Gå tilbage

Cancer Awareness 2022 🤍

1 bøtte solgt = 1 bøtte doneret

Hos Hairlust ved vi, hvor vigtigt dit hår kan være for dit selvværd. Derfor ønsker vi at vise vores støtte ved at donere vores kosttilskud til en udvalgt velgørenhedspartner, der er til stor støtte for patienter, der gennemgår eller har gennemgået kemobehandling.
Vi har valgt at donere vores kosttilskud til hår, da det har vist sig at være til stor hjælp for tidligere kræftpatienter. Vores kosttilskud til hår er fyldt med vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer, som hårsækkene har brug for til normal hårvækst.

Vi har været så heldige at hjælpe rigtig mange kunder, som har været igennem kemoterapi, og som har brugt Hairlust kosttilskud til at hjælpe deres hårvækst efter behandling.
 

"Jeg mistede alt mit hår efter kemobehandling. Efter at have begyndt at tage Hairlust kosttilskud, voksede mit hår hurtigt tilbage og er stærkere end før!"

Methea, Efter at have brugt Hairlust kosttilskud i 3 måneder.

Methea er en ud af mange personer, der kontaktede os med lignende resultater. F.eks. Charlotte og Amie så store fordele og hårvækst med vores kosttilskud.

 
Med din hjælp donerer vi en bøtte kosttilskud for hver bøtte, der sælges mellem 24. og 31. oktober.