Bamboo Heatless Curls Kit: Step-by-Step GuideSe alle artikler

Bamboo Heatless Curls Kit: Step-by-Step Guide

Efter min mening går man aldrig galt i byen med et velplejet, krøllet hår. Uanset om du skal til fest eller hygge dig derhjemme, så er bløde, lækre krøller altid lig med en elegant stil.

Et lækkert hår er prikken over i’et på enhver påklædning, uanset hvilket look, du er på jagt efter. Hvis du ikke fra naturens hånd er udstyret med krøller, kan det imidlertid være svært at opnå dette eftertragtede look.

Tag nu bare mig for eksempel. Jeg blev født med tykt hår - som er fuldkommen glat. Så når jeg førhen skulle have krøller i håret, skulle jeg bruge mange opslidende timer på at vikle håret rundt om varme curlere eller krølle det med krøllejernet og håbe på det bedste. I dag har jeg heldigvis fundet en metode til at krølle mit hår uden brug af varme og lave de smukkeste nemme krøller over natten. I stedet for at torturere mit hår, og udsætte det for intens varme, kan jeg bruge mit heatless curls kit og helt undgå brug af varme.

Kunne du tænke dig at høre, hvordan du kan lave krøller ved hjælp af et heatless curls kit? Det er meget lettere, end du tror!

Indholdsfortegnelse

Hvad er et heatless curls kit egentlig for noget?

Et heatless curls kit er nøjagtig, hvad det lyder til at være; nemlig en speciel metode til at lave krøller uden brug af varme! I stedet for at bruge krøllejernet eller de varme curlere til at få perfekte krøller kan du nu lave de flotteste krøller uden varme. Heatless curls repræsenterer en smart ny teknik, hvor du giver dit hår en tiltrængt pause og i stedet eksperimenterer med denne nye metode til at krølle dit hår. Hvad, der er endnu bedre, er, at denne metode til at lave krøller uden varme tilmed er utrolig let at lære at bruge!

Lidt senere vil vi give dig en grundig vejledning i at bruge et heatless curls kit, men først vil vi lige se nærmere på, hvorfor du overhovedet bør kaste dig ud i at lære at lave krøller uden varme.

Gode grunde til at du bør lære at lave krøller uden varme

Curling hair damage

1. Krøller uden varme er sundere for dit hår

Den væsentligste grund til at jeg kan anbefale dig at lære metoden med at lave nemme krøller over natten er, at det er meget sundere for håret. Selvom det er okay nogle gange at bruge varme på dit hår sammen med en varmebeskyttende spray, kan daglig brug af krøllejernet over længere tid virkelig forvolde skade på dit hår og nemt efterlade dig med knækkede hår, spaltede spidser og et livløst hår.

Med et heatless curls kit til at lave krøller uden varme behøver du til gengæld ikke bekymre dig om, at du ødelægger dit hår, når du sætter det til daglig. Og med en lille smule øvelse, vil du kunne opnå nøjagtig samme fantastiske look som med et af de mange stylingredskaber, der bruger varme!

Metoden med at lære at lave krøller uden varme er en rigtig god hjælp til at undgå varmeskader på håret, især hvis du er på udkig efter at give håret en lille pause eller har et farvebehandlet hår, som du vil beskytte lidt ekstra.

2. Det er utrolig let at bruge et heatless curls kit og lave krøller uden varme

En anden meget stor fordel, ved at bruge metoden med at lave nemme krøller over natten, er, at det bare er super nemt! Navnlig hvis du bruger et Bamboo Heatless Curls Kit, hvor du kan sætte håret op på under 5 minutter. Når du først har lært metoden, kan du hurtigt og nemt sætte håret inden sengetid, så det ser flot ud dagen efter.

Og forresten, hvis du skulle være i tvivl om, hvorvidt vores heatless curls kit er behageligt at sove med i håret, så kan du tage det helt roligt! Vores heatless curls kit er utrolig blødt, så du lægger ikke engang mærke til, at du har det i håret. Det er det geniale ved at lave nemme krøller over natten!

3. Et heatless curls kit er et bæredygtigt alternativ

Du har måske ikke tænkt over det, men hvis du dag ud og dag ind bruger varme stylingredskaber til dit hår, bruger du faktisk en masse unødig energi, navnlig hvis du lader redskaberne sidde i stikkontakten dagen lang. Så hvis du gerne vil bidrage til at nedbringe den daglige mængde af drivhusgasser, er det vejen frem at lære at lave krøller over natten. Derudover er vores Bamboo Heatless Curls Kit 100% dyrevenligt og fremstillet af et bæredygtigt bambusmateriale.

4. Det er billigt og nemt at få krøller over natten

Da jeg begyndte at bruge metoden med at lave krøller uden varme, blev jeg overrasket over den tid og de penge jeg sparede i hverdagen. Indkøb og udskiftning af krøllejern og curlere kan nemt koste flere tusind kroner, navnlig hvis du kun køber kvalitetsprodukter.

Derfor er jeg glad for, at jeg lærte, hvordan jeg kunne opnå de samme resultater uden brug af stylingredskaber, så jeg kunne holde op med at købe dem. Nu kan jeg spare lidt på budgettet og i stedet bruge pengene på nogle gode produkter, der hjælper med at give mig et velplejet og sundt hår i stedet for at beskadige det.

Hvis du spørger mig, er det den den bedste fødselsdags- eller julegave til hende, der har alt.

Sådan bruger du et heatless curls kit trin for trin (inkl. videoinstruktioner)

Nu da du forhåbentlig har fået blod på tanden og vil prøve et heatless curls kit, er det tid til at høre lidt mere om selve metoden til at lave krøller uden varme (bare tag det roligt – det er virkeligt nemt). Vi vil nu give dig en vejledning trin for trin. Du kan også se med på videoen nedenfor!

 1. Sørg for, at håret er rent og tørt eller næsten tørt. Placer hårbøjlen på toppen af hovedet så de to ender af bøjlen sidder på hver sin side af hovedet. Hvis du har lyst, kan du fæstne bøjlen med et hårspænde.
 2. Det næste du skal, når du skal bruge vores heatless curls kit, er, at dele håret op i to dele. Så er du sikker på at få lige mange krøller i begge sider af håret, når du vil have nemme krøller over natten.
 3. Nu til alt det sjove! For at lave krøller uden varme skal du begynde med forsigtigt at vikle små dele af dit hår rundt om hårbøjlen. Tag lidt hår ad gangen, og gå i gang.
 4. Når du er færdig med at vikle alt håret rundt om hårbøjlerne i hver side, kan du bruge en blød scrunchie. Vi anbefaler, at du undgår at bruge hårelastikker, da de efterlader mærker på håret.
 5. Det var det. Nu har du lært at lave krøller uden varme! Du kan nu sove med dette heatless curls kit natten over eller i stedet bare vente nogle timer, inden du tager hårbøjlen ud og beundrer de flotte krøller, du har fået!

Et af de gode trick jeg har lært, når jeg skal have nemme krøller over natten, er at bruge nogle gode produkter både før og efter, jeg bruger mit heatless curls kit. Inden jeg vikler håret om hårbøjlen, bruger jeg altid Volume Wizard™ Pre-Styling Spray eller Ocean Water Sea Salt Spray for at få ekstra volumen og tekstur i håret. Håret får lige et par pust, hvilket virkelig kan understrege krøllerne og resultatet, når man har glat hår.

Når jeg har brugt mit heatless curls kit, og har fået nemme krøller over natten, bruger jeg til gengæld altid lige min Final Touch Hair Spray, inden jeg går ud ad døren, så krøllerne kan holde hele dagen.

Den bedste metode til at lave krøller uden varme og skabe tekstur

Foruden det specielle heatless curls kit til at krølle håret med kan du give krøllerne ekstra fylde ved at forberede håret med en række produkter inden. Her får du nu mine anbefalinger til, hvordan du virkelig kan få løftet dine krøller til næste niveau. Prøv nogle af disse effektive produkter:

Curl Crush™ Defining Cream

Hvis dit hår fra naturens hånd allerede har tekstur, kan du f.eks. bruge en Curl Crush™ Defining Cream sammen med en Bamboo Defining Brush, for at skabe smukt definerede krøller og forbedre dit naturlige krøllemønster. Denne curl cream, som ikke skal skylles ud af håret, virker både blødgørende og styrkende på håret og giver dig nogle definerede, bevægelige krøller! Hør mere om alle fordelene ved at bruge en curl cream her.

Har du glat hår? Så er de næste produkter lige noget for dig!

Ocean Water Sea Salt Spray

Uanset om du er på udkig efter at få et strandlook ved hjælp af et heatless curls kit eller at få nogle nemme krøller over natten, er det en rigtig god ide at bruge en Ocean Water Sea Salt Spray inden, så du tilfører håret mere fylde og tekstur. Sprayen er desuden beriget med økologisk aloe vera og andre fugtgivende ingredienser, som gør dit hår blødt og velplejet – slut med tørt og porøst hår!

Final Touch Hair Spray

Ethvert velplejet hår har naturligvis behov for et sidste touch for at få frisuren til at holde. Vores antistatiske hårspray forsyner håret med et medium hold og en smuk glans. Du skal bare sætte frisuren og ikke bekymre dig mere om det! Eller prøv Mineral Clay Wax, hvis du leder efter den bedste hårvoks, der er et 100 % naturligt stylingprodukt, der giver et stærkt hold og en mat finish.

Sådan finder du ud af, om dit hår er blevet varmeskadet

Heat damaged hair types

Hvis du ser tegn på varmeskader på dit hår, er det en god ide hurtigst muligt at bringe håret tilbage i balance, inden det går hen og bliver et stort problem. Der er flere tegn på, at håret har fået varmeskade. Hvis du opdager nogle af disse tegn, er det under alle omstændigheder en god ide at lægge de varme redskaber til styling af håret på hylden og i stedet bruge et heatless curls kit!

Hårtab

Når håret bliver udsat for skadelige varmepåvirkninger, bliver de proteiner, der findes i de enkelte hårstrå nedbrudt, hvilket igen ødelægger de specielle bindinger, som gør hårstråene stærke. Dette kan bl.a. føre til hårtab. Vi taber omkring 50-100 hår dagligt, men hvis du lægger mærke til, at du taber flere hår end du plejer, kan det være et tegn på varmeskade. Der findes heldigvis en lang række ting, du kan gøre for at afhjælpe denne situation. Foruden at skifte krøllejernet ud med et heatless curls kit, så du kan få nogle nemme krøller over natten, findes der også andre muligheder for at få det look, du drømmer om, uden at beskadige dit hår.

Spaltede spidser

Spaltede spidser er et af de mest almindelige tegn på, at håret er beskadiget, og de er ret iøjefaldende. De spaltede spidser opstår, når håret mister sin elasticitet, og fugtniveauet falder, hvilket bevirker, at det nemt knækker. De spaltede spidser begynder i enden af hårstrået, og hvis man bare lader stå til, kan håret ende med at spalte hele vejen op ad hårstrået og føre til, at håret til sidst knækker. En traditionel hårelastik kan gøre de spaltede spidser endnu værre, hvilket er grunden til, at det altid er bedst at bruge en blød scrunchie, når du bruger et heatless curls kit for få nemme krøller over natten.

Udtørring

Ser dit hår glansfuldt eller livløst ud, selvom du lige har vasket det? Hvis det virker livløst kan være et tegn på varmeskade. Hårstråenes kutikel er det, der giver håret glans og gør det blankt, men hvis kutiklen er beskadiget, er det første tegn ofte, at håret mister sin glans. Et livløst og udtørret hår kan således både være årsag til, at håret knækker, og at du får spaltede spidser.

Hårfarven falmer

Her kommer et andet tegn, som du måske ikke er opmærksom på, der afslører, at håret er skadet. Hvis du har et farvebehandlet hår, så vil jeg anbefale, at du holder godt øje med farven på dit hår.

Det er nemlig sådan med et farvebehandlet hår, at det rent faktisk ikke rigtig kan opretholde sin flotte farve. Det skyldes, at et beskadiget hår ofte er mere porøst, hvilket bevirker, at det kan absorbere langt mere hårfarve end godt er, og dermed efterlade dig med et mørkere hår uden glans. Derudover kan hårfarven falme hurtigere end forventet, hvilket ikke lige er det, man ønsker sig. Hvis du bemærker, at det sker, er det tid til at lægge krøllejernet på hylden og i stedet lære lave nogle nemme krøller over natten.

Håret kruser

Mens nogle af os er født med et hår, der fra naturens hånd har en tendens til at kruse, er det netop denne tendens til at kruse, du bør være opmærksom på, når du tjekker, om håret har fået varmeskade. Hvis håret er umedgørligt, kan det skyldes, at det er varmeskadet.

En anden ting, du bør se efter, er de små, flyvske hår, som stritter ud til alle sider. Det er hårstrå, der er knækket af på midten på grund af udtørring. Hvis du behandler håret varsomt og bruger vores skånsomme hovedpudebetræk, Silky Bamboo Pillowcase, kan det hjælpe med at holde det krusede hår i skak, samtidig med at du får nemme krøller over natten.

Jeg ved ikke med dig, men jeg kan desværre ikke helt undgå at bruge varme på mit hår. Til gengæld sørger jeg altid for at beskytte mit hår ved at bruge Hairlusts Thermal Shield™ Heat Protectant inden. Den forhindrer både, at mit hår knækker, at jeg får spaltede spidser og den forsyner samtidig mit hår med en smuk glans. Man kan også bruge lidt i spidserne eller forsyne håret med lidt ekstra glans, når man har lavet krøller uden varme.

Nu, da du ved, hvordan du skal krølle dit hår uden brug af varme, kan du nemt og enkelt få de flotteste, medgørlige krøller – helt uden at påføre håret unødig skade.

Har du også et ønske om at få et langt, stærkt og tykkere hår? Så har vi flere gode tip til dig!

Hårtest

Produkter skræddersyet til dit hår

Tag test

Vores kunder siger

Fremragende

4.2 ud af 58.000+ anmeldelser

Relaterede indlæg

Se alle artikler
 • Hårgelé til krøller eller krøllecreme, hvad er bedst til styling?

  Hårgelé til krøller eller krøllecreme, hvad er bedst til styling?

 • Hvad er co-washing? Kom godt i gang med co-wash (+produktanbefalinger)

  Hvad er co-washing? Kom godt i gang med co-wash (+produktanbefalinger)

 • Den bedste dybderensende shampoo: Sådan holder du din hovedbund ren

  Den bedste dybderensende shampoo: Sådan holder du din hovedbund ren

 • De bedste hårprodukter til krøllet hår: Alt du skal vide

  De bedste hårprodukter til krøllet hår: Alt du skal vide

 • Shampoo uden silikone: Her er alt du skal vide om silikonefri shampoo og balsam

  Shampoo uden silikone: Her er alt du skal vide om silikonefri shampoo og balsam

Se alle artikler