Gå tilbage

Your hair. Your story.™

22.09.2022. Starten på en ny æra

I løbet af de sidste 5 år har Hairlust haft en spændende rejse med enorm vækst, som brand og som et fællesskab. I over et år har vi arbejdet på at perfektionere ingredienserne i vores produkter - og nu er det endeligt tid til at løfte sløret.

Nyt udseende. Samme Principper.

Vores logo har fået en velfortjent makeover. Med vores nye look ønsker, vi at kommunikere og vise det, som Hairlust er i dag; tidløs, unisex og moderne. Samtidig vi vil beholde vores kerneværdier og forblive gennemsigtige, holistiske og venlige overfor alle omkring os. Læs mere om vores kerneværdier her.

Psst, hvis du ser på vores shampoo og balsam - kan du så se ligheder mellem emballagen og logoet?

Nye Produkter. Ny Emballage

Bæredygtighed har altid og vil altid være, et stort fokus, når vi forbedrer vores produkter. Vi ved, at vores produktemballage har en indvirkning på miljøet og derfor har det været vigtigt for os, at finde et materiale der er miljøvenligt.

Nu indeholder næsten alt vores produktemballage Post Consumer Recycled plastic (PCR). Dette betyder, at materialet er lavet af affald, og at der derfor ikke er behov for nye fossile ressourcer til at producere plasten. Ved at bruge denne type materiale, fremfor standart plast, bidrager det til vores mål om at reducere vores CO2-udledning. Vi bruger genbrugsmateriale, som kan bruges igen.

PCR Plastic

Alt i alt er det et cirkulært materiale.

​​Nå ja, vi har desuden sagt farvel til vores balsam pumper. Nu er emballagen blød nok til, at produktet kan presses ud af flasken i stedet for at pumpes. Easy peazy balsam squeezy.

Nu Større. Og Bedre.

Vi har forbedret vores eksisterende produktlinjer, udviklet nye produktlinjer og forbedret vores emballage. Alle vores produkter er udviklet af og propfyldte med plantebaserede og økologisk certificerede ingredienser. Godt for dig. Godt for alle.

Split Fix™ - Beskyt dit hår mod spaltede spidser og brud med styrkende og fugtgivende produkter, for et sundt og voksende hår.

Grow Perfect™ - Bekæmp hårtab ved at bane vej til en ny hårvækst, forhindre håret fælder og knækker, samt opretholde et sundt hår.

Curl Crush™ - Opnå skinnende, bløde og mere definerede krøller med vores hårprodukter til krøller. Derudover er de alle Curly Girl Method-godkendte!

Enriched Blonde™ - Få lysnet, fugtet og styrket håret, samtidig med at det forhindres i at blive tørt og skadet med gule og orange toner. Uanset om du er født med et naturlig blondt hår eller har bleget det, er dette noget for dig.

Scalp Delight™ - Rens, eksfolier, stimuler og giv næring til din hovedbund og hår med plejende hovedbunds produkter, der fungerer til alle hårtyper.

Wonder Beard™ - Skægpleje af høj kvalitet til at gro et fyldigere, tykkere og sundere skæg, som er fyldt med beroligende og fugtgivende ingredienser.

Styling - Opnå den perfekte hårstyling uden at gå på kompromis med dit hårs sundhed med stylingprodukter til en jævn finish, volume og varmebeskyttelse.

Bambus sengetøj og tilbehør - Bæredygtigt tilbehør til skånsom børstning og silkeblødt, temperaturregulerende sengetøj for en velfortjent skønhed.

Bær dit hår med stolthed. Slip det løs.

Vi håber, at du elsker vores produkter lige så meget som vi gør, og ikke er genert for at dele din hårrejse og historie med resten af verden. Husk at tagge @hairlust i din historiefortælling, så vi også kan give dig lidt kærlighed. Vi glæder os til at være en del af din rejse!

tagline