Piller mod hårtab: Virker det?Se alle artikler

Piller mod hårtab: Virker det?

 Det viser sig faktisk at 30 procent af kvinder og mænd under 30 år lider af hårtab. Du tænker sikkert "hvad kan jeg selv gøre for at bremse hårtab, og findes der en langvarig kur?" Få svaret her!

Selvom hårtab hos både mænd og kvinder er almindeligt, vil du sikkert give mig ret i at det er en irriterende lidelse. Og du er ikke alene!

I denne artikel garanterer jeg dig, at du vil blive klogere på, årsagerne til hårtab, og om vitaminer og piller kan være en løsning for dig. Jeg præsenterer dig samtidig for en undersøgelse, som beviser effekten af piller mod hårtab.

Indholdsfortegnelse

Hvad er årsagen til hårtab hos mænd og kvinder?

På et eller andet tidspunkt i livet vil de fleste af os opleve, at vores hår bliver tyndere. Der kan være tale om en kort periode i ens liv, hvor håret bliver synligt og mærkbart tyndere, men det kan også strække sig over en længere periode, hvorfor det er vigtigt at finde en diagnose og en kur. Før du begynder at ty til behandlinger eller piller mod hårtab, er det dog vigtigt at forstå hvorfor hårtabet i første omgang er opstået.

For både kvinder og mænd kan hårtab være arveligt eller et resultat af ændringer i hormonelle niveauer. Andre årsager til hårtab kan være af sundhedsmæssig karakter, såsom dårlig kost, graviditet, stress og reaktioner på medicinske behandlinger eller sygdomsforløb.

En anden hyppig årsag til hårtab hos mænd og kvinder kan skyldes forkert pleje af håret. Permanente farvninger, stramme frisurer, voks, forkert hårbørstning, saltvand, klorvand, kalk, vind og vejr, brug af glattejern, føntørrer eller andre varmebaserede stylingredskaber er bare et udpluk af eksempler på, hvad vi dagligt udsætter vores hår for. Disse vaner er alle utroligt hårde ved håret og kan derfor forårsage hårtab hos både mænd og kvinder, hvorfor det er ganske almindeligt at både unge som gamle søger efter behandlinger eller piller mod hårtab.

Findes der en kur mod hårtab, og hvad kan du selv gøre?

Afhængigt af hvad årsagen til dit hårtab er, er det vigtigt du tyer til den rette behandling, hvis du skal opnå varige resultater og et sundt hår. Det nytter altså ikke meget at begynde på kosttilskud og piller mod hårtab, hvis årsagen til, du lider af tyndt og slidt hår er, at du behandler håret dårligt ved at bruge en overdrevet mængde stylingprodukter i hverdagen, som slider ualmindeligt meget på håret.

Din hårpleje rutine kan være hårets bedste ven, men den kan også være hårets absolut værste fjende. Hvis du plejer håret med dårlige produkter fyldt med unaturlige ingredienser, bruger føntørrer, hårlak, hår extensions eller glattejern ofte, så skader du håret utrolig meget, og der kan være større sandsynlighed for at du taber håret. De største syndere når det kommer til hårtab er ofte at finde i din hårplejerutine. Derfor vil jeg i første omgang anbefale dig nøje at gennemgå din rutine og tænke på, hvad du kan gøre anderledes for at skåne dit hår. Brug eventuelt denne guide med tips og tricks til hvordan, du får langt hår hurtigere. Her rådgiver vi i, hvordan man med 10 nemme og effektive ændringer i hårplejerutinen kan give håret de bedste muligheder for hurtigt at gro både langt og sundt.

Hvis dit hårtab udelukkende er et resultat af mangelfuld eller dårlig hårpleje, så er mit råd altså:

  1. Straks at stoppe de dårlige vaner og begynde at tage dig godt af dit hår.
  2. At hjælpe hårvæksten på vej igen med naturlige kosttilskud og piller mod hårtab. Dette fortæller jeg lidt mere om nedenfor.

Hvis du har mistanke om, at dit hårtab kan skyldes sundheds- eller sygdomsrelaterede årsager, så er det vigtigt, at du først går til din læge for at få en korrekt diagnose for derefter at kunne finde den rette løsning til dig. Disse løsninger kan ofte være en større livsstilsændring, specifikke ændringer i kosten eller kosttilskud og piller mod hårtab. Vi har skrevet en artikel om de 6 mest almindelige årsager til hårtab, hvor vi gennemgår symptomer og anbefalede behandlingsformer.

Før og efter Hairlust

Hairlust før og efter
Før
Foreløbigt resultat
Hairlust før og efter
Før
Foreløbigt resultat
Hairlust før og efter
Før
Foreløbigt resultat
Hairlust før og efter
Før
Foreløbigt resultat
Hairlust før og efter
Før
Foreløbigt resultat
Hairlust før og efter
Før
Foreløbigt resultat

* Resultater varierer fra person til person.

Se alle anmeldelser

Kan piller mod hårtab hjælpe?

Undersøgelser har vist at specifikke vitaminer, mineraler og proteiner kan have en yderst positiv effekt på at minimere hårtab og styrke håret betydeligt. Hvis du er i mangel af f.eks. biotin kan symptomerne vise sig i hårtab og tyndt hår. Ligeledes kan en mangel af zink hæmme hårvækst og forårsage tyndt hår.

For at opretholde et sundt og tykt hår kan man altså ikke undvære disse mange vitaminer og mineraler, men at indtage de rette mængder kan være svært i en travl hverdag. Her kan et dagligt indtag af kosttilskud og piller mod hårtab være yderst gavnligt til at hjælpe dig med at danne det bedste næringsmæssige grundlag for at vokse et langt og tykkere hår hurtigere.

Piller mod hårtab - bevist for effekt!

En undersøgelse fra september 2018 foretaget af en dermatologisk forskningsorganisation ved navn Dovepress, viser hvordan kliniske og medicinske forskere har fundet frem til hvilken effekt brugen af piller mod hårtab kan have. I undersøgelsen tog 120 kvinder i alderen mellem 18 og 60 år vitaminpiller mod hårtab i en periode på 180 dage. Undersøgelsen viste at specifikke vitaminer såsom zink, biotin, jern, vitamin A, C, E, og B complex i perioden førte til, at over 87 % af testpersonerne oplevede formindsket hårtab. Samtidig oplevede over 70 % af testpersonerne en forbedring i kvaliteten af deres hår.

piller mod hårtab studie

Kilde: Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology

Hvad med kosten, har den betydning for hårtab hos mænd og kvinder?

Vi ved alle, at en sund kost kan gøre meget for et sundt indre og ydre. Du bliver, hvad du spiser, siger man gerne. Ligesom alle andre celler i kroppen, gælder dette også for håret, både hårsække og hårstrå. Det er derfor en god idé at forsøge at undgå sukker og fede fødevarer, der er baseret på umættede fedtstoffer. På samme måde er et stort forbrug af alkohol og tobak heller ikke særligt godt for hverken hår, hud eller negle.

Hvis din krop ikke trives, vil den heller ikke belønne dig med et sundt og fyldigt hår. Husk den indre hårpleje.

 

Kvinder og mænd som har succes med at mindske hårtab gør især 2 ting rigtigt:

  1. For det første tænker de over, hvordan de plejer deres hår gennem både kost og produkter.
  2. For det andet bruger de dagligt et kosttilskud såsom vitaminer eller piller mod hårtab.

Hvilket produkt kan hjælpe mod hårtab hos mænd og kvinder?

Udover en bedre generel sundhed og skånsom pleje af håret i hverdagen, kan man hjælpe hårvæksten og den generelle sundhed af håret godt på vej med et kosttilskud, der er specifikt sammensat til at booste hårets næringsmæssige grundlag. Hairlust har udviklet sådanne kosttilskud og yderligere tilpasset dem til både mænd og kvinder. Der er nemlig små forskelle i hvilke næringsstoffer, der er bedst egnede til at hjælpe hårvæksten på vej ved de to køn.

Hairlust Hair Formula Tablets for Men er et kosttilskud med en blanding af næringsstoffer, mineraler og vitaminer heriblandt en høj dosis af biotin, zink og selen, der er specielt designet til at bidrage til vedligeholdelse af et normalt hår hos mænd. Disse piller mod hårtab findes også til kvinder i en formular udviklet for at danne det bedste næringsmæssige grundlag mod hårtab hos kvinder. Disse hedder Hairlust Hair Formula Tablets for Women. Kunsten er at begynde at bruge det så snart, at du begynder at opleve symptomer på hårtab og/eller tyndt hår. Hairlust kan hjælpe med at vedligeholde en optimal mængde at de vitaminer og mineraler kroppen har brug for, for at vokse et sundt og tykt hår.

Hvis du er én af os, der ikke er helt så vild med at sluge piller, eller som egentlig bare vil have lidt nemmere ved at huske det daglige kosttilskud, så har Hairlust med deres Hair Gummies gjort det hele lidt sjovere. Jeg indrømmer det gerne, jeg er én af dem, der kan glemme at tage mine kosttilskud flere dage i træk, så derfor er jeg vild med Hairlusts løsning på problemet. De har nemlig lavet kosttilskuddet i en vingummi-form, som smager helt fantastisk, og som faktisk bare virker vildt godt. Her er det eneste øv, at man ikke må tage mere end 3 om dagen.

Igen er der en forskel i kosttilskuddet til mænd og kvinder - ikke bare farven. Til mænd fås Hairlust Hair Gummies Men og til kvinder Hairlust Hair Gummies.

Hvad er fremtiden inden for hårtab?

Hårtab hos kvinder og mænd er et område, hvor der konstant er intensiv forskning for at forbedre produkterne på markedet. Der forskes hele tiden i nye lægemidler og piller mod hårtab, som kan øge hårvæksten og sætte en bremser for hårtab.

Produkterne fra Hairlust er sammensat på baggrund af kliniske forsøg af førende farmaceuter og ernæringseksperter i Tyskland og Danmark. Ingredienserne i produkterne er baseret på nyeste forskning, hvorfor du kan være sikker på, at du får den mest nutidige kur og dermed mulighed for at kunne danne det bedste næringsmæssige grundlag for at undgå hårtab.

Hårtest

Produkter skræddersyet til dit hår

Tag test

Der findes ingen mirakelkur mod hårtab hos mænd og kvinder, men det er bevist, at en kombination af gode hårplejerutiner og piller mod hårtab har en positiv effekt på hårvæksten og derved behandling af hårtab.

Vores kunder siger

Fremragende

4.2 ud af 58.000+ anmeldelser