Gå tilbage

Bag om

Kom bag facaden og læs om vores historie

Naturlig hårpleje fra Danmark

Hairlust er et dansk hårplejebrand, som er dedikeret til at forbedre og bevare naturlig skønhed. Vores fokus er på at levere naturlige produkter til både indre og ydre hårpleje samt tilbehør - alt sammen med afsæt i skandinaviske værdier.

Innovativ, bæredygtig og gennemsigtig

I starten af 2017 blev Hairlust skabt med innovation, bæredygtighed og gennemsigtighed som grundsten. Med afsæt i disse værdier og fokus på den tætte relation med vores kunder er vi kommet for at blive. Vi har taget kampen op mod de store, udenlandske konglomerater og deres traditionelle hårplejeprodukter.

Vores fokus er ikke bare på indre eller ydre hårpleje, men på den effektive synergi af de to kombineret. Med en naturlig og holistisk tilgang til hårpleje, giver vores samspil af produkter de bedste betingelser for et sundere hår.

Vi ønsker at være gennemsigtige og jordnære i hele vores forretning og værdikæde. Vi er fuld transparente med vores råvarer og ingredienser. Vi skjuler ingen hård kemi men ønsker at give fuld indblik i maskinrummet.

Du kan stole på os

Vi er stolte af vores produkter og alt, de indeholder - fra de naturlige og økologiske ingredienser til den emballage, der omslutter dem.

Intet er tilfældigt. Hver dag kæmper vi for at tilbyde den bedste hårpleje uden dikkedarer.

Derfor klinisk tester vi vores produkter ved uafhængige laboratorier for højeste kvalitetssikring. Vi certificerer vores produkter veganske og økologiske. Vi bruger genanvendt plastik i vores emballage. Vi holder os langt væk fra skadelig eller uønsket kemi. Vi bruger ingen allergene parfumer. Vi er certificeret klimaneutrale.

Du kan stole på os. Med vores produkter får du den bedste hårpleje uden kompromisser.

Vores historie

Vores to medstiftere Sofie Tidemand og Rasmus Serup ved på første hånd, hvor meget tyndt hår og hårtab kan påvirke ens selvværd. Specielt hos kvinder, hvor hårtab ofte er et problem, der ikke har været italesat på samme måde, som det har været hos mænd.

Både Sofie og Rasmus var kommet godt ind i 20’erne og kunne se tydelige tegn på, hvor stort et problem hårtab kan være, både for dem selv, men også for folk omkring dem.

Sofie havde typisk tyndt, skrøbeligt og skandinavisk hår, der siden teenageårene havde været meget præget af spaltede spidser og tørre og skadede lokker - dette startede især, da hun som teenager fik extensions. Herefter fik hun aldrig håret helt tilbage til dets naturlige, sunde udgangspunkt på grund af stressede arbejdsperioder og for lidt tid i hverdagen til at kunne få den rette kost, en optimal søvn og tilstrækkelig motion.

Som mange mænd i 20’erne begyndte Rasmus’ venner at prikke til hinanden med deres begyndende hårtab og vigende hårgrænser, og mange begyndte så småt at gå med hue, selvom det ikke var koldt udenfor. Pludselig blev det utroligt populært at gå med hat, så man kunne gemme de høje tindinger.

Begge kunne relatere til problemet og tabuet omkring hårtab, men i stedet for at se gennem fingre med det, og acceptere det dårlige selvværd og tage huen ekstra langt ned om ørerne, besluttede de sig for at gøre noget ved problemet. Hårtab skulle ikke længere være tabu, men noget, som man rent faktisk kunne forebygge og turde tale højt om.

Startet af skeptikere - udviklet til skeptikere

Efter flere års arbejdserfaring med kosttilskud, kunne Sofie og Rasmus se nye udviklingsmuligheder for indre pleje af håret og ligeledes øget opmærksomhed på indre skønhed. Derfor begyndte rejsen med at undersøge potentialet nøje for et kosttilskud specielt udviklet til håret, som viste sig at være utroligt stort. De var altså ikke alene med behovet for et naturligt kosttilskud til indre hårpleje.

Hairlust blev en realitet og lancerede for første gang i starten af 2017. Herfra gik det pludselig stærkt for Sofie og Rasmus, og i dag arbejder hele holdet bag Hairlust hver dag hårdt på at hjælpe både kvinder og mænd til sundere hår. Dette gør vi for at skabe dialog og åbenhed omkring de problemer med håret, som vi alle bakser med. Vi ønsker ikke blot at italesætte og tydeliggøre det ordinære ved hårtab, skæl, misfarvet hår og andre udfordringer, der kan forekomme følsomt og negativt hos nogle - men vi ønsker aktivt at gøre en forskel med innovative og bæredygtige produkter, der rent faktisk virker.

5 år med Hairlust

Vi tager dig med gennem årene

2017

Januar 2017

Opstart af Hairlust

Sofie og Rasmus startede Hairlust med ét produkt i porteføljen; et kosttilskud til håret for kvinder.

Marts 2017

Den første produktion

Det var med sommerfugle i maven, da vi færdiggjorde den første produktion på 2.000 bøtter kosttilskud til håret. Det var heller ikke uden besvær med et reguleret marked for kosttilskud!

Vi er ikke så stolte over det, men efter alle etiketter blev sat på ved første produktion, opdagede vi en fejl i designet, så vi skulle tage dem alle sammen af igen og påsætte nye. Ja, det er ikke et rosenrødt eventyr at være iværksætter.

April 2017

Så kom de første ordrer

Hairlust bestod stadigvæk kun af Sofie og Rasmus, som varetog alle funktioner i virksomheden. De arbejdede døgnet rundt for at kunne nå det hele, og det hele startede i stuen, hvor ordrerne blev pakket.

2018

Januar 2018

Vi lancerede vores andet produkt

Så skulle produkterne bæres op i lejligheden på 3. sal i København. Produkterne tog efterhånden meget af pladsen, men der blev sparet, hvor der kunne, i ægte iværksætterånd.

Der gik mere end et år før, at vi lancerede vores andet produkt. Vi tilføjede vores Hair Growth & Protection Mask til sortimentet og Hairlust bestod nu af både indre og ydre hårpleje.

Juni 2018

Vi lancerer til mænd

Med stort fokus på produktudvikling blev 2018 året, hvor sortimentet for alvor begyndte at udvikle sig.

Vi havde nu rundet 10 produkter.

Juni 2018

Der kommer nye kollegaer til

Indtil nu var Sofie og Rasmus alene i biksen, men det blev der lavet om på. I juni 2018 blev de første medarbejdere ansat og inden året var omme bestod HaIrLust af over 10 personer. Det blev vendepunktet for vores historie. Med flere hænder begyndte væksten at tage fart.

November 2018

Nyt kontor

Vi rykker ind på Kompagnistræde 16, København K. Vi havde været på et delt kontorhotel i en kort stund, men fik hurtigt brug for vores eget kontor. Vores lager blev rykket til Nordjylland, og nu havde vi rammerne for skalering.

2019

Februar 2019

Vores fotostudie blev indviet

Med stor tilstedeværelse på de sociale medier og en forretningsplan, der læner sig op at egen platform og webshop, er det vigtigt, at producere indhold kontinuerligt.

Juni 2019

Vores første officielle event

Vi inviterer pressen for at fortælle historien om Hairlust og vores produkter.

Juni 2019

Vi afholder presseevents

Vi tager til Stockholm, Oslo, Helsinki og København for at afholde events med pressen og sprede budskabet om Hairlust.

September 2019

Vi er nu lanceret i 10 lande

Vi fejrer, at vi nu er lanceret i 10 lande og nu tæller 10 nationaliteter i virksomheden. Det bliver fejret med et team building arrangement.

December 2019

1.000 forhandlere i ind- og udland

Udover vores egen platform og webshop i 10 forskellige lande, så anbefales og sælges Hairlust nu hos over 1.000 forhandlere i ind- og udland. Vores produkter forhandles hos professionelle frisørsaloner, apoteker, materialister, skønhedsklinikker og helsebutikker.

2020

Januar 2020

Vi fejrer vores sejre

Vi vinder hele 3 beauty awards i 2020 ved anerkendte prisuddelinger i ind- og udland.

Prisvindende hårpleje

Vores produkter bliver anerkendt af de største kritikere man kan forestille sig. Disse tre produkter blev de helt store vindere af 2020.

Marts 2020

Så kom Covid-19

Sikke en turbulent tid at være erhvervsdrivende. Vi arbejdede pludseligt hjemmefra med en masse online møder, og kontoret stod tomt. Vores produktionskapacitet forsvandt nærmest fra den ene dag til den anden, og 2020 blev præget af udsolgte produkter.

September 2020

100.000 kunder

Vi har nu rundet 100.000 kunder, og vi er super glade for den støtte vi har fået på vores rejse.

2021

Marts 2021

Klimaneutral

Vi er meget opmærksomme på vores påvirkning på klimaet og forsøger konstant at blive bedre. Vi har taget flere initiativer for at reducere vores klimaaftryk så vidt muligt. Selvom vi konstant fokusere på, at minimere CO₂ udledningen i vores virksomhed, så har vi valgt at gøre en ekstra indsats. Vi kompenserer for vores CO₂ udledning for dermed at blive klimaneutral. Det gør vi ved at give vores støtte og donere til almennyttige organisationer (NGO'ere), der iværksætter omfattende klimainitativer i hele verden. Vi støtter bl.a. til at flere kan få brændstofeffektive komfurer i Honduras, regnskovsprojekter og trærejsning samt et større projekt, der fremmer vedvarende energi i Thailand. Her kan du læse mere om hvordan vi arbejder med vores klimaprojekter.

Maj 2021

Vi relancerer vores platform

Vi får ny online visuel identitet og setup for at afspejle vores udvikling, og hvor vi er i dag.

Juni 2021

Vi vinder to Danish Beauty Awards

Hairlust bliver årets vindere ved Danish Beauty Awards 2021! Som det eneste brand vinder vi nemlig hele to priser! Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm vinder årets hårplejeprodukt og Scalp Massage Brush vinder årets beauty accessory.

September 2021

Vi flytter!

I september flyttede vi fra vores hyggelige 118 m² kontor på Kompagnistræde til et nyt 790 m² kontor på Christianshavn med mere plads. Vi holder os dog inden for København K, men nu har vi plads til endnu flere personer på vores team. Nu kigger vi på Christianshavns kanaler, som ikke er til at klage over! Der blev hjulpet til, da vi skulle samle nye kontormøbler, og der er vist ingen tvivl om, at vi elsker vores nye kontor med plads til planter, produkter og en masse inspiration!

Nu med plads og base for nye eventyr og vækst.

November 2021

Det regner med priser

2021 er ved at være slut, og hvilket år det har været! Vi har tilføjet en masse nye priser til samlingen. Vi vandt 3 priser ved Costume Beauty Awards, vi vandt Best Vegan Hair Care Brand til Global Vegan Awards, vi blev nomineret til EY Entrepreneur Of The Year i Danmark, og vi vandt den prestigefyldte danske erhvervspris, Børsen Gazelle for bemærkelsesværdig vækst. Vi er meget stolte af, hvor vi er nået til, og vi kunne ikke have gjort det uden vores loyale kunder.

2022

Februar 2022

Nyt år - Nye markeder

Efter lidt ferie kom vi tilbage med ny-opladede batterier og var klar til at gå ind i det nye år – og på nye markeder. Ved udgangen af februar havde vi fire nyligt lancerede hjemmesider - Polen, Frankrig, Kina og Taiwan.

Succesen stoppede ikke der! Vi vandt også to priser ved Diamenty Beauty 2022. Én for vores Anti-Frizz & Hydration Pre-Shampoo Hair Balm og én for vores Pure Bamboo Pillowcase.

Marts 2022

En anderledes dag på kontoret

Det er absolutte stjerner, som arbejder bag Hairlust hver dag, og vi ønskede også at bringe dem foran kameraet. Så i marts så en af kontordagene lidt anderledes ud med et studie-set-up, hvor vi optog 10 forskellige videoer - hver på deres eget sprog.

Dagen var fyldt med ekstra spænding og grin (og nerver). Men hey, alle gjorde det fantastisk!

Historien fortsætter...