Fælder du meget hår? Her er 8 tips til at få hårtabet under kontrolSe alle artikler

Fælder du meget hår? Her er 8 tips til at få hårtabet under kontrol

Kender du det, når der pludselig samler sig overdrevne mængder af hår i afløbet efter hvert eneste bad, og man stiller sig selv spørgsmålet: “Hvorfor fælder jeg så meget?! Lider jeg af hårtab?” Før du giver panikken lov til at få frit løb, er det vigtigt at pointere, at alle på et tidspunkt vil opleve, at de fælder meget hår. Men hvis du pludselig fælder meget mere end normalt, så er der heldigvis masser, du kan gøre. Læs med her og lær, om du fælder for meget eller ej.

Oplever du også, at du fælder meget hår, og nærmest finder hår overalt, hvor du bevæger dig rundt? Lige fra hovedpuden og yndlingstrøjen til en tilstopning i bruserafløbet og en hårbørste, der altid er fuld af hår? Jeg har flere gange børstet mit hår igennem og efterfølgende tænkt på, om jeg fælder for meget hår, og om jeg måske burde gøre noget ved det.

Ifølge den engelske sammenslutning af hudlæger, er det fuldkomment normalt at tabe mellem 30-150 hår om dagen som en del af hårets naturlige livscyklus.

Men hvordan ved man så, om hårene i afløbet er et resultat af, at man bare fælder helt normalt, eller om det virkelig er hårtab? Læs med og bliv meget klogere på hvorfor, du fælder meget hår. Plus, du får vores bedste råd, til hvordan du forebygger dit hårtab.

Indholdsfortegnelse

Er hårfældning normal?

Men hvis du fælder meget hår, hvordan finder du så ud af, om det er for meget? Her får du definitionen på almindelig hårfældning:

Det er helt normalt, til tider at fælde meget hår. Håret har ligesom alle kroppens andre celler sin helt egen livscyklus, og som jeg nævnte lige før, er det derfor helt normalt at fælde mellem 30-150 hår om dagen. Selvom det lyder af meget, så er det kun en meget lille mængde i forhold til de 100.000-150.000 hår, vi har på hovedet ad gangen. At man derfor fælder en helt normal mængde på 30-150 hår om dagen, vil altså ikke kunne ses på dit hårs tykkelse, og selvom du vil bemærke de fældede hår, der flyder rundt omkring, vil du ikke kunne se det på din hårpragt.

For at kunne forstå, hvorfor vi fælder meget hår til tider, og om vi nu også fælder for meget, eller om hårtabet faktisk er helt normalt, så er det vigtigt med et indblik i hårets livscyklus:

Hårvækst og hårfældning sker i en kontinuerlig cyklus med 4 hovedfaser. På ethvert tidspunkt i cyklussen befinder de 100.000-150.000 hår i vores hovedbund sig i forskellige faser af denne livscyklus. Dette er en rigtig god ting, da det betyder, at du ikke vil miste alt dit hår på én gang.

Hårvækst

Sådan fungerer hårets livscyklus:

1. Den anagene fase - Vækst

Når håret befinder sig i vækstfasen, dannes der hår i hårsækken, og håret vokser ud til en genetisk bestemt længde. Ca. 80-90% af dit hår vil normalt befinde sig i denne vækstfase ad gangen, og for håret på hovedet varer denne fase gerne 2-7 år. Længden af den anagene fase kan variere alt afhængigt af faktorer som f.eks. genetik, kost, alder og overordnet helbred. Siden din krops sundhed kan afgøre hvor længe og langt dit hår vil vokse, så har jeg selvfølgelig også en masse tips til gode vaner, der kan forlænge vækstfasen af dit hår og mindske mængden af hår, du fælder (men mere om dette lidt senere).

2. Den katagene fase - Overgang

Når håret når til dets maksimale længde, vil det rykke sig fri af hårroden, som derefter bliver inaktiv og vil begynde at skrumpe, alt imens håret bevæger sig op mod hudbarrieren. Når håret rykker sig fri af hårroden, så rykkes det også fri fra blodtilførslen, og vil altså ikke længere modtage næring indefra eller vokse yderligere. Denne overgangsfase er den korteste fase i hårets livscyklus og varer ca. 3-4 uger. Kun omkring 1% af din hårpragt befinder sig normalt i denne fase ad gangen.

3. Den telogene fase - Hvile

Når håret har været igennem overgangsfasen, hviler det lige under hudbarrieren i ca. 3-4 måneder, mens hårsækken genopbygges og gør sig klar til at gro et nyt hår nedenunder. I denne fase får håret ikke længere blodcirkulation, og alt aktivitet er stoppet. Derfor kaldes denne fase også hvile eller dvalefasen. Omkring 14% af hårpragten vil være i hvilefasen ad gangen. Hvilefasen er en del af afstødelsefasen (den eksogene fase).

4. Den eksogene fase - Afstødelse

Når det nye hår er klar til at gro ud nedenunder det hvilende hår, vil det gamle hår falde af helt naturligt og give plads til en ny vækstfase af det nye hår. Her vil du simpelthen tabe det hår, der nu har gennemgået hele dets livscyklus. Det er disse hår, du fælder hver dag, som sagt gerne mellem 30-150 hårstrå om dagen.

Når håret når den eksogene fase, er der ikke længere noget, du kan gøre for at forhindre, at håret falder ud. Efter den eksogene fælde-fase, vender hårsækken tilbage til at gro et nyt hår, og hårets livscyklus gentager sig selv på ny.

Hårtab vs. hårfældning

Hårfældning er altså en helt normal og nødvendig del af hårets vækstcyklus, men hvis du fælder meget hår i perioder, hvor du f.eks. taber mere en ca. 150 hårstrå om dagen, så kan det være, du lider af hårtab.

Mange former for hårtab forekommer, fordi en for stor mængde af hårsække går fra vækstfasen over i den katagene overgangsfase på samme tid, hvor hårene så 4-5 måneder efter også falder af på omtrent samme tid. Dette kan ske pga. mange ting, men f.eks. betydelig fysisk eller psykisk stress, sygdomsforløb, medicin, fødsel, drastisk vægttab, eller lignende er meget hyppige årsager til at hårsækken går over i overgangs- og hvile fasen før tid. Når man fælder meget hår på denne måde, hvor unormalt store mængder hår falder ud på omtrent samme tid, kan håret både føles og synes tyndere, end det normalt er. I sådanne tilfælde vil hårfældningen kategoriseres som hårtab.

Oplever du hårtab, så stiller du helt sikkert dig selv spørgsmålet: “Hvorfor fælder jeg så meget?” Så det svarer jeg selvfølgelig på lige her:

Hvorfor fælder jeg så meget?

Folk med krøllet hår er tilbøjelige til fælde mere hår end personer med glat, fint eller tyndt hår. Dette kan skyldes, dels at denne hårtype fra naturens side har flere hårstrå og er mere udsat, og dels at folk (nok mest kvinder) med krøllet hår har tendens til at bruge flere varmeredskaber, såsom glattejern, hvilket kan være meget skadeligt for håret. Høj varme fjerner hårets naturlige fugt, og det kan gøre hårlokkerne tørre og skrøbelige. Folk med langt hår fælder generelt også flere hår end folk med kort hår, da det lange hår er mere udsat for dagligt slid.

Derudover er der som sagt næsten utallige årsager til hårtab eller til at man fælder mere hår end normalt. Vi har været lidt inde på, at en del forskellige faktorer kan tvinge håret i overgangsfasen før tid. Den absolut hyppigste årsag, til at mænd og kvinder fælder meget hår og oplever med hårtab, er dog mere hormonelt og genetisk bestemt:

I langt de fleste tilfælde af hårtab, er årsagen noget, der kaldes androgen alopeci. Denne form for hårtab er ikke direkte relateret til hårets vækstcyklus, men i stedet til et hormon, der kaldes dihydrotestosteron (DHT). DHT dannes bl.a. i hårsækkene, og får hårsækkene til langsomt at skrumpe ind, til de til sidst helt holder op med at producere nye hår. Når dette sker, vil man kunne opleve, at man fælder meget hår, uden at der gror nye ud.

Hård hårstyling eller brug af alt for skrappe hårprodukter er også en meget hyppig årsag til, at man fælder meget hår. Bruger du derfor varme- og styling apparater som f.eks. føntørrer, krøllejern og glattejern, kan du ikke blot ende med et tørt og ødelagt hår, du kan også risikere at skade hårsækkene eller rive sunde hår ud, da hår og hårsække slides for meget i på daglig basis. På samme måde kan for skrappe hårplejeprodukter, med meget skrap kemi i som sulfater, parabener og ftalater, ikke blot udtørre huden i hovedbunden, men også skade hårsækkene og sende håret i overgangsfasen før tid.

En sidste årsag, der er værd at nævne i denne omgang, til at man fælder meget hår, er den kost, man spiser, og den livsstil, man leder. Hvis du ikke får dækket kroppens behov for gode næringsstoffer, vitaminer og proteiner i din kost, så vil dine hårsække svækkes, og håret vil blive tørt, trist og kruset eller i værste tilfælde falde af. At man fælder meget hår, kan altså sagtens skyldes ens kost og livsstil - man bliver nemlig, hvad man spiser.

Fælder du meget hår, eller er du bare mere nysgerrig på årsagerne til hårtab og hvordan, man behandler det bedst muligt, så læs her vores artikel om de hyppigste årsager til hårtab hos både mænd og kvinder.

Det vil kunne ses på dit hår hvis din krop ikke trives! Man kommer langt med sund kost og en aktiv livsstil.

6 tegn på at du fælder for meget:

Hvordan finder man så ud af, om alt er som det skal være, eller man rent faktisk lider af hårtab og fælder mere hår end normalt? Her har du 6 tydelige tegn på hårtab, du skal være opmærksom på:

 • Pletvist hårtab: Hvis du taber håret, så der efterlades runde, skaldede pletter i din hovedbund, kan det være et tegn på en sygdom, der hedder alopecia areata, også kaldet pletskaldethed. Oplever du, at du fælder meget hår på denne pletvise måde, så bør du kontakte din læge. I de fleste tilfælde kommer håret igen efter nogle måneder eller måske år.
 • Høje tindinger: Et af de første tegn på mandligt hårtab er, at håret i tindingerne begynder at tynde ud. Hvis du derfor fælder meget hår i tindingerne, så er det tegn på androgen alopeci; genetisk hårtab.
 • Udtynding på toppen af hovedet: Hvis du fælder meget hår på toppen af hovedet, så er dette endnu et tegn på androgen alopeci, genetisk hårtab hos både mænd og kvinder.
 • Sporadisk hårtab: Hos kvinder viser hårtab sig for det meste som en sporadisk udtynding over hele håret, og kvinder får derfor meget sjældent decideret skaldede pletter i hovedbunden. I stedet kan kvinder opleve, at de fælder meget hår over det hele på hovedet, og hele hårpragten derfor bliver tyndere over tid, når der opleves hårtab. Hvad der ellers karakteriserer kvindeligt hårtab, og hvordan du forebygger eller behandler det, kan du læse meget mere om i denne artikel om hårtab hos kvinder.
 • Hestehalen bliver tyndere: Kvinder med langt hår vil højst sandsynligt kunne mærke det på tykkelsen af deres hestehale, hvis de fælder meget hår og lider af hårtab. Diameteren af håret, når det samles i hånden, vil altså føles mindre end normalt.
 • Man fælder ekstra meget hår i løbet af dagen: Hvis du oplever, at du fælder mere end de normale 30-150 hår om dagen, enten fordi du har tålmodighed til at tælle dem (det går vi ikke ud fra, du har...), fordi børsten fyldes med hår hurtigere end normalt, eller fordi der pludselig er mere hår end normalt i afløbet efter, du har været i bad.

Før og efter Hairlust

Hairlust før og efter
Før
Foreløbigt resultat
Hairlust før og efter
Før
Foreløbigt resultat
Hairlust før og efter
Før
Foreløbigt resultat
Hairlust før og efter
Før
Foreløbigt resultat
Hairlust før og efter
Før
Foreløbigt resultat
Hairlust før og efter
Før
Foreløbigt resultat

* Resultater varierer fra person til person.

Se alle anmeldelser

Kroppen er heldigvis så smart indrettet, at den sladrer, når der er noget galt. Hvis man derfor fælder meget hår, kan det være et af kroppens mange små tegn og symptomer på, at der er noget, man bør ændre eller gøre noget ved.

Hvis du oplever et af disse tegn på hårtab, så er det altid en god idé, at tage en snak med din læge. Din læge eller hudlæge vil nemlig kunne diagnosticere årsagen til, at du fælder meget hår, og dermed hjælpe dig med at lægge en plan for hvordan, du kan behandle hårtabet.

De 8 bedste tips hvis du fælder meget hår

Selvom du ikke lider af decideret hårtab, kan det være noget så irriterende at fælde meget hår, og det kan gøre det svært at nå drømmene om et langt og tykt hår. For at mindske hårtabet, så du fremover kan undgå at fælde så meget hår, så får du her 8 effektive tips til, hvordan du kan styrke og forlænge hårets vækstfase:

1. Spis sundt og varieret:

Spis sundt og varieret

Vejen til et sundt hår starter indefra. Derfor er det super vigtigt, at du spiser en sund og varieret kost, rig på mange af de vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer, som håret har brug for - specielt hvis du fælder meget hår.

For at booste dit hårs vækst og undgå at fælde så meget fremover, er det altså en rigtig god idé at få masser af magre proteiner, sunde fedtsyrer og masser af vitamin- og mineralrige frugter, nødder og grøntsager hver eneste dag.

Er du ikke helt sikker på hvilke madvarer, du skal gå efter? Prøv disse:

 • Æg
 • Proteiner fra magert kød som fisk og kylling
 • Sunde fedtsyrer fra f.eks. nødder, avocado og olivenolie
 • Mørkegrønne grøntsager
 • Frugter og grøntsager, der er rige på Vitamin C, såsom citrusfrugter, gulerødder og rød peber

Hvis du ikke er den største fan af æg eller simpelthen ikke kan nå at få al den kål og de mange grøntsager ned hver dag, så kan et kosttilskud til håret være svaret til dig.

Hairlust’s kosttilskud til håret indeholder alle de vitaminer og mineraler, dine hårsække og hårceller skal bruge for at vokse sig sunde og stærke. En af hovedingredienserne er 5.000 mcg biotin. Biotin er et b-vitamin, der er essentielt for vedligeholdelsen af et normalt og sundt hår, og for at sætte det lidt i perspektiv, så skal du faktisk spise omkring 500 æg om dagen for at få samme mængde af biotin, som du får fra Hairlusts kosttilskud. Det er vidst de færreste, der kan klemme så mange æg ned om dagen… Og ikke nok med det, så er Hairlusts kosttilskud faktisk også både veganske, allergi-venlige, glutenfri, laktosefri og fri for syntetiske farve-, duft eller smagsstoffer.

Ved at nære og pleje dine hårsække med de vitaminer og mineraler, de har brug for, så kan du med et kosttilskud til håret forlænge den anagene vækstfase i hårets livscyklus og minimere hårfældning og hårtab.

Hairlust Hair Growth Formula kosttilskud kommer i 4 forskellige versioner:

Det er dog vigtigt at pointere, at et kosttilskud til håret ikke skal stå alene, men gerne være et supplement til en sund kost og livsstil. Selvom man tager kosttilskud, så bliver man stadig, hvad man spiser derudover.

2. Brug aktiver med dokumenteret effekt:

Der findes en række forskellige aktiver, som er udviklet til at fremme hårets anagene vækstfase, og således få håret til at vokse hurtigere og mere effektivt. Grow Perfect™ Hair Growth Serum indeholder hele 4 hårvækstaktiver: Redensyl™, CAPIXYL™, RootBioTec™ og Anagain™. Disse fire teknologier påvirker separate receptorer og stimulerer hårfolliklerne, fremmer væksten af nyt hår og reducerer hårtab synergisk. Du kan læse mere om Anagain™ og RootBioTec™.

3. Skru ned for varmen:

Skru ned for varmen

Hvis du fælder meget hår, kan det meget vel være fordi, du styler håret for ofte med alt for høj varme. Skru derfor godt ned for brugen af varmeapparater, og kan du ikke undvære din hårtørrer eller dit krøllejern i hverdagen, så skru ned for varmen, når du bruger dem. Daglig styling med varme fra sådanne apparater kan skade skællaget i håret og efterlade håret tørt og skrøbeligt. Over tid vil de skadede og skrøbelige hårstrå kunne falde ud og øge mængden af hår, du fælder.

Hårtest

Produkter skræddersyet til dit hår

Tag test

Så hvis du fælder meget hår og ofte bruger varmeapparater, vil det bedste altså være at holde en pause eller helt stoppe med brugen af dem. Jeg kan kun anbefale, at man omfavner sit naturlige hår og ens naturlige hårtype, efter lidt tilvænning vil du sikkert endda blive så glad for dine naturlige lokker, at du helt kan droppe glatte- og krøllejern fremover. Hvis du stadig ikke kan undvære varmeapparaterne, så sørg for at bruge varmebeskyttelse til håret inden styling!

4. Start fra bunden (børst fra spidserne og op):

Start fra bunden

At rede og udfiltre håret er selvfølgelig en naturlig del af en sund, daglig hårplejerutine. Når man reder håret, masserer man også hovedbunden, og stimulerer blodtilførslen til hårrødderne. Men man kan desværre let komme til at rive flere hår ud, end hvad godt er, hvis man børster håret forkert. Så hvis du fælder meget hår, er det måske en idé at genoverveje, hvordan du børster håret? At børste fra hovedbunden og ned til spidserne er et stort no go, da de små filtrede hår så har det med at ende som store, umulige knuder! Sørg for at starte fra bunden med spidserne og så nænsomt rede mere og mere ud. Hold godt fast i håret, én etage ad gangen, så du ikke river hårene ud fra hovedbunden eller gør unødig skade på hårstråene.

Hvis du gerne vil undgå at fælde unødvendigt, så er det også værd at overveje hvilken hårbørste, du bruger til dit hår. En skånsom hårbørste af bambus som Hairlust Bamboo Hairbrushes kan virkelig anbefales - og så husk at børste stille og roligt, så du ikke fælder for meget hår i processen.

5. Drop de stramme håropsætninger:

Drop de stramme håropsætninger

Hvis du elsker en god, stram knold eller hestehale på toppen af hovedet, som de fleste skandinaviske kvinder gør, eller en fræk, stram man-bun i nakken, så kan du uden at vide det bidrage til mængden af hår, du fælder hver dag. Stramme håropsætninger og snorlige, stramme fletninger kan nemlig sætte hårrødderne under stort pres hver dag, når de hiver og slider i håret. Dette kan bidrage til, at du fælder meget hår, hvilket jo selvfølgelig ikke er ideelt.

En god tommelfingerregel er, at det ikke skal stramme eller rive i håret, når du har sat det. Løsn derfor op for hestehalen eller knolden og undgå elastikker og spænder med skarpe metalkanter og metalsamlinger. Sæt i stedet håret med mere skånsomme elastikker som Hairlust Hair Rings eller nyd at håret oftere kan hænge løst og flagre lidt i vinden. Hvis du har en tendens til at fælde meget hår, så bør du nemlig ikke lide for skønheden på lige dette punkt.

6. Opgradér din baderutine

Opgradér din baderutine

Badet er den perfekte mulighed for at give håret lidt ekstra næring og kærlighed, hvis du fælder meget hår. Hvorfor? Fordi du med de rette produkter til håret kan give lokkerne den fugt og pleje, det har brug for, så det styrkes og dermed bliver mindre tilbøjeligt til at knække eller fælde:

Grow Perfect™ Duo shampoo og balsam er formuleret med klinisk dokumenteret Anagain™ og rosmarinolie, der har vist sig at forlænge hårets vækstfase og samtidig reducere hårtabsfasen, hvilket effektivt fører til forbedret hårvækst og tættere hår på så lidt som tre måneder.

Et lille ekstra tip til alle med langt hår: Husk altid at afslutte hårvasken med balsam. Mens Hairlusts shampoo er udviklet til at rense hår og hovedbund uden at udtørre hår og hovedbund, så er balsammen et vigtigt trin i hårvasken, der fugter og plejer længderne, så hårstråene forsegles, og håret efterlades bedre beskyttet efter hver vask. Et stærkt, beskyttet og velfugtet hår er et sundt hår, så hvis du har en tendens til at fælde meget hår eller have tørre og skrøbelige lokker, så husk altid balsammen.

7. Pas ekstra godt på de våde lokker:

Pas ekstra godt på de våde lokker

Hånden i vejret hvis det første, du gør efter badet, er at pakke håret godt ind i et stort, tungt bomuldshåndklæde. Hvis det er dig, så er du absolut ikke den eneste. Det er dog de færreste, der ved, at det faktisk kan skade håret at bruge håndklæder med grove bomuldsfibre, og at det er hårdt for både hår og hovedbund, at sætte håret op i et stort, tungt håndklæde.

Vores hår er nemlig absolut mest skrøbeligt og elastisk, når det er vådt, og derfor er det også langt mere modtageligt for slid fra grove og tunge håndklæder. Så når håret er vådt, er det en rigtig god idé at være ekstra blid og nænsom, hvis du i forvejen fælder meget hår eller gerne vil undgå, at håret knækker.

Prøv i stedet et skånsomt og blødt turbanhåndklæde som Hairlusts Bamboo Hair Towel Wrap Wrap Wrap, der er lavet af et super absorberende mix af 70% bambus og 30% bomuld. Bambus er nemlig et ekstra blødt, antibakterielt, absorberende, skånsomt og bæredygtigt materiale, som ikke vil skade dine skrøbelige våde hårstrå på samme måde som et stort, groft bomuldshåndklæde. Det passer endda perfekt til hovedet, så du ikke skal gnide håret tørt, men i stedet kan kan lave alt muligt andet, mens du venter på at håret tørrer af sig selv helt uden at knække.

8. Sørg for at få din (skønheds)søvn:

Sørg for at få din (skønheds)søvn

Alt, du kan gøre, for at holde din krop sund, frisk og fit for fight i hverdagen, vil også i sidste ende hjælpe dig med at vedligeholde et sundt hår og undgå, at du fælder meget hår. Blandt sundhedseksperter er der også bred enighed om, at én af de vigtigste og bedste ting, du kan gøre for dig selv og dit helbred er, at få nok søvn hver eneste nat. Forskere anbefaler faktisk, at voksne mellem 18-64 år får mellem 7-9 timers søvn hver nat.

For at sikre, at du får den søvn, du skal bruge, for at din krop og hjerne kan fungere optimalt, er det en god idé så vidt muligt at gå i seng på nogenlunde samme tid hver dag, og gerne i et køligt, mørkt rum. Derudover anbefales det, at man stopper med at udsætte sine øjne for lyset fra f.eks. TV-, computer- eller mobilskærme mindst 1 time før sengetid.

Ofte stillede spørgsmål om hårfældning

 • 1. Hvad er forskellen mellem hårtab og at fælde hår?

  Hvis du fælder meget hår, så kan det meget vel være hårtab, som du oplever. Det er dog normalt at der fældes op til 150 hår om dagen. Hvis du føler du fælder meget hår og mere end normalt, så er det dog oftest rigtigt, og vi anbefaler at starte behandling.

 • 2. Jeg fælder meget hår - hvad gør jeg?

  Forbedring af hårets sundhed involverer at opretholde en afbalanceret kost rig på essentielle næringsstoffer som proteiner, sunde fedtstoffer, vitaminer og mineraler. Derudover kan brug af hårvitaminer, undgå overdreven varmestyling, brug af skånsomme hårplejeprodukter, håndtering af stressniveauer og tilstrækkelig søvn hjælpe med at reducere hårtab og fremme sund hårvækst.

 • 3. Hvornår skal jeg konsultere læge i forbindelse med at jeg fælder meget hår?

  If you notice persistent or severe hair shedding, unusual hair loss patterns, or any other concerning symptoms related to your hair and scalp health, it's advisable to consult a dermatologist. A doctor can diagnose the underlying cause of your hair issues and recommend appropriate treatment options.

Hvis du bemærker vedvarende eller meget hårfældning vil vi først anbefale dig at prøve et kosttilskud til hår eller hårtabsprodutker fra Hairlust, såsom produkterne fra Grow Perfect. Hvis det ikke hjælper efter nogle måneder, så vil vi anbefale at du tager fat i din læge, som kan diagnosticere den underliggende årsag til dine hårproblemer og anbefale passende behandlingsmuligheder.

Jeg håber, du er blevet meget klogere på området og forhåbentligt mere fortrøstningsfuld i forhold til, om du fælder for meget hår eller ej.

Vores kunder siger

Fremragende

4.2 ud af 58.000+ anmeldelser

Relaterede indlæg

Se alle artikler
 • Hårtab hos mænd: Sådan kommer du tyndt hår i forkøbet!

  Hårtab hos mænd: Sådan kommer du tyndt hår i forkøbet!

 • Hvad skyldes hårtab hos kvinder? 8 årsager til at kvinder taber håret

  Hvad skyldes hårtab hos kvinder? 8 årsager til at kvinder taber håret

 • Vitaminer til håret: Her er de 10 bedste hårvitaminer & hvordan de virker

  Vitaminer til håret: Her er de 10 bedste hårvitaminer & hvordan de virker

 • Tyndt hår hos kvinder: 8 gode tips som giver mere fylde i håret

  Tyndt hår hos kvinder: 8 gode tips som giver mere fylde i håret

 • Hårtab efter graviditet: 5 nemme tips til at takle ammehåret

  Hårtab efter graviditet: 5 nemme tips til at takle ammehåret

Se alle artikler