Fra shampooflaske til blomstervase: Giv gammel emballage nyt liv Fra shampooflaske til blomstervase: Giv gammel emballage nyt livGå tilbage

Fra shampooflaske til blomstervase: Giv gammel emballage nyt liv

Genbrug flasker, genbrug plastik!

Grundet vores rebranding i 2022 havde vi en smule overskydende emballage i vores gamle former og farver, som vi skulle sikre et nyt liv. Det var tid til at genbruge plastik med omtanke!

Vi havde en vision, og nu manglede vi bare en måde at gøre dette til virkelighed. Derfor gik vi sammen med SMALLrevolution, som forvandler plastaffald til nye ting.  

Der bliver ikke tilføjet farver, kemikalier eller andet stads til produkterne i produktionen. De genanvender plastik uden at tilføje andet. Derfor er de genbrugsplastprodukter, der er skabt, udelukkende støbt af vores gamle lilla shampooflasker! 

Vores Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes blev forvandlet til smukke lilla podier og vaser - et sandt blikfang på vores kontor. Således genbruger vi plastikflasker!

Det bedste ved det hele? Vi sælger et meget begrænset antal af disse smukke vaser og borde! På den måde genanvender vi plast og genbruger overskydende emballage, så vi undgår unødvendigt plastikaffald.

Se flere upcycling guides