Your Hair. Your Story.

Vi er her for at give dig megafonen, så du kan bære dit hår med stolthed.

Det er på tide at starte samtalen, dele de utallige historier om op- og nedture forbundet med vores hårrejser.

Vi er her for at være talerør, for at gøre op med tabuerne om diverse hårproblemer og fejre alle slags hårrejser. Vi er ikke her for at fortælle dig, hvem du er, eller hvordan du skal se ud.

Hos Hairlust tror vi på, at dit hår fortæller en historie om dig. Som en form for selvudfoldelse. Hår er mere end bare ydre æstetik. Det er en vigtig brik i din personlige rejse - din historie. Hvem du er, og hvad du har været igennem. Du bestemmer selv, hvordan du vil fortælle den historie.

Vi er her for at give dig megafonen, så du kan bære dit hår med stolthed.

Alle er unikke

Alexandra, en mor til to, med en blandet etnisk baggrund, deler sin hårrejse med unikke krøller, der fik beundring i hendes barndom, men senere blev en kilde til sårbarhed. Da hun ville passe ind og ligne sine klassekammerater, glattede hun sit hår, hvilket forårsagede betydeligt hårtab og skade - alt sammen for at tilpasse sig sociale normer.

Senere i livet slog det hende, at det var helt forkert. Det blev tydeligt for Alexandra, da hendes datter fortalte hende, at hun ikke kunne lide sit krøllet hår og i stedet ønskede glat hår. Alexandras oplevelse fik hende til at indse, at hun må gøre alt hvad hun kan for at få hendes børn til at elske sig selv, forstå at vi alle er unikke og fejre deres krøller for at sikre, at de får en høj selvtillid til at kunne overkomme sociale normer og samfundspres. Efter at have gennemgået de forskellige selvrealiseringsfaser, omfavner Alexandra nu hendes krøller og forstår vigtigheden af ​​selvaccept.

Skønhed har ingen alder

Mød Birte, en livlig 75-årig kvinde fra København med en bemærkelsesværdig hårrejse. Fra at omfavne puddelkrøller i 70'erne til at jagte korte frisurer inspireret af modeller, har hun forsøgt at følge tidens tendenser, men aldrig helt opnået det lange hår, som hun har drømt om - indtil nu.

På trods af et tidligere forsøg på at vokse sit hår langt for et årti siden, vandt hårsaksen altid, og hun gik tilbage til det korte hår for føle sig anstændig af udseende.

Birtes hårrejse er et vidnesbyrd om en levetid af stolthed i sit hår, hvor hvert hårstrå fortæller en interessant historie om hendes personlige rejse.

Lyt til din krop

Maria oplevede pludseligt hårtab, der knuste hendes identitet.

Først udvidede en lille skaldet plet sig hurtigt, hvilket efterlod hende i panik. Hun opsøgte lægehjælp, hvor hun fik fortalt, at hun kunne forvente bedring, men først om seks måneder.

Midt i en travl hverdag med arbejde, familie og træning, bremsede Maria til sidst op, og indså, at hendes hår nærmest tog livet af hende. Hun overvågede konstant den skaldede plet for at følge udviklingen af hendes hårvækst dagligt. Hendes oplevelse understregede vigtigheden af ​​at lytte til hendes krop i tide.

Gør en forskel

Disse videoer er blot få eksempler på personlige hårrejser, der forgylder os med visdom. Din historie kan gøre en stor forskel for andre.

  • Fortæl os din historie

    Fremover vil vi dele endnu flere historier for at inspirere andre og vise, hvor forskellige vi er, og alligevel har mere til fælles, end vi tror.