12 uundværlige produkter i rejsestørrelse + gode hårplejetips, når du er på fartenSe alle artikler

12 uundværlige produkter i rejsestørrelse + gode hårplejetips, når du er på farten

Skal du ud at rejse, og er du på jagt efter nogle gode hårprodukter i rejsestørrelse, så du ikke går ned på dit hair-game på ferien, så behøver du heldigvis ikke at lede længere. Jeg hjælper dig med at finde en god shampoo i rejsestørrelse, tørshampoo og alt det andet uundværlige tilbehør til håret på farten. Alt det, der kan give dig et perfekt look fra du letter, til du lander.

Nu er tiden inde til at vinke farvel til alt postyret omkring din hårpleje, når du skal ud at rejse. Jeg vil gå på opdagelse i alt omkring den bedste rejsestørrelse til produkterne og det lækre tilbehør, så du kun behøver at medbringe en superlet kuffert og fortsat kan style håret, som du ønsker det, mens du er på farten. Jeg vil gennemgå det hele, lige fra den bedste shampoo i rejsestørrelse til de uundværlige stylingprodukter i rejsestørrelse og de små, lette børster, der lynhurtigt kan friske dit hår op. Denne artikel er simpelthen din adgangsbillet til et perfekt hår, når du er ude at rejse. Er du klar til at løfte din frisure til nye højder, når du er på farten? Så lad os se at komme i gang.

Indholdsfortegnelse

Hvad er fordelene ved et hårprodukt i rejsestørrelse?

Lad os lige starte med at få styr på, hvad en rejsestørrelse for produkterne egentlig er for noget? Kort sagt, er det dine yndlingsprodukter, bare i nogle mindre udgaver, som du kan have med i håndbagagen, og som ikke fylder en hel bunke.

Forestil dig, at du har din yndlingsshampoo og balsam lige ved hånden i nogle rejsestørrelser, eller at du kan finde den perfekte rejsestørrelse til tørshampooen, så du lynhurtigt kan friske håret op, når du er på farten. Det er lige nøjagtig det, en shampoo i rejsestørrelse giver dig mulighed for. Den kan få håret til at se lige så velplejet ud, når du er på farten, som når du er hjemme.

Travelsizes

Men først skal vi lige vende et af de meget vigtige spørgsmål: Hvilke regler er der egentlig for væsker i håndbagagen? Den gode nyhed er, at de fleste hårprodukter i rejsestørrelse lever op til alle luftfartsselskabernes krav vedr. væsker i håndbagagen. Ifølge Københavns Lufthavn må du nemlig medbringe én hel klar, genlukkelig 1-liters pose med alle de beholdere, du kan have i posen, så længe indholdet af de enkelte beholdere ikke overstiger 100 ml. Det betyder faktisk, at du kan drøne igennem security, uden at du behøver at undvære nogen af dine yndlingsprodukter. Med andre ord behøver du ikke at gå på kompromis med din sædvanlige hårplejerutine for at komme hurtigere igennem security.

5 grunde til at medbringe sine egne produkter i rejsestørrelse

Nu tænker du sikkert: Hvorfor overhovedet medbringe en shampoo i rejsestørrelse, når der højest sandsynligt allerede står en shampoo på badeværelset på hotellet? Og det er faktisk et godt spørgsmål. Selvom du som regel kan finde de gængse toiletartikler på badeværelset på de fleste hoteller, er der imidlertid flere gode grunde til, at du skal tage en shampoo i rejsestørrelse med på ferien.

 1. Du er sikker på, hvad der er i flasken: Når du tager en shampoo i rejsestørrelse med på rejsen, er du sikker på, at håret får nøjagtig den samme pleje som derhjemme. Når du bruger en rejsestørrelse til produkterne, sikrer du dig, at du får dine egne hårplejeprodukter med, så du ikke skal gå på kompromis med plejen af dit hår, mens du er på farten. På den måde kan du undgå at komme til at stå med et ustyrligt, elektrisk hår eller et hår, der er klasket helt sammen.
 2. Du har et hårprodukt, der passer perfekt til dine lokker: Vi er nødt til at se i øjnene, at de forskellige hårtyper har brug for forskellig pleje. Uanset om du har krøller, glat hår eller noget midt i mellem, har dit hår brug for en optimal pleje. Når du investerer i nogle små rejsestørrelser, og hælder dine yndlingsprodukter i dem, kan du fortsætte med at bruge de produkter, som håret har brug for, og som passer til netop din hårtype.
 3. Du kan undgå uønskede tilsætningsstoffer: Når du har fundet den rigtige rejsestørrelse til produkterne, og du kan tage dine egne produkter med, er der styr på tingene. Det betyder samtidig, at du ikke behøver at bekymre dig om allergi eller de giftige tilsætningsstoffer, der kan være i de hårprodukter, som hotellet tilbyder. Med den rigtige rejsestørrelse til tørshampooen vil du lynhurtigt kunne friske håret op, uden at skulle bekymre dig om at få en allergisk reaktion.
 4. Du kan lade den tunge kuffert blive hjemme: At rejse handler om at føle sig fri og let til mode, og det gælder også, når vi taler om din kuffert. Med de rigtige hårprodukter i rejsestørrelse kan du nyde det bedste af to verdener – en let kuffert og et lækkert hår. En shampoo i rejsestørrelse er designet til, at du kan bruge den på hele turen, uden at den behøver at optage en masse plads i toilettasken.
 5. Du kan lynhurtigt fikse frisuren: Der kan ske mange uventede ting på en rejse. Du kan blive offer for et stort regnskyl, vejret kan være ekstremt fugtigt, eller der kan ske en ændring i rejseplanen. Hvis du vælger en rejsestørrelse til tørshampooen, så den kan være i håndtasken, og du har din sammenfoldelige børste ved hånden, vil du lynhurtigt kunne fikse frisuren, uden at skulle ud og købe nogle nye produkter.

12 uundværlige hårprodukter i rejsestørrelse

Nu da vi har styr på rejsestørrelser og produkter - og da du er med på, at det er vigtigt at medbringe dine egne produkter i rejsestørrelse - er tiden inde til at se nærmere på alt det andet tilbehør til håret. Om lidt vil jeg give dig et bud på de allerbedste hårprodukter i rejsestørrelse, som kan holde styr på dine lokker, uanset hvor du befinder dig.

De bedste sæt med hårprodukter i rejsestørrelse

Sig goddag til dine nye rejsekammerater med produkterne fra Grow Perfect™ i rejsestørrelser. Disse produkter er specielt udviklet til det tynde hår og til dem, der kæmper med hårtab eller fælder meget hår. Sættet inkluderer en shampoo i rejsestørrelse, en balsam i rejsestørrelse og en volumengivende spray i rejsestørrelse (75 ml.) Når vi taler rejsestørrelser og produkter, er disse produkter ganske enkelt uundværlige. De indeholder nemlig en lang række af de naturligt plejende ingredienser, som styrker hårets vækst og hjælper med at forebygge hårtab. Dette sæt vil derfor efterlade dig med nogle fyldige, velplejede lokker.

 • En shampoo i rejsestørrelse: Shampooen indeholder en lang række naturlige ingredienser, som vasker håret rent og skaber de optimale betingelser for hårets vækst.
 • En balsam i rejsestørrelse: Provides hydration and fortification, leaving hair smooth and strengthened.
 • En volumengivende spray i rejsestørrelse: Når det gælder om at finde en god rejsestørrelse kommer vi ikke uden om en volumengivende spray. Denne spray er designet til at forsyne håret med en kraftig volumen og kan samtidig styrke det tynde hår ved at stimulere hårsækkene.

Til trods for at dette Grow Perfect™ sæt med små rejsestørrelser primært henvender sig til dem, der lider af hårtab og fint hår, er sættet samtidig en kærkommen hjælp, hvis man er på farten. Du skal bare huske at fylde disse rejsestørrelser op med dine yndlingsprodukter, når de er tomme.

Den bedste non-aerosol tørshampoo til rejsebrug

Tørshampooen Refresh Powder™ Dry Shampoo er en ægte gamechanger inden for tørshampoo i rejsestørrelse. Her får du den perfekte rejsestørrelse til tørshampooen. Denne non-aerosol pudder-tørshampoo er udviklet ved hjælp af en formel, der er baseret på 99% naturlige ingredienser. Den er det optimale valg, når du ikke kan komme til at vaske håret, men vil have et hår, der ser lækkert ud. Når du har påført tørshampooen, vil du stå med et hår, der er både friskt og luftigt.

Men hvad er det egentlig, der gør denne Refresh Powder™ Dry Shampoo så uundværlig? Det er, at den er baseret på en ikke-flydende, non-aerosol og meget let formel. Med den rigtige rejsestørrelse på tørshampooen og den ikke-flydende konsistens behøver du ikke engang at lægge denne tørshampoo ned i en klar pose, hvis du vil have den med i håndbagagen.

Den bedste hårvoks i rejsestørrelse

Til de mange hårbegejstrede globetrottere, som nægter at gå på kompromis med deres look, kan jeg varmt anbefale en Mineral Clay Wax i rejsestørrelse. Denne hårvoks, der er udvundet af 100% naturlige ingredienser, kan løfte dit look til det næste niveau og tilbyde et godt hold, når du styler håret.

Mineral Clay Wax forsyner håret med både struktur og hold og efterlader det med en mat finish, mens den samtidig virker fugtgivende, takket være sit store indhold af kakaosmør.

Den bedste volumengivende spray til rejsebrug

Til jer, der lever efter devisen ”jo større jo bedre” , og som gerne vil have mere fyld i frisuren, vil jeg præsentere den nye Volume Wizard™ Hair Powder i rejsestørrelse. Her får man virkelig noget for pengene i de små rejsestørrelser. Denne gamechanger inden for volumengivende pudderprodukter sikrer, at du og dine lokker er klar til at indtage hovedscenen, uanset hvor du befinder dig. Med et par enkelte pust får håret en flot struktur og et medium hold, som i den grad er modstandsdygtigt over for tyngdekraften. Derudover er denne hårpudder velegnet til alle hårtyper, farver og længder.

Dette volumengivende, non-aerosol pudderprodukt har en ikke-flydende konsistens, hvilket gør det til den perfekte rejsekammerat, når du er på farten. Giv håret en optimal styling, og lad den tunge kuffert blive derhjemme.

Det bedste produkt i rejsestørrelse til at tæmme babyhår

Når de mange elektriske hår truer med at ødelægge din frisure, er det en stor fordel at kunne række ud efter Final Touch™ Hair Styling Stick. Dette innovative hårprodukt i rejsestørrelse kombinerer magelighed med sofistikeret elegance. Resultat? En glat, flot finish, helt uden nogen irriterende flager, hvilket sikrer, at håret altid sidder perfekt. Hvis du lægger denne hårstick i tasken, vil du altid have et hemmeligt våben imod flyvsk og elektrisk hår, uanset hvor du befinder dig.

De bedste hårolier i smarte rejsestørrelser

Giv håret den optimale luksuriøse behandling med Moisture Hero™ Hair Oil og Split Fix™ Hair Oil i rejsestørrelser. Disse fantastiske produkter, som passer i lommen, forvandler plejen af rejsehåret til den rene luksus. Produkterne tilbyder en særlig blanding af ingredienser, der virker både fugtgivende, plejende og beskyttende.

Moisture Hero™ Hair Oil: Denne 100% naturligt udvundne, silikonefrie hårolie er en særlig gave til det tørre, krusede eller stride hår. Uanset din hårtype kan den forsyne håret med en helt essentiel fugtgivende effekt, hvilket vil efterlade dine lokker fugtmættede og med et friskt look. Det er bare om at huske at lægge denne hårolie i rejsetasken, når du skal ud at rejse.

Split Fix™ Hair Oil: Denne multiolie til håret indeholder hele fire økologiske olier og er skræddersyet til at udglatte dine spaltede spidser og forsyne håret med en flot glans. Hårolien er især ideel, hvis man foretrækker et look, hvor alt sidder perfekt. Hårolien beskytter også håret mod varmeskade, hvilket gør den til en alsidig kammerat, når du skal style håret på en ny måde.

Både Moisture Hero™ og Split Fix™ findes i rejsestørrelser, så du har mulighed for at forkæle håret med den nødvendige pleje, uanset hvor du befinder dig.

De bedste plejende produkter i rejsestørrelse til skægget

Til dig, der gerne vil have styr på skægget, kan jeg varmt anbefale, at du prøver produkterne i Wonder Beard™ serien, der fås i nogle praktiske rejsestørrelser. Med disse produkter kan du løfte skægplejerutinen til et helt nyt niveau. Produkter er kompakte, effektive og udviklet med omhu, og de kan hjælpe dig med at vinde herredømmet over dit skæg, uanset om du befinder dig hjemme eller er på farten.

 • Wonder Beard™ Shampoo: Her får du en rigtig god shampoo i rejsestørrelse, som kan rense og genopfriske skægget, hvilket sikrer, at det altid ser nyvasket og lækkert ud, uanset hvad dagen bringer.
 • Wonder Beard™ Grooming Oil: Denne skægolie, som er proppet med næringsrige ingredienser, er din nye uundværlige kammerat, når det gælder et blødt, glansfuldt og medgørligt skæg. Det her er hemmeligheden bag et blødt, fugtmættet skæg og det unikke ved de små rejsestørrelser.
 • Wonder Beard™ Growth Serum: Dette serum ser ikke ud af meget, men det har en fantastisk effekt, og det styrker skægvæksten, så du får lige det skæg, du ønsker dig.

Alle produkterne fra Wonder Beard™ findes i rejsestørrelser på under 100 ml, så du er sikker på, at de kan komme med på rejsen. Uanset hvilken hud- eller hårtype du har, kan du altid få det rigtige hårprodukt i rejsestørrelse fra Wonder Beard™.

De bedste stylingsredskaber og tilbehør til rejsen

Nu skal vi dykke ned i de mange uundværlige musthaves, lige fra de uundværlige stylingsredskaber til de forskellige former for tilbehør, du kan bruge, når du er på farten. Med det rette tilbehør vil du nemlig kunne forvandle din frisure til et rent mesterværk.

Børster og kamme, der kan fikse frisuren, når du er på farten

En god børste eller kam kan gøre hele forskellen for din frisure. Derfor synes jeg lige, at du skal møde disse fantastiske børster og kamme, som fås i forskellige rejsestørrelser, og som kan redde din frisure, når du er på farten.

 1. Wide-Toothed Bamboo Comb: Denne bredtakkede rejsekammerat er lavet af 100% bambusmateriale. Den er kompakt og glider let gennem håret. Den reder lynhurtigt det filtrede hår ud og kan efterlade dig med nogle lokker, der sidder perfekt.
 2. Vegan Bristle Brush, Small: Denne smarte, lille børste er udviklet med vildsvinelignende børstehår som er bløde og skånsomme på håret. Dens lille størrelse gør børsten en perfekt rejsemakker, når du er på farten!
 3. Wet Hair Detangler Brush: Denne kompakte børste er både velegnet til at rede det våde og tørre hår ud, hvilket gør den uundværlig på rejsen. Den passer i øvrigt perfekt til en anden rejsekammerat, nemlig en shampoo i rejsestørrelse. Så er du altid klar til et lækkert bad.

Skånsomme hårringe med et rigtig godt hold

Vink farvel til den stramme frisure, der giver hovedpine, og byd velkommen til de skånsomme hårringe. De kan både holde håret på plads hele dagen og sikrer samtidig, at elastikken kan tages ud af håret, uden at ødelægge håret. Hårringene tilbyder et godt greb om håret, uden at knække det, hvilket gør dem uundværlige på rejsen. Det gælder uanset, om du skal i motionsrummet, til poolen eller på en gåtur langs stranden.

Et superblødt håndklæde til en skånsom tørring

Når det handler om at tørre håret korrekt, er det ikke ligegyldigt hvilket håndklæde, du bruger. Mens hotelhåndklædet af bomuld måske godt vil kunne tørre håret tilstrækkeligt, vil et bomuldshåndklæde dog være en barsk omgang for håret. Det kan resultere i, at håret knækker eller begynder at kruse. Det er her, at det bløde bambushåndklæde kommer ind i billedet. Det kan både tørre håret på en skånsom måde og er samtidig billetten til et hår, der ikke kruser. Derudover kan bambushåndklædet tilmed tørre håret meget hurtigere end et bomuldshåndklæde. Det betyder, at du bliver hurtigere færdig og kan komme ud og opleve alle attraktionerne.

Få din skønhedssøvn på rejsen

Det kan være udmattende at rejse, og det er vigtigt, at du får din skønhedssøvn. Det kan måske virke lidt overdrevet at medbringe sit eget hovedpudebetræk, men det er en god beslutning, og det kan gå hen og blive en ægte gamechanger på rejsen.

Det bløde Silky Bamboo Pillowcase vil nemlig forvandle din skønhedssøvn til en luksuriøs oplevelse ud over det sædvanlige, uanset hvor du skal overnatte. Betrækket sørger for, at håret ikke begynder at kruse og reducerer samtidig eventuelle søvnrynker, så du kan stå op til et velplejet hår og en flot hud næste morgen. Hvorfor skal hovedpudebetrækket være af bambusmateriale? Fordi bambus er et antibakterielt og naturligt materiale, der virker temperaturregulerende. Det gør det til et oplagt materiale til et hovedpudebetræk.

Otte gode tip til at pleje håret når du er på farten

1. Overvej vejrforholdene

Inden du sætter dig op i flyet, bør du undersøge, hvordan vejret er på destinationen. Fugtigt vejr kan få håret til at kruse, mens et tørt klima kan byde på elektrisk hår. Forbered dig på vejrforholdene med de korrekte hårprodukter i rejsestørrelse, så du kan holde styr på frisuren.

2. Vælg en enkel frisure, der er let at sætte

Sørg for at have nogle gode rutiner, og vælg en enkel frisure, som kan modstå vejrforholdene. Uanset om du går efter en smart knold, nogle lækre heatless curls, som er krøller der laves uden brug af varme, eller en elegant hestehale, vil jeg foreslå, at du vælger en frisure, der både er hurtig at sætte og fikse.

3. Lad den tunge kuffert blive hjemme

Hvis du skal på en kortere rejse, og kun har håndbagage med, gælder det om ikke at pakke for meget. Så er det med at bruge de små rejsestørrelser og spare plads, så du kan komme hurtigt gennem security. Selvom du måske har mulighed for at medbringe lidt mere bagage, vil en shampoo i rejsestørrelse og den lille balsam alligevel være sagen, hvis opholdet kun varer en til to uger. Så behøver du nemlig ikke at slæbe rundt på en tung kuffert.

4. Husk en god tørshampoo

Skal du et sted hen, hvor du ikke har mulighed for at vaske hår hver dag? Så er det med at finde en flaske i rejsestørrelse til tørshampooen. På den måde har du mulighed for at friske håret op uden at vaske det.

5. Hold dig til de produkter, der er beregnet til din hårtype

Hold dig til de produkter, der passer til din hårtype. Hvis du ikke kan finde dine egne hårprodukter i rejsestørrelse, kan du i stedet investere i nogle tomme flasker, som fås i rejsestørrelser, og hælde dine egne produkter ned i dem. Dit hår fortjener nemlig den sædvanlige pleje, selvom du er på farten.

6. Pas på solen

Lad ikke solens stråler ødelægge din smukke hårfarve. Sørg for at tage en UV-beskyttende spray med, og beskyt lokkerne imod solskader og UV-skader.

7. Sørg for at pleje dine spidser

Der er rigtig mange ferieaktiviteter, der udtørrer håret. Sørg for at give dine spidser lidt ekstra pleje på ferien, og medbring en lille hårolie eller hårmaske. De fås også i rejsestørrelser. En lille smule fugt kan faktisk gøre en stor forskel, især når du er på farten.

8. Glem ikke kosttilskuddet

Hvis du tager et kosttilskud til håret til daglig, er det vigtigt at fortsætte med det på ferien. Et kosttilskud skal nemlig helst tages regelmæssigt for at virke optimalt, og dit hår fortjener en god pleje, selv når du er på ferie.

Hvis du sørger for at følge disse råd, når du skal ud at rejse, vil du være godt forberedt til rejsen og de nye vejrforhold. Det betyder, at du vil kunne glæde dig over dine flotte lokker på ferien.

Hårtest

Produkter skræddersyet til dit hår

Tag test

Husk, at dit hår fortjener det allerbedste, og at det ”allerbedste” altså også findes i rejsestørrelser. De mange forskellige hårprodukter i rejsestørrelse er nemlig din adgangsbillet til en optimal hårpleje og et smukt, velplejet hår, når du er på farten. I dag har vi bl.a. kigget nærmere på den korrekte rejsestørrelse til tørshampooen og på en shampoo i rejsestørrelse, så du ved, hvad der er af muligheder, når du skal ud at rejse. Du må heller ikke glemme alt det smarte tilbehør i forskellige rejsestørrelser, eller de ekstra stylingprodukter, der kan give dig det perfekte look på stranden. En tryg rejse med et lækkert hår venter forude.

Vores kunder siger

Fremragende

Relaterede indlæg

Se alle artikler
 • Hvad er en teasing brush? Her er din lynguide til toupering af håret

  Hvad er en teasing brush? Her er din lynguide til toupering af håret

 • Solbeskyttelse til håret: Sådan beskytter du dit hår mod solens skadelige stråler

  Solbeskyttelse til håret og solcreme til hovedbund: Her er vores bedste råd

 • Biotin til håret: Hvilke resultater kan du forvente & hvornår?

  Biotin til håret: Hvilke resultater kan du forvente & hvornår?

 • Kan en pille til håret give længere og fyldigere hår? Sådan virker det

  Kan en pille til håret give længere og fyldigere hår? Sådan virker det

 • Hvordan får man håret til at vokse hurtigere? 5 nemme tips & produkter

  Hvordan får man håret til at vokse hurtigere? 5 nemme tips & produkter

Se alle artikler