Gå tilbage

Inspiration

Udforsk indhold fra andre kunder og deres behov

Boost dit hårvolumen

At få det tykke, voluminøse look kan være svært for nogen at opnå, især hvis du har fint hår. Hvis du oplever fladt eller livløst hår, så tilslut dig vores andre kunder, som bruger Volume Wizard™ serien for at opnå et fantastisk voluminøst look - selv med det fineste hår.

Volume Wizard™ Bundle
Volume Wizard™ Bundle
Volume Wizard™ Hair Powder

Stilfulde håropsætninger

Håropsætninger kommer i mange stilarter, fra sleek til rodet til elegant. En håropsætning kan være med til at give dig et nyt look afhængig af dit humør og hvad du lige har lyst til. Sørg for at have redskaberne til altid at kunne have friheden til at lave den perfekte opsætning, der holder hele dagen og uden at skade håret med disse produkter.

Final Touch™ Hair Styling Stick
Final Touch™ Hair Styling Stick
Final Touch™ Hair Spray

Alt hvad dine krøller har brug for

At tage sig ordentligt af krøllet hår er en delikat proces, men så længe du bruger de produkter til krøllet hår i høj kvalitet, vil du være godt på vej. Udforsk vores mest populære produkter til krøllet hår, som vores kunder sværger til.

Curl Crush™ Defining Gel
Curl Crush™ Defining Gel
Curl Crush™ Duo

Den modige Bob

«Bob» på engelsk oversættes bedst til pagehår på dansk, der er klippet med lige længder, så den følger kæbelinjen og indrammer ansigtet. En bob frisure er blevet et kæmpe hit. Med disse produkter kan du give din bob (eller måske en kommende bob) tekstur og volumen, så den bliver lækker og uimodståelig. Ja - faktisk anbefaler vi disse produkter til din hårstyling for at give beskyttelse og volumen uanset hvilken frisure du har!

Thermal Shield™ Heat Protectant
Thermal Shield™ Heat Protectant
Volume Wizard™ Hair Powder

Få bugt med hovedbundsproblemer

Det kan være meget ubehageligt at have en tør, kløende eller på anden vis irriteret hovedbund. Ja, eller skæl for den sags skyld. Heldigvis er der produkter, der kan hjælpe. Nedenfor har vi samlet de mest populære produkter vores kunder vælger til hovedbundspleje.

Scalp Delight™ Detox Scrub
Scalp Delight™ Detox Scrub
Scalp Delight™ Scalp Massage Brush

Elegante krøller uden varme

Opdag hemmeligheden bag smukke, varmefri krøller uden at skade dit hår. Skab de mest elegante krøller med en volumen du ikke troede, at dit hår kunne få. Her er vores anbefalde produkter til elegante krøller.

Bamboo Heatless Curls Kit
Bamboo Heatless Curls Kit
Final Touch™ Hair Spray

Hårutine for krøller på næste niveau

Pleje af krøllet hår kræver sans for detaljer, men det behøver ikke være kompliceret med de rette redskaber og produkter. Udforsk udvalgte redskaber og produkter, der gør plejen af dine krøller bedre og nemmere.

Bamboo Defining Brush
Bamboo Defining Brush
Curl Crush™ Co-Wash

Hacks mod tørt og kruset hår

Tørt og kruset kan være et helvede. Små ændringer til din hårplejerutine kan gøre underværker. Vi har herunder samlet 4 produkter, som er geniale til at bekæmpe tørt og kruset hår.

Silky Bamboo Pillowcase, Pearl White
Silky Bamboo Pillowcase, Pearl White
Bamboo Hair Towel Wrap, White

Bedste produkter mod hårtab

Hårtab er en fælles bekymring for både mænd og kvinder, og det forekommer på forskellige stadier af livet. Vores produkter har hjulpet tusindvis med at opnå tykkere hår, øget hårvækst og reduceret hårtab. Udforsk herunder vores bedste produkter til øget hårvækst.

Grow Perfect™ Shampoo
Grow Perfect™ Shampoo
Grow Perfect™ Conditioner

Sundt hår starter indefra

Vi skal huske at skønhed kommer indefra, og håret er ingen undtagelse. Kosttilskud til hår med hårvitaminer er et overset produkt hos mange, som søger et sundere hår!

Hair Formula Gummies for Women
Hair Formula Gummies for Women
Hair Formula Gummies For Men

Måske du er interesseret i

 • Video Studio

  Gå på opdagelse i vores video-studio.
  Læs mere
 • Inspire

  Vi har startet en privat gruppe for hårentusiaster som dig på Facebook, og du er inviteret!
  Læs mere
 • Bag logoet

  Kom bag logoet og læs om vores historie.
  Læs mere