Sådan skaber du den populære frisure "Wet Hair Look" trin for trinSe alle artikler

Sådan skaber du den populære frisure "Wet Hair Look" trin for trin

Det flotte wet hair look er for alvor gået hen og blevet et symbol på glamour og elegance, og mange af de kendte, lige fra de største Hollywood-stjerner til de hotteste influencere, har taget denne nye hårtrend til sig. Hvis du også vil lære, hvordan man laver dette elegante, tilbagestrøgne look, er det bare med at læse med her.

Den specielle wet hairstyle er de senere år gået hen og blevet en fast del af modebilledet for alle dem, der vil have en elegant og tidløs frisure. Selvom det umiddelbart kan virke som en lidt uoverskuelig opgave at kaste sig ud i et wet hair look, er det rent faktisk overraskende enkelt og lige til.

I denne guide vil jeg se nærmere på nogle af de hemmeligheder, der ligger bag det perfekte wet look hair, og jeg vil gå i dybden med en række produkter, teknikker og inspirerende tip, så du kan få det bedst tænkelige resultat, hvis du kaster dig ud i denne nye stil.

Indholdsfortegnelse

Hvad er et "wet hair look"?

Selvom navnet måske antyder det, er der faktisk ikke tale om en frisure, hvor man har drivvådt hår, men derimod en frisure, der er skabt ved hjælp af de helt rigtige produkter og teknikker. Hvis man skal skabe det perfekte wet look hair, handler det om at bruge en række specialprodukter, som f.eks. en stylingsgel, hårolie og hårspray. Disse produkter samarbejder nemlig om at skabe en særlig skinnende finish, som efterligner det våde look, samtidig med at give et stærkt hold. Denne elegante og tjekkede frisure kan tilpasses til enhver stil, lige fra den tilbagestrøgne hestehale til de rodede krøller.

Er denne frisure velegnet til alle hårtyper?

Det smarte ved wet look hair er, at denne stil er så alsidig, og at man kan skabe looket i flere forskellige hårtyper og længder. Uanset om du har glatte, krøllede, korte eller lange lokker, vil du kunne tilpasse denne stil efter din hårtype og dine ønsker.

Hvis du har glat hår, er det utroligt enkelt at lave et wet hair look. Den elegante og glansfulde stil passer som fod i hose til et glat hår og giver dig et look, der er både tjekket og supermoderne. Du behøver dog ikke at fravælge det smarte wet look hair, bare fordi du har krøllet hår. Et lækkert fald eller nogle krøller kan nemlig give dit wet hair look et ganske særligt tvist, hvor den ekstra glans i den grad kan være med til at fremhæve dine krøller.

I næste afsnit vil jeg dykke ned i, hvordan du kan få et rigtig lækkert wet look hair, med udgangspunkt i de forskellige hårtyper og frisurer. Så nu er det om at sætte dig godt til rette og tage med på en rejse, hvor du vil få en masse gode tip til at få det helt rigtige wet hair look.

Sådan laver du et klassisk wet hair look

Når du skal lave det perfekte wet look hair, er det bedst at følge denne procedure, som vil kunne forvandle dit normale look til et rent mesterværk. Uanset om du går efter et afslappet hverdagslook eller et mere elegant og stilrent look, skal du bare følge punkterne i denne guide. Det er med til at sikre, at du trygt kan tage denne moderne trend til dig.

1. Begynd med at gøre håret tilpas fugtigt

Begynd med at gøre håret tilpas fugtigt

Når du skal lave det perfekte wet look hair, er første punkt på dagsordenen at sørge for at skabe det rette fundament. Inden du går i gang med processen, skal du sørge for, at håret er rent og tilpas fugtigt (ikke drivvådt). Det bedste udgangspunkt er, at håret er omkring 50-60 procent fugtigt. Alternativt kan du også gøre håret fugtigt med en fine mist sprayflaske, en smart lille sprayflaske til at forstøve håret uden at gøre det drivvådt. Hvis du vil have et wet look hair med en knold eller en hestehale, i stedet for et løsthængende hår, kan du godt arbejde med håret, selvom det er tørt, især hvis håret er lidt fedtet.

2. Brug de rigtige produkter (og i rigelige mængder)

Brug de rigtige produkter

Hemmeligheden bag det tjekkede wet hair look er de produkter, der bruges til at skabe frisuren. Du skal først og fremmest bruge en stylingsgel til wet look fra rod til spids, med særlig fokus på hårrødderne. For at opnå det bedst mulige resultat bør du blande din stylingsgel med nogle andre hårprodukter, f.eks. en hårolie, hårcreme eller hårmousse. Hvis du kun bruger hårgele, kan det nemlig risikere at gøre håret en anelse stift og porøst, hvorimod du vil kunne opnå et langvarigt hold og en mere blød struktur med den rette blanding af de forskellige stylingprodukter. Så prøv at være kreativ og brug en god portion af de forskellige produkter. Dette punkt danner grundlag for, at du kan få en flot, glansfuld finish i håret, hvilket er det, der er selve definitionen på wet look hair.

Et lille tip: Hvis du har meget tykt hår, bør du dele håret op i sektioner, så det er lettere at få fordelt produkterne.

3. Skab din nye stil med den rette præcision

Skab din nye stil med den rette præcision

Næste punkt på dagsordenen er at style håret, så du får den frisure, du ønsker dig. Er du på jagt efter et tilbagestrøget, elegant og stilrent look, vil det være en fordel at bruge en tæt paddle brush, en teasing brush eller en kam. Hvis du har krøllet hår, kan du også bruge fingrene eller nogle af de børster eller kamme, der er designet til krøllet hår, så du kan bevare krøllernes naturlige struktur. Nu har du mulighed for at skabe nøjagtig det wet hair look, som passer til din personlige stil, og det gælder uanset, om du er på jagt efter en flot hestehale, et løst hår eller nogle sirlige krøller. Du kan finde meget mere inspiration længere nede i artiklen.

4. Sæt prikken over i’et med en flot glans og et perfekt hold i håret

Sæt prikken over i’et med en flot glans

For at forstærke hårets glans i din wet hairstyle, er det en god ide at slutte af med at bruge en god, fugtgivende hårolie. En hårolie kan nemlig give frisuren det sidste lille tvist: Den flotte glans. Her kan du med fordel bruge en hårspray som kan holde frisuren på plads hele dagen. Til de små flyvske hår vil det være sagen at bruge Final Touch™ Hair Styling Stick, som hjælper med at tæmme de små flimrehår. På den måde kan du få et perfekt, gennemført look.

Ved at følge ovennævnte punkter kan du nu skabe det perfekte wet look hair og forvandle dine lokker til et glansfuldt mesterværk, der skaber opmærksomhed og understreger din elegante stil. Om lidt vil jeg se nærmere på de overvejelser, der er i forhold til forskellige hårtyper og frisurer. Det skal sikre, at du kan få det bedst mulige resultat, når du kaster dig ud i en wet hairstyle.

Sådan laver du et hair look i et krøllet hår

Hvis du er indehaver af et krøllet hår kan det i sig selv faktisk være med til at give dit wet look hair et ekstra raffineret tvist. Hvis du vil prøve en wet hairstyle i et krøllet hår, er der dog lige et par ekstra ting, du bør tage i betragtning.

1. Begynd med at give det krøllede hår den nødvendige fugt

Et krøllet hår har tendens til at være mere tørt i det, så derfor skal du sørge for, at dine krøller får tilført den nødvendige fugt og pleje. Derfor bør du begynde med at vaske håret i et af de mange godkendte Curly-Girl-produkter, og sørge for at dit krøllede hår er tilpas fugtigt, inden du begynder at bruge stylingprodukter.

2. Vælg de stylingprodukter, der er udviklet til et krøllet hår

Vælg nogle af de produkter, der er udviklet specifikt til et krøllet hår for at opretholde og understrege hårets naturlige struktur. Det kan f.eks. være en hårgele til krøller, som giver et godt hold i håret, uden at gøre det stift og ubevægeligt. Hvis du vil opnå det bedst mulige resultat, bør du kombinere en hårgele med en fugtgivende krøllecreme, en plejende hårskum til krøller og/eller en plejende silikonefri hårolie. Det vil give dig den perfekte frisure, med en blød, bevægelig struktur i håret. Et krøllet hår har brug for et ekstra tilskud af fugt, hvilket betyder, at det er en god ide at bruge flere stylingprodukter på samme tid, hvis du vil have det perfekte wet look hair. Sørg for, at hver eneste af dine krøller får en omgang med de plejende produkter.

3. Nu er tiden inde til at style og sætte det krøllede hår

Brug fingrene eller en speciel hårbørste til krøller til at få styr på de enkelte krøller og sikre den perfekte balance mellem et lækkert wet look hair og krøllernes struktur. Hvis du foretrækker et længere og mere glat look, kan du bruge nogle hårspænder, mens håret tørrer. Opdel håret i sektioner, med nogle få sektioner ad gangen, hiv en anelse i krøllerne, og brug så spænderne til at fastholde håret, mens det tørrer. Denne teknik er med til at glatte krøllerne lidt ud, hvilket giver et resultat, der vil kunne holde lidt længere.

Instruktionsvideo: Skab det perfekte wet hair look i et krøllet hår

I denne video kan du høre alle hemmelighederne bag det moderigtige wet look hair og se, hvordan du hurtigt og enkelt, ved hjælp af nogle få tip, kan få en rigtig flot frisure. Denne wet hairstyle har nogle elegante, stilrene sektioner i pandehåret, som er stylet med en krøllecreme og sat bag ørene, mens resten af håret har bevaret sin naturlige struktur og er stylet med en volumengivende hårmousse.

De produkter, der bruges i videoen, er:

Sådan laver du en opsat knold med wet hair look

En af de mest elegante frisurer inden for wet hair looket er knolden i nakken, og den er velegnet til stort set alle hårtyper. Om lidt vil jeg føre dig gennem en række punkter, så du kan få en opskrift på den perfekte knold i et wet look hair, da det er en utrolig elegant og alsidig frisure, til både hverdag og fest.

1. Undgå at gøre håret drivvådt

I modsætning til en wet hairstyle med løsthængende hår, skal der ikke så meget fugt til at lave en opsat frisure. Når du skal lave en flot knold kan håret derfor enten være tørt eller en anelse fugtigt, alt afhængigt af hvad du foretrækker. Løsningen med det tørre hår er selvfølgelig utrolig optimal, hvis du har travlt, eller hvis dit hår i forvejen er småfedtet. En elegant knold kan nemlig lynhurtigt pifte hele dit look op og skjule, at håret måske trænger til at blive vasket.

2. En minimalistisk tilgang giver et fantastisk resultat

Det smarte ved denne frisure er, at den er utrolig hurtig og enkel at lave. Det er den, fordi den ikke kræver det samme antal stylingprodukter som en wet hairstyle med løsthængende hår. En god stylingsgel, eller et par pust af en hårspray, vil normalt være nok til at opnå den ønskede effekt i dit opsatte hår. Denne minimalistiske tilgang gør ikke blot dine daglige rutiner meget mere overskuelige, men er samtidig med til at sikre, at du altid får et tjekket og moderigtigt look.

3. Prøv en plejende hårolie eller pre-shampoo balm

Det tjekkede wet hair look med knolden giver dig en oplagt mulighed for at prøve en nærende pre-shampoo balm, inden du vasker håret. Den kan nemlig få frisuren til at sidde superskarpt og elegant. I stedet for at bruge et specielt stylingprodukt, kan du roligt sætte din lid til en plejende pre-shampoo-behandling eller en næringsrig hårolie, da de vil kunne udglatte lokkerne og give dig det perfekte wet look hair. Så hvis du allerede bruger hårolie, eller har en rest hårolie i håret, vil den flotte knold lige være sagen, da frisuren i den grad bliver understreget af den flotte glans i håret.

4. Lav selve knolden

Nu er det tid til at samle håret i en høj eller lav hestehale, alt efter hvilken stil du foretrækker. Du kan få styr på de små strithår ved at bruge en tæt kam eller en børste med bløde hår. Derefter snor du hestehalehåret rundt, så det bliver til en knold. Nu skal du fæstne håret med et par hårnåle eller en elastik, så det sidder godt og får et stilrent udtryk.

5. Få styr på de sidste detaljer

For at understrege stilen, og få et langvarigt hold i den smarte wet hairstyle, kan du give knolden et par pust med en hårspray, der giver ekstra glans i håret. Husk at fæstne alle de løse hår med hårnåle.

Den tjekkede wet hairstyle med knolden er ikke bare det perfekte valg, hvis du ønsker dig en stilren og elegant frisure, den er også utrolig alsidig og kan bruges til et hav af anledninger. Uanset om du er på vej til en fest eller er på udkig efter en hurtig og stilren hverdagsfrisure, er wet hair looket med en knold svaret.

Instruktionsvideo: Sådan laver du en elegant knold i et wet hair look

Følg instruktionerne i denne video og få en flot wet hairstyle med en knold ved at bruge en nærende hårolie og en pre-shampoo balm. Dette look er perfekt, hvis du ikke har tid til at vaske hår eller først vil vaske det dagen efter.

De produkter, der bruges i videoen, er:

Syv glamourøse wet hair looks

Det moderne wet hair look er langtfra en traditionel standardfrisure, men derimod modeindustriens svar på kreativitet og udsøgt stil. I det følgende vil vi se nærmere på nogle af de elegante og tjekkede varianter inden for wet look hair, med inspiration i nogle af de ikoniske stjerner, der har båret denne alsidige stil.

1. Den tilbagestrøgne slick back-stil med en knold og midterskilning

Pift den klassiske knold op med en tilbagestrøget wet hairstyle og en midterskilning. Denne glamourøse frisure giver din tidløse knold et helt særligt pift af elegance, hvilket gør den perfekt til en formel anledning eller en tur i byen.

2. Wet hairstyle i et langt hår

Fremhæv den flotte Megan Fox-stil med en wet hairstyle i dine lange lokker. Omfavn det glansfulde wet hair look, hvor de lange lokker får en smuk, blank finish, som fremhæver det glamourøse look og giver dig mulighed for at lave et statement.

3. Pagehår med wet hairstyle

Omfavn den elegante krøllede wet hairstyle med en page i Rihanna-stil. Få det optimale ud af dine naturlige krøller, og lad det charmerende glansfulde udtryk tale for sig selv, mens du understreger din elegante fremtoning.

4. Wet hairstyle med nogle lækre hårspænder

Skab en utraditionel og dynamisk wet hairstyle med inspiration i Cara Delevignes frisure. Brug nogle flotte hårspænder til at fremhæve frisurens form og skabe et ekstra tvist i frisuren. Du kan tage spænderne ud af håret, så snart håret er tørt, hvorefter du kan læne dig tilbage og nyde frisurens unikke og elegante look.

5. En elegant hestehale i det krøllede hår

Få ny inspiration til den klassiske hestehale med et wet hair look. Hovedparten af håret beholder sin naturlige struktur, mens hårrødderne får en omgang, så du kan få det perfekte wet look hair og en flot hestehale. Hvis du vil have fuldkommen styr på de små flyvske hår og give håret et ekstra lille pift, er det en god ide at bruge en hair styling stick.

6. Wet hairstyle og pagehår med skarp kant

Kast dig ud i den ikoniske Jennifer Lopez-stil med en wet hairstyle og en page, hvor spidserne er bøjet udad. Denne variant af pagen kan forsyne den traditionelle page med et moderigtigt og glamourøst pift og understreger, at man kan bruge wet look hair i alle længder.

7. En casual stil med krøller og wet hair look

Understreg den elegante stil med en charmerende og mere casual wet hairstyle i dit krøllede hår. Denne lidt rodede og hotte stil kombinerer et glansfuldt, krøllet wet look hair med et tilfældigt udtryk, hvilket giver dig et både glamourøst og supermoderne look.

Nu er det om at prøve at eksperimentere lidt med nogle af de ovennævnte frisurer og finde det wet hair look, der bedst kan fremhæve din personlige stil. Uanset om du er til en stilren knold i nakken eller foretrækker en mere afslappet stil, så har en wet hairstyle utrolig meget at byde på.

De bedste produkter til at skabe et wet look hair

Som du kan se, gælder det om at have de rette produkter ved hånden, når du skal i gang med at kreere det perfekte, glansfulde wet hair look. I næste afsnit vil jeg gennemgå de produkter, der er nødvendige for at kunne designe et look, der kan løfte din stil til nye højder.

En Final Touch™ Hair Spray

Denne non-aerosol hair spray kan forsyne dit hår med et medium hold og en fantastisk glans. Hårsprayen er derfor den ideelle løsning, når du skal holde styr på dit wet hair look hele dagen.

En Final Touch™ Hair Styling Stick

Få styr på de små flyvske hår, og forsyn håret med en glansfuld finish ved hjælp af denne smarte, lille Hair Styling Stick. Sticken, som nærmest er uundværlig, er et alsidigt produkt, der i den grad kan sætte prikken over i’et på en elegant og supertjekket frisure.

En Curl Crush™ Defining Gel

Denne hårgele, som er udviklet specifikt til krøllet hår, er simpelthen fantastisk til alle former for krøller og kan skabe det perfekte wet look hair. Hårgeleens plejende formel skaber den perfekte balance mellem hold og glans.

En Split Fix™ Hair Oil

Skab en smuk og glansfuld finish med denne Split Fix™ Hair Oil. Hårolien er det oplagte supplement til en styling gel til wet look, hvis du vil skabe en silkeblød og glat finish. Denne alsidige hårolie forsyner frisuren med et luksuriøst pift og giver håret et flot spil.

En Moisture Hero™ Hair Oil

Her får du 100% naturlig hårolie som kan meget mere end bare virke plejende og fugtgivende, da den også forsyner håret med en rigtig flot, naturlig glans. Denne hårolie er uundværlig på badeværelseshylden, hvis du skal lave en wet hairstyle med en markant og naturlig finish.

Moisture Hero™ Pre-Shampoo Balm

Brug lidt tid på at give dit hår en ekstra plejende og fugtgivende behandling med denne pre-shampoo balm. Her får du en hjælpende hånd til at skabe en perfekt wet hairstyle og give håret lidt ekstra glans og hold, mens håret samtidig får tilført den nødvendige fugt.

Curl Crush™ Defining Mousse

Denne defining mousse er lige sagen, hvis du vil skabe maksimal volumen og struktur i dine krøller. Samtidig er den et godt supplement til din foretrukne styling gel til wet look, da den kan skabe mere bevægelse i dine krøller.

En Curl Crush™ Defining Cream

Curl Crush™ Defining Cream er fugtgivende og skaber en elegant struktur i krøllerne og er derfor det oplagte valg, hvis man foretrækker en mere cremet konsistens og en naturlig finish i håret.

Curl Crush™ Fine Mist Spray Bottle

Den smarte, lille Curl Crush™ Fine Mist Spray Bottle er stort set uundværlig, hvis du vil skabe den perfekte wet hairstyle i et tørt hår. Sprayen kan nemlig tilbyde en kontinuerlig og ultrafin dosering og sætter dermed scenen for den perfekte styling.

Vegan Bristle Brush

Denne veganske børste med "vildsvinelignende" børstehår er et rigtig godt redskab, når du skal lave et elegant look. Det skånsomme børstehoved er med til at sikre, at du altid får en elegant og stilren frisure. Samtidig sørger børsten for at fordele dine hårprodukter jævnt i håret, uden at hive i det og ødelægge de enkelte hårstrå.

Hårtest

Produkter skræddersyet til dit hår

Tag test

Når det gælder hårstyling, er det smarte wet look hair ganske enkelt gået hen og blevet en tidløs og moderigtig klassiker, der til stadighed dominerer på den røde løber og på podierne på de forskellige modemesser. Så uanset om du er på jagt efter en elegant knold i nakken, et lækkert wet look hair med en kaskade af krøller eller en smart opsætning med hårspænder, så er det svært at komme uden om det flotte wet hair look, hvis du mangler inspiration til en ny frisure.

Vores kunder siger

Fremragende

Relaterede indlæg

Se alle artikler
 • Frisure til naturkrøllet hår? Få de naturlige krøller frem uden krus!

  Frisure til naturkrøllet hår? Få de naturlige krøller frem uden krus!

 • 15 korte frisurer til kvinder, der klæder alle–uanset alder + nemme stylingstips

  15 korte frisurer til kvinder, der klæder alle–uanset alder + nemme stylingstips

 • Solbeskyttelse til håret: Sådan beskytter du dit hår mod solens skadelige stråler

  Solbeskyttelse til håret og solcreme til hovedbund: Her er vores bedste råd

 • 5 gode grunde til at vælge en vegansk hårbørste med vildsvinehår

  Vegansk hårbørste med vildsvinehår: 5 gode grunde til at bruge en

 • Bambus versus silkepudebetræk: 4 grunde til at du skal vælge bambus

  Bambus versus silkepudebetræk: 4 grunde til at du skal vælge bambus

Se alle artikler