Gå tilbage

Hairlust Black Friday 2024

Black Friday er det store startskud til julehandlen og årets største tilbudsdag. I 2024 skydes Black Friday officielt i gang fredag den 29. november og hos Hairlust benytter vi lejligheden til at forkæle vores fantastiske kunder med ekstra gode Black Friday tilbud på Hairlust.

Få tidlig adgang til Hairlust Black Friday 2024

Skriv dig op her og få tidlig adgang til Hairlust Black Friday 2024:

Igen i år vil vi åbne dørene for vores Black Friday udsalg lidt tidligere for vores absolut bedste kunder! Du kan blive én af de første ved at tilmelde dig herunder og få adgang til alle store rabatter før alle andre.

Skriv dig op, læn dig tilbage og forbered dig på vores største Black Friday udsalg nogensinde! Så sikrer du, at dine favoritprodukter ikke bliver udsolgt, før du når at få dine fingre i dem.

Vi kører sjældent tilbud hos Hairlust, men på Black Friday 2024 ruller vi for alvor ærmerne op og giver de største rabatter nogensinde!

Sidste år blev produkterne revet ud af shoppen, næsten inden vi nåede at få udsalget skudt ordentligt igang. Derfor måtte vi hurtigt melde udsolgt af nogle af vores mest populære produkter. Sørg for, at du ikke kommer for sent over startlinjen i år og går glip af dine favoritprodukter, ved at tilmelde dig vores tidlige adgang til de gode rabatter allerede nu!

Skriv dig op til Black Friday 2024 og få besked før alle andre!

Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at have nok af vores skønne, veganske produkter til alle, men vores lager er begrænset og vil højst sandsynligt ikke holde til den store efterspørgsel længe, så tilmeld dig i god tid og kom godt ud af starthullerne til årets største udsalg på Hairlust.

Skriv dig op nu og få direkte besked så snart, vi skyder vores store Black Friday udsalg i gang.

Tilmelding er gratis og kræver kun en gyldig e-mail adresse.