakt, som også er kendt som RootBioTec™, stammer fra basilikum-planten. Foruden at smage rigtig lækkert er basilikum en kraftig plante fyldt med antioxidanter og næringsstoffer. Når man påfører RootBioTec™ i hovedbunden, har det vist sig- at kunne reducere hårtabet med 31% efter blot to måneders anvendelse!

HairLust - Grow Perfect™ Hair Growth Serum HairLust - Grow Perfect™ Hair Growth Serum

Grow Perfect™ Hair Growth Serum

Koncentreret serum til hår, beriget med Redensyl™, RootBioTec™, CAPIXYL™ og AnaGain™.

449 kr

Læs mere

Sådan får du et længere hår: Forlæng hårets vækstfase med ærtespireekstrakt

AnaGain™, som er udvundet af ærtespirer, er en anden nøgleingrediens, hvis du er på jagt efter at få opklaret, hvordan man får langt hår hurtigt. AnaGain™ virker ved at øge det antal af hår, der befinder sig i vækstfasen, hvilket til gengæld medvirker til at reducere hårtab og styrke håret i dybden, således at man kan få langt hår. Faktisk viser det sig, at der med AnaGain™ er en stigning på 78% i hårets væksthastighed på bare 3 måneder!

HairLust - Grow Perfect™ Hair Growth Serum HairLust - Grow Perfect™ Hair Growth Serum

Grow Perfect™ Hair Growth Serum

Koncentreret serum til hår, beriget med Redensyl™, RootBioTec™, CAPIXYL™ og AnaGain™.

449 kr

Læs mere

Sådan får du et længere hår: brug forfriskende mynte- eller rosmarinolie

Når mynteolie og rosmarinolie påføres direkte på huden, øger det blodomløbet. Det er rigtig gode nyheder for alle dem, der er på jagt efter at få længere hår, da en øget blodforsyning til hårfolliklerne kan være en hjælp til at opnå en sund hårvækst. Hvorfor det? Fordi blodet forsyner dine hårfollikler med ilt og en masse nødvendige næringsstoffer, for at du kan opretholde en sund, regelmæssig hårvækst. Så jo mere blod du kan få dirigeret op til dine hårfollikler des bedre!

Kunne du tænke dig at prøve det selv? Så anbefaler vi Grow Perfect™ Thickening Spray, som kombinerer økologiske mynteolie og rosmarinolie, sammen med andre botaniske ingredienser og flavonoider, som styrker, fugter og reparerer både hår og hovedbund, hvilket skaber de helt optimale betingelser for en sund hårvækst.

HairLust - Grow Perfect™ Thickening Spray HairLust - Grow Perfect™ Thickening Spray

Grow Perfect™ Thickening Spray

Leave-in volumen spray, beriget med RootBioTec™, der arbejder på at øge hårets tæthed.

229 kr

Læs mere

Sådan får du et længere hår: boost dine hårfollikler med koffein

Tro det eller ej, den koffein som findes i din kaffe og te kan også hjælpe med at styrke din hårvækst. Koffeinen medvirker til, at du kan få længere hår ved at modvirke DHT, som er et hormon, som forårsager hårtab. Ligesom mynteolien, giver koffeinen også en bedre blodforsyning til hårfolliklerne.

Sådan får du et længere hår: Plej lokkerne med protein

Hvis du har svært ved at få langt hår, fordi håret knækker, kan protein være svaret på problemet. Når alt kommer til alt, er dit hår jo lavet af protein! Så hvis du forsyner håret med protein kan det hjælpe med at genopbygge en sund, stærk struktur, som gør, at håret bliver mere modstandsdygtigt og ikke knækker. Mange typer af protein vil imidlertid ikke kunne reparere håret, da molekylestørrelsen simpelthen er for stor til at kunne trænge ind i de enkelte hårstrå. Derimod er anvendelsen af mikroproteiner fra en række plantebaserede kilder nøglen til, hvordan man kan få langt hår uden at det knækker. Da disse mikroproteiner er mikroskopiske små, er de nemlig let i stand til at nå ned til de dele af hårstrået, der har allermest behov for dem.

Så hvis du mener, at dit hår kunne have brug for et proteinboost, så skal du kigge efter produkter som Protein Repair™ Hair Mask, som har de veganske mikro-proteiner Protectagen™, Dynagen™, og Gluadin® Kera-P LM på ingredienslisten. Disse mikroproteiner er specielt tilsat med henblik på at styrke håret og hjælpe det med at vokse sig langt og stærkt uden at knække.

HairLust - Grow Perfect™ Thickening Spray HairLust - Grow Perfect™ Thickening Spray

Grow Perfect™ Thickening Spray

Leave-in volumen spray, beriget med RootBioTec™, der arbejder på at øge hårets tæthed.

229 kr

Læs mere

Vi håber, at du har fået svar på alle dine spørgsmål om, hvordan man får længere hår!

Vores kunder siger

Fremragende

4.2 ud af 58.000+ anmeldelser

Relaterede indlæg

Se alle artikler
 • Silke sengetøj vs bambus sengetøj

  Silke sengetøj eller bambus sengetøj: Hvad er egentlig det bedste?

 • Den bedste shampoo til fedtet hår – og hvad du skal kigge efter

  Den bedste shampoo til fedtet hår – og hvad du skal kigge efter

 • Shampoo til farvet hår: Sådan bevarer du din hårfarve

  Den bedste shampoo til farvet hår: Sådan beskytter du håret, så det ikke falmer

 • Solbeskyttelse til håret: Sådan beskytter du dit hår mod solens skadelige stråler

  Solbeskyttelse til håret: Sådan beskytter du dit hår mod solens skadelige stråler

 • Sådan finder du den bedste skægolie & 10 grunde til at komme i gang!

  Sådan finder du den bedste skægolie & 10 grunde til at komme i gang!

Se alle artikler