SugarBearHair vs. Hairlust Hair GummiesSe alle artikler

SugarBearHair vs. Hairlust Hair Gummies

 Du er sikkert enig med mig i, at det kan være utrolig svært at finde ud af, hvad forskellen på de mange kosttilskud er. For at mindske forvirringen har jeg derfor lavet en sammenligning af Hairlust Hair Gummies og vingummierne fra SugarBearHair. Læs med her, så prøver jeg at gøre dig lidt klogere på forskellene mellem de to populære produkter.

Jeg var selv meget forvirret over forskellene på kosttilskud til pleje af mit hår, da jeg stod og skulle vælge, og derfor vil jeg gøre beslutningen mere overskuelig for dig! Jeg har sat mig for at sammenligne vingummi kosttilskuddene fra SugarBearHair og Hairlust for at give dig et bedre overblik over de to produkter, og jeg lover dig, at denne artikel vil gøre dig klogere på både SugarBearHair og Hairlust samt hvad forskellen er på de to.

Der har de seneste år været stor omtale af begge produkter og samtidig har begrebet 'inner beauty' vundet vej frem og er blevet betydeligt mere populært. Flere danske og internationale beauty awards har tilføjet inner beauty som en helt ny kategori, fordi vi endelig er blevet opmærksomme på, hvad kosttilskud kan gøre for at øge både sundhed og skønhed. Dette går hånd i hånd med, at vi er blevet mere bevidste om at skønhed også kommer indefra og ikke udelukkende handler om hvad, man tager på.

De omdiskuterede vingummi vitaminer kategoriseres som kosttilskud nøjagtigt ligesom dine almindelige vitaminpiller. Derudover har mange kendisser og influencers fortalt om deres oplevelse med produkterne på sociale medier og skabt øget opmærksomhed, og jeg er sikker på at du har set enten Hairlust eller SugarBearHair i et opslag på de sociale medier. Men lad mig komme til sagen!

Indholdsfortegnelse

Alt om Hairlust Hair Gummies

Hairlust har produkter bestående af både kosttilskud og hårplejeprodukter, der sikrer optimal indre og ydre pleje af håret, og som samtidig bidrager til hinandens effekt.

Hairlust Hair Gummies er et award-nomineret, dansk vitamintilskud, som er sammensat af essentielle vitaminer og mineraler, som din krop har brug for, for at danne det bedste næringsmæssige grundlag for at vokse et sundt, langt og tykkere hår. Hairlust Hair Gummies indeholder ligesom SugarBearHair, vitale ingredienser for sund hår. Vitaminerne fra Hairlust smager af dejlige sommerbær, og formen er sød og blød. Derudover er Hairlust Gummies sukkerfrie!

Den naturlige farve i vingummierne stammer fra lilla gulerodssaft og ikke karmin, hvorfor Hairlust Gummies er egnet for veganere samt laktose intolerante. Hairlust er baseret på helt naturlige smagsstoffer og farvestoffer, og så er de kalorielette, da de ikke indeholder sukker.

Hairlust Hair Gummies - Pris

Hairlust Hair Gummies koster 249,- for 1 bøtte, 499,- for 3 bøtter.

Køb Hairlust Hair Gummies her.

En bøtte af Hairlust vingummi vitaminer holder til én måned og indeholder 90 vingummier. Det anbefales at tage produktet i minimum 3 måneder for at optimal effekt opnås. Det gør sig gældende for de fleste andre gængse kosttilskud på markedet. Produktet kan købes på nettet og i udvalgte danske saloner og klinikker, inkl. Matas i Danmark.

Du kan finde alle de danske forhandlere af Hairlust her. Hairlust forhandles i alle Matas butikker, på apoteker og hos din lokale frisør eller helsekostbutik.

Hairlust Hair Gummies - opsummering

Ligesom Sugar Bear Hair, så bliver Hairlust spist af adskillige kendisser, som har skrevet blogindlæg og fortalt om deres oplevelse med produkterne på de sociale medier. En væsentlig forskel mellem de to produkter er, at Hairlust er billigere end SugarBearHair, og der er især penge at spare ved køb af flere bøtter, som alligevel anbefales for optimal effekt. Derudover så forhandler Hairlust både kosttilskud og hårplejeprodukter i deres sortimentet, som alle fokuserer på behovene hos kvinder og mænd i de nordiske lande i forhold til den typiske næring, livsstil, klima og hårplejerutiner, der er gældende her. Hairlust kan anvendes af alle, uanset hårtype eller hårfarve.

Hairlust anmeldelse

Alt om SugarBearHair blå vingummi bamser

SugarBearHair har ét produkt til håret i deres sortiment, deres blå vingummi vitaminer. Sugar Bear Hair indeholder mange af de samme effektive ingredienser som Hairlust Hair Gummies.

SugarBearHair's blå vingummibamser smager fantastisk, og deres form og smag gør det til en sjov oplevelse hver dag. Den meget kraftige blå farve, der er særligt kendetegnende for SugarBearHair, kommer fra syntetiske farvestoffer og ikke naturlige ingredienser som den lilla gulerodssaft, der giver Hairlust Hair Gummies deres lyserøde farve.

SugarBearHair kan forhandles online og i udvalgte danske saloner. SugarBearHair er egnet for vegetarer samt laktose intolerante og hver bøtte indeholder 60 gummies og holder til en måned. Ligesom Hairlust Hair Gummies skal SugarBearHair tages hver dag, og det anbefales at tage dem i minimum 3 måneder for at optimal effekt opnås. Ligeledes har kendisser og influencers, dog hovedsagligt fra USA, fortalt om deres oplevelser med SugarBearHair.

sugarbearhair

Sugarbearhair - Pris

SugarBearHair kommer fra USA og har en vejl. salgpris på 279,- for 30 dags forbrug.

Konklusion af sammenligning

Både Hairlust Hair Gummies og Sugar Bear Hair indeholder ganske få kalorier. Hairlust Gummies er sukkerfrie. Begge vingummi vitaminer indeholder vitamin A, C, D, E, B-kompleks (B5, B6, B9, B12) og biotin. Begge produkter indeholder 5.000 mcg biotin per anbefalet daglig dosis, men Hairlust Hair Gummies indeholder dog mere zink og vitamin B5, B6, B9 og B12, som alle har været meget involveret i forskning, der har testet virkningen af vedligeholdelse af sundt hår hos kvinder med et overtal af positive resultater.

Du kan finde de nøjagtige ingredienser i Hairlust Hair Gummies på denne næringsdeklaration. En anden væsentlig, men skjult forskel er, at SugarBearHair kun er vegetabilsk, hvorimod Hairlust er vegansk.

Der findes visse vitaminer, mineraler og næringsstoffer heriblandt Zink og Biotin, som forskning og studier viser har en effekt på håret.

Der findes ingen mirakelmidler, som virker efter første dag man har taget dem. Det er meget individuelt, hvor hurtigt disse to kosttilskud virker, og hvilken effekt man først oplever - om det er mindre hårtab, hurtigere hårvækst eller stærkere negle varierer fra person til person. Hvis du henvender dig til en helsebutik fx Helsam og spørger, hvornår et tilfældigt kosttilskud virker, så anbefaler de dig at tage det i minimum 3 måneder før, du kan være sikker på at opleve den optimale effekt af produktet. Hvis du læser anmeldelser på TrustPilot, så vil du dog hurtigt lægge mærke til, at de fleste kunder har udmeldt utrolig positiv respons, og dem som spiser 3 hver dag, som er den anbefalede mængde, oplever resultater allerede efter 1-2 måneder. Du kan finde begge TrustPilot profilerne i nedenstående links, som giver en meget god fornemmelse af, hvor tilfredse kunderne har været med SugarBearHair og Hairlust.

Hairlust og Sugar Bear Hair minder på mange måder om hinanden, når det kommer til konceptet. Vitaminerne smager begge godt, og ingredienserne, bl.a. biotin og zink, er effektive til opretholdelse af et normalt hår. Du kan læse om hvilke vitaminer der styrker håret her.

Hvis du ønsker svar på dine spørgsmål eller søger råd og tips, så kan det være gavnligt at kontakte kundeservice hos enten SugarBearHair eller Hairlust. Søger du dansk kundeservice og rådgivning, så er Hairlust oplagt, da du vil snakke med andre danskere på enten live-chat eller e-mail. Kontakt kundeservicen hos Hairlust her.

Det er vigtigt at huske på, at hvis du ønsker at få et sundt, stærkt og langt hår, så kræver det både god indre og ydre pleje af håret. Jeg kombinerer både indre pleje i from at kosttilskud, og en god ydre pleje af håret, bl.a. shampoo uden sulfater (SLS/SLES). Det har givet utrolig god effekt på sundheden af mit hår!

Jeg anbefaler dig, at du prøver dig frem og ser, hvilket af de to vingummi vitaminer du synes bedst om og hvor du oplever den ønskede effekt.

Vores kunder siger

Fremragende

Relaterede indlæg

Se alle artikler
 • Hvad er en teasing brush? Her er din lynguide til toupering af håret

  Hvad er en teasing brush? Her er din lynguide til toupering af håret

 • Solbeskyttelse til håret: Sådan beskytter du dit hår mod solens skadelige stråler

  Solbeskyttelse til håret og solcreme til hovedbund: Her er vores bedste råd

 • Biotin til håret: Hvilke resultater kan du forvente & hvornår?

  Biotin til håret: Hvilke resultater kan du forvente & hvornår?

 • Kan en pille til håret give længere og fyldigere hår? Sådan virker det

  Kan en pille til håret give længere og fyldigere hår? Sådan virker det

 • Hvordan får man håret til at vokse hurtigere? 5 nemme tips & produkter

  Hvordan får man håret til at vokse hurtigere? 5 nemme tips & produkter

Se alle artikler